Εμφάνιση νεότερων 23 από 44 αναρτήσεις από Μάϊος 2009. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων
Εμφάνιση νεότερων 23 από 44 αναρτήσεις από Μάϊος 2009. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων

Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

ΒΙΝΤΕΟ από το προκλητικό "αντιρατσιστικό" συλλαλητήριο στις 29 Μαίου,ανήμερα της επετείου της Αλώσεως

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ".

Απλά δείτε το...

TwitThis

Ο Προέδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Βασίλης Λεβέντης απαντά στις ερωτήσεις του HELLAS-ORTHODOXY

ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ DEBATES ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

-Ποιες είναι οι προτεραιότητες της Ένωσης Κεντρώων στην Ευρωβουλή,αν εκλεγεί;

Η προώθηση της ευρωπαϊκής ενοποίησης, η οικονομική αλληλεγγύη των κρατών μελών, η βελτίωση της ποιότητας της δημοκρατίας σε όλα τα κράτη μέλη με πλουραλισμό στα ΜΜΕ, με θέσπιση απλής αναλογικής ως εκλογικού συστήματος σε όλα τα κράτη μέλη , η από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων παιδείας, υγείας, ανεργίας, φιλοξενίας οικονομικών μεταναστών, η θέσπιση κοινής πολιτικής για εμπόριο, τουρισμό, αγροτική ανάπτυξη, συνταξιοδοτικό, η στήριξη της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και θρησκευτικών δογμάτων και η στερέωση σε κοινή βάση του τρόπου απονομής της δικαιοσύνης προς διασφάλιση της αξιοπρέπειας, της περιουσίας και των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών της Ευρώπης.

-Ποια είναι η θέση σας για το Ευρωπαικό Σύνταγμα;

Στηρίζουμε τη θέσπιση και κύρωσή του πάνω στις αρχές που μνημονεύθηκαν ανωτέρω, θεωρούμε λάθος που κάποια κράτη καθυστέρησαν την κύρωσή του, ωστόσο έχουμε και ενστάσεις επί του κειμένου που προτάθηκε προς κύρωση. Οι όποιες όμως ενστάσεις δεν πρέπει να καθυστερούν την κοινή πορεία, κάθε καθυστέρηση είναι επιζήμια για τους πολίτες της Ευρώπης. Ο ευρωσκεπτικισμός ουσιαστικά είναι το σύνολο δικαιολογημένων πολλές φορές ενστάσεων, όμως δεν αντιπροτείνει κάτι συγκεκριμένο και συμμαχεί με κέντρα που ωφελούνται από μία εξασθενημένη Ευρώπη.

-Οι προτάσεις σας για την αντιμετώπιση της ραγδαίας αύξησης της λαθρομετανάστευσης;

Να υπάρξει κοινή στάση των κρατών μελών, να καταγραφούν όλοι οι οικονομικοί μετανάστες, να εφοδιαστούν με κάρτα παραμονής, να γίνονται πολίτες της χώρας που τους φιλοξενεί μετά την παρέλευση δεκαετίας, να παύσουν οι διακρίσεις και οι διώξεις σε βάρος τους και να τυγχάνουν εργασιακά και ασφαλιστικά ισότιμης μεταχείρισης. Αν σε κάποια των κρατών είναι υπερβολικός και μη απορροφήσιμος ο αριθμός των οικονομικών μεταναστών να υπάρχει κοινή στάση όλων των κρατών μελών, αναλογική διανομή των βαρών και σχεδιασμός για τη μετακίνησή τους. Σε κάθε περίπτωση να απαγορεύονται ρατσιστικές και φασίζουσες νοοτροπίες και συμπεριφορές.


-Πρέπει η ΕΕ να αποκτήσει ισχυρότερο ρόλο στη διεθνή σκηνή;

Βέβαια πιστεύουμε ότι η Ε.Ε. πρέπει να αποκτήσει ισχυρό ρόλο:Διπλωματικό, οικονομικό, ακόμη και στρατιωτικό, γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει αντίβαρο στην παντοδυναμία των ΗΠΑ. Σχετικά με την οικονομική κρίση θεωρούμε ότι οι χώρες πρέπει να στραφούν σε επενδύσεις γρήγορης απόδοσης, είναι λάθος να ξοδεύονται κρατικά χρήματα σε θνησιγενείς τομείς και σε επιχειρήσεις καταρρέουσες και μη αναστρέψιμες, να υπάρξουν λύσεις για απασχόληση του εκτός αγοράς εργατικού δυναμικού με ειδικούς νόμους και να διευκολυνθεί ο χαμηλότοκος δανεισμός μεταξύ των κρατών προς διασφάλιση της νομισματικής και τραπεζικής σταθερότητας. Ωστόσο στην οικονομία δεν χωρούν πάντα συνταγές και χρειάζεται σύνεση και αποφασιστικότητα καθ’ όλο το μήκος διάρκειας της κρίσης.

-Είστε υπέρ της εισόδου της Τουρκίας και της FYROM στην Ε.Ε;

Για την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ συμφωνεί με την προϋπόθεση ότι η γείτων χώρα θα συμμορφωθεί με τις αξίες και τις συνθήκες της Ε.Ε. και θα παύσει να έχει ανήθικες βλέψεις επί των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Οι προϋποθέσεις αυτές πρέπει να επαληθευτούν έμπρακτα.

Για την FYROM ομοίως συμφωνούμε να στηριχθεί στην ευρωπαϊκή της πορεία, μόνο όταν δείξει έμπρακτη υποχωρητικότητα στο θέμα της ονομασίας και εγκαταλείψει άναρθρες κραυγές και αδιαλλαξία.


-Πιστεύετε ότι αυτές οι Ευρωεκλογές θα επηρεαστούν από τη συνεχή σκανδαλολογία;

Η σκανδαλολογία έχει κουράσει το λαό μας, ιδιαίτερα αφού κανένας δεν τιμωρείται και όλοι οι υπεύθυνοι κατορθώνουν να διαφεύγουν. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θεωρεί κορυφαία των σκανδάλων, το του χρηματιστηρίου του 1999 και της SIEMENS χωρίς να υποτιμώνται και τα υπόλοιπα. Επειδή ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ως ενεχόμενα κόμματα πασχίζουν για ατιμωρησία και παραγραφή, θα αγωνιστούμε για την παραπομπή των διαφευγόντων στη δικαιοσύνη.

-Γιατί το κόμμα σας δεν προβάλλεται σχεδόν καθόλου από τα ΜΜΕ;

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ φιμώνεται συστηματικά από όλα τα ΜΜΕ, γιατί ακριβώς ζητεί την τιμωρία των διαπλεκομένων μεγαλοεκδοτών για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο του 1999 στο χρηματιστήριο, με δεδομένο ότι οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου είναι οι σημερινοί καναλάρχες. Επιμένουμε στην απομάκρυνση των διαπλεκομένων από την ιδιοκτησία των ΜΜΕ. Αυτό συνιστά πολιτική θέση με κόστος για μας, όμως αν αυτή την ώρα η Ελλάδα σύρεται στο βούρκο της διαφθοράς, αυτό οφείλεται στο ότι η ιδιοκτησία των ΜΜΕ έχει περιέλθει σε άτομα με εγκληματικό ενεργητικό.

-Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι ενώ μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού συμφωνεί με τις θέσεις σας,εντούτοις δεν σας ψηφίζει;

Βέβαια η πλειοψηφία του ελληνικού λαού συμφωνεί με τις θέσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και αυτό γιατί οι θέσεις μας είναι δίκαιες και ρεαλιστικές, απλά δεν βολεύουν μια κατηγορία ανθρώπων που οικονομικά ωφελήθηκαν από τον δικομματισμό των τελευταίων σαράντα χρόνων σε βάρος του υπόλοιπου κόσμου. Το ότι ο κόσμος τώρα αρχίζει και έρχεται κοντά μας οφείλεται στο ότι τώρα διαπιστώνει ποιους ψήφιζε, το ποιόν τους και πόσο λίγο ενδιαφέρονται για το δημόσιο συμφέρον, αλλά και πόσο επικίνδυνοι είναι για το μέλλον της νεολαίας μας υπηρετώντας τυφλά βρόμικα συμφέροντα. Η δημοκρατία μας τώρα αρχίζει να ωριμάζει κυρίως με ευθύνη της νεολαίας μας.

-Πείτε έναν καλό λόγο στον Έλληνα πολίτη προκειμένου να ψηφίσει εσάς στις Ευρωεκλογές και όχι κάποιο άλλο κόμμα.

Οι ευρωεκλογές της 7ης Ιούνη είναι το πρόκριμα για τις σαρωτικές αλλαγές που θα φέρουν και οι εθνικές εκλογές. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα αγνοήσει την ακροδεξιά των άναρθρων κραυγών και την αριστερά της ξύλινης γλώσσας, δεν θα πέσει θύμα γνωστού συγκροτηματάρχη του τύπου που προωθεί τους δήθεν οικολόγους με στόχο την αισχροκέρδεια και την κάρπωση επιδοτήσεων από την πράσινη ανάπτυξη μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων και θα δώσει στήριξη στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που με μέτρο και λογική προωθεί την πολιτική της στήριξης των αδυνάτων και της δικαιοσύνης και την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι οι πληγές της σύγχρονης Ελλάδας. TwitThis

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ του πραγματικού προσώπου των δήθεν "Οικολόγων-Πράσινων":Ευχαριστούμε "Ακάλυπτε" Καφετζόπουλε!!!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.


TwitThis

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

29 Μαίου 1453:Τι έγινε κατά τη διάρκεια και μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΡΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟ,ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΥΣ-ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ,ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ" ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Γράφει ο Γεώργιος Φρατζής,στο περίφημο Χρονικό του:

«Ω αγαπητά μου παιδιά, από το Θεό, τον προφήτη του Μωάμεθ και εμένα τον ίδιο το δούλο του, σας παρακαλώ και σας ικετεύω να κάνετε αύριο έργο αξιομνημόνευτο, όπως και οι πριν από μας παντού ως τα τώρα έκαναν, όπως είναι φανερό, και με προθυμία, γενναιότητα και μεγαλοψυχία να περάσετε σαν φτερωτοί με τις σκάλες πάνω από το τείχος. Και τη φήμη που κέρδισαν οι πρόγονοί μας και τους χάρισε ο Θεός μη γίνετε αφορμή εσείς να τη χάσουμε· αντίθετα, πλησίασε η ώρα να την αυξήσου με κατά πολύ». Τους είπε και πολλά άλλα λόγια στρατιωτικού περιεχομένου, και τους φούντωσε το φρόνημα για να δράσουν γενναία. Και κατέληξε: «Αν μερικοί από σας σκοτωθούν, όπως είναι φυσικό στους πολέμους, και γραφτό της μοίρας του καθενός, ξέρετε πολύ καλά τι λέει ο προφήτης μας στο Κοράνι: εκείνος που θα πεθάνει υπό τέτοιες συνθήκες θα δειπνήσει και θα πιει στον παράδεισο, ολόσωμος μαζί με το Μωάμεθ· και με παιδιά και με ωραίες γυναίκες και παρθένες θα αναπαυτεί σε τόπο χλοερό και αρωματισμένο από λουλούδια, θα λουστεί σε ωραιότατο λουτρό και θα έχει τα πάντα από το Θεό σε εκείνο τον τόπο. Και πάλι, σ’ αυτή τη ζωή, όλος ο στρατός και οι άρχοντες της αυλής μου, αν νικήσουμε, ο μισθός που θα έχουν από μένα κατ’ αναλογία θα είναι διπλάσιος για τον καθέναν απ’ όσα έχουν τώρα· αυτός θ’ αρχίζει από σήμερα και θα καταβάλλεται ως το τέλος της ζωής τους. Σε τρεις ημέρες η Πόλη θα είναι δική σας. Ό,τι κι αν αρπάξετε ή βρείτε, χρυσό ή ασημένιο σκεύος και ρούχα, αιχμαλώτους —άντρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους— κανείς δε θα μπορεί να σας τα ζητήσει ή να σας ενοχλήσει στο ελάχιστο». Αφού τελείωσε το λόγο του, τους όρκισε να διαφυλάξουν όσα τους διέταξε. Αυτοί χάρηκαν πολύ ακούγοντάς τα, και με μια φωνή αλάλαξαν όλοι στη γλώσσα τους: «Αλλάχ, Αλλάχ Μεεμέτ ρεσούλ Αλλάχ!» που σημαίνει «ο Θεός των Θεών, και ο Μωάμεθ ο Προφήτης του».

Ήρθαν οι Τούρκοι, και τους χριστιανούς που είχαν εναπομείνει στα εσωτερικά τείχη τους έδιωξαν με μικρά πυροβόλα όπλα, βέλη και τόξα και πέτρες, και έγιναν κύριοι όλης της περιοχής, εκτός από τους πύργους τους ονομαζόμενους του Βασιλείου, του Λέοντος και του Αλεξίου, όπου είχαν τοποθετηθεί οι ναύτες που είχαν έρθει από την Κρήτη. Αυτοί πολεμούσαν γενναία ως την έκτη και την έβδομη ώρα, και θανάτωσαν πολλούς Τούρκους· και βλέποντας τον αριθμό των αντιπάλων δεν ήθελαν να υποδουλωθούν· και έλεγαν καλύτερα να πεθάνουν παρά να ζουν. Ένας Τούρκος έκανε αναφορά στον αμιρά για την ανδρεία των Κρητικών, και αυτός διέταξε να κατέβουν με συμφωνία, και να είναι ελεύθεροι αυτοί και το πλοίο τους και όλος ο εφοδιασμός που είχαν. Και αφού έγιναν έτσι τα πράγματα, τέλος τους έπεισαν να φύγουν από τον πύργο. Δυο αδέρφια Ιταλοί, ονομαζόμενοι Παύλος και Τρωίλος, μάχονταν γενναία με πολλούς άλλους στο σημείο που τους είχε οριστεί, διώχνοντας σκληρά τους εχθρούς με γενναία συμπλοκή και σύρραξη, και γινόταν φοβερό φονικό ανάμεσα στα δυο αντιμαχόμενα μέρη. Κάποια στιγμή στρέφεται ο Παύλος και, βλέποντας τους εχθρούς μέσα στην πόλη, λέει στον αδερφό του: «Φρίξε ήλιε και στέναξε γη! Έπεσε η Πόλη και ‘μεις ξεχαστήκαμε πολεμώντας. Τώρα, αν μπορούμε, ας κοιτάξουμε να σωθούμε».

Έτσι οι εχθροί έγιναν κύριοι όλης της Πόλης την Τρίτη 29 Μαΐου τη δεύτερη ώρα της ημέρας, του έτους 6961 (1453). Και όσοι παραδίδονταν, τους αιχμαλώτιζαν ή τους άρπαζαν ζωντανούς· όσοι πιάνονταν ανθιστάμενοι, αυτοί σφάζονταν. Και η γη σε μερικά μέρη δεν φαινόταν καθόλου από τους πολλούς νεκρούς. Ήταν φοβερό θέαμα, και άκουγες θρήνους πολλούς και ποικίλους, και έβλεπες αμέτρητους εξανδραποδισμούς ευγενών αρχοντισσών και παρθένων και μοναχών, που τις έσερναν αλύπητα οι Τούρκοι από τα ρούχα και τα μαλλιά και τις κοτσίδες έξω από τις εκκλησίες, ενώ έκλαιαν και οδύρονταν. Παιδιά έκλαιαν, επίσης, και οδύρονταν, λεηλατούνταν ιερά και εκκλησίες. Ποιος θα διηγηθεί όλη αυτή τη φρίκη; Έβλεπες το θείο αίμα και σώμα του Χριστού να χύνεται στη γη και να πετιέται, και να διαρπάζονται τα τιμαλφή σκεύη, τα οποία είτε έσπαζαν ή τα σφετερίζονταν. Το ίδιο έκαναν και με τον διάκοσμο: καταπατούσαν τις άγιες εικόνες που ήταν διακοσμημένες με χρυσάφι και ασήμι, για ν’ αφαιρέσουν τα κοσμήματα, έκαναν κρεβάτια τις άγιες τράπεζες, και σκέπαζαν τα άλογά τους με τις ιερατικές στολές και με ενδύματα μεταξωτά και χρυσοΰφαντα άλλοι έτρωγαν πάνω σ’ αυτά, και τα πολύτιμα μαργαριτάρια των αγίων κειμηλίων τα έκλεβαν, καταπατώντας τα άγια λείψανα· και έκαναν και άλλα αξιοθρήνητα ανοσιουργήματα πολλά, σαν προπομποί του αντίχριστου που ήταν. Ω, η σοφή σου κρίση, Χριστέ βασιλεύ, είναι ανερμήνευτη και ανεξιχνίαστη. Και έπρεπε να δεις τον τεράστιο και πανάγιο εκείνο ναό της Σοφίας του Θεού, τον επίγειο ουρανό, το θρόνο της δόξας του Θεού, το όχημα των Χερουβείμ και δεύτερο στερέωμα, τον φτιαγμένο λες από το χέρι του Θεού, το αξιόλογο και θαυμάσιο θέαμα, το αγλάισμα όλου του κόσμου, τον ωραιότερο ναό μεταξύ των ωραίων, που πάνω από το άδυτό του και πάνω στο θυσιαστήριο έτρωγαν και έπιναν, και έκαναν τις ασελγείς πράξεις τους και ορέξεις τους επάνω στην αγία τράπεζα, με γυναίκες και παρθένες και παιδιά. Ποιος να μην σε θρηνήσει άγιε ναέ; Παντού πλημμύριζε το κακό και έχανε κανείς το μυαλό του. Στα σπίτια θρήνοι και κλαυθμοί, οδυρμοί στις τριόδους, ολοφυρμοί στις εκκλησίες, οιμωγές ανδρών, ολολυγμοί γυναικών, τραβήγματα, εξανδραποδισμοί, ξεσχίσματα και βιασμοί. Οι σεμνοί ατιμάστηκαν, οι πλούσιοι εξευτελίστηκαν, σε πλατείες, σε γωνίες, σε κάθε τόπο, παντού το κακό ξεχείλιζε. Κανένα σημείο δεν έμεινε ανεξερεύνητο και αμόλυντο. Ω βασιλεύ Χριστέ μου, ελευθέρωσε από τέτοια θλίψη κάθε πόλη και χώρα που κατοικούν χριστιανοί. Κανέναν αυλόγυρο και κανένα σπίτι δεν άφησαν οι ασεβείς χωρίς να τα σκάψουν για να βρουν τάχα κρυμμένα χρήματα. Βρήκαν πολλούς θησαυρούς, παλιούς και νέους, και άλλα πολύτιμα πράγματα που τα σφετερίστηκαν.

Ο Νικολό Μπαρμπάρο στο "Χρονικό της Πολιορκίας της Κωνσταντινούπολης" αναφέρει:

"Τώρα, οι δικοί μας, οι χριστιανοί, φοβούνταν τα μέγιστα και ο γαληνότατος αυτοκράτορας έδωσε διαταγή να χτυπήσουν τις καμπάνες σ' όλη την Πόλη και το ίδιο να κάνουν από όλες τις θέσεις των τειχών. Έτσι όλοι άρχισαν να φωνάζουν: "Κύριε ελέησον". Έτσι φώναζαν άντρες και γυναίκες και περισσότερο οι μοναχές και οι κοπέλες. Τόσος ήταν ο θρήνος, που θα αισθανόταν οίκτο κάθε σκληρός Ιουδαίος. Βλέποντας αυτό, ο Ιωάννης Ιουστινιάνης, Γενουάτης από τη Γένουα, αποφασίζει να εγκαταλείψει τη θέση του κα τρέχει στο πλοίο του που ήταν αραγμένο κοντά στην άλυσο. Αυτόν τον Ιουστινιάνη ο αυτοκράτορας τον είχε ορίσει γενικό διοικητή ξηράς. Και τρεπόμενος σε φυγή ο στρατηγός, περνώντας μέσα από την Πόλη, φώναζε: "Οι Τούρκοι μπήκαν στην Πόλη". Και ψευδόταν ασύστολα, γιατί ακόμα δεν είχαν μπει. Ακούγοντας ο λαός τα λόγια αυτά από εκείνον ειδικά το στρατηγό, ότι δηλαδή οι Τούρκοι είχαν μπει στην Πόλη, όλοι άρχισαν να τρέπονται σε φυγή κι αμέσως όλοι εγκαταλείψαν τις θέσεις τους και όρμησαν τρέχοντας προς την ακτή για να μπορέσουν να διαφύγουν με τα πλοία και τις γαλέρες. Μέσα στο χρόνο που ήθελε ο ήλιος ν' ανατείλει, ο παντοδύναμος Θεός είχε δώσει την καταδικαστική του απόφαση κι ήταν θέλημά Του να επαληθευτούν οι προφητείες. Με το πρώτο φως της αυγής, οι Τούρκοι μπήκαν μέσα στην Κωνσταντινούπολη από την Πύλη του Αγίου Ρωμανού, εκεί όπου είχαν γκρεμιστεί τα τείχη από τις βομβάρδες τους. Πριν όμως μπουν μέσα στην Πόλη, τσακίστηκαν πολλοί Τούρκοι κα χριστιανοί που έτρεξαν να τους εμποδίσουν. Τόσοι πολλοί σκοτώθηκαν, που θα φορτώνονταν το λιγότερο είκοσι άμαξες με τα πτώματά τους. Τότε, το δεύτερο ασκέρι άρχισε να έρχεται ξοπίσω από τους πρώτους, που σκορπίζονταν μέσα στην Πόλη. Όσους έβρισκαν στους δρόμους τους περνούσαν από τη λεπίδα της χαντζάρας τους, γυναίκες και άντρες και γέρους και παιδιά, αδιακρίτως. Αυτή η σφαγή κράτησε από την ανατολή του ήλιου μέχρι την ώρα της μεσημβρίας, κι όσοι βρέθηκαν μπροστά τους πήγαν από χατζάρα. Όσοι από τους δικούς μας εμπόρους διέφυγαν, κρύφτηκαν μέσα στις υπόγειες σπηλιές. Όταν πέρασε η μανία τους, οι Τούρκοι τους βρήκαν, κι όλοι πιάστηκαν και πουλήθηκαν σκλάβοι. Όταν έφτασαν οι λυσσασμένοι Τούρκοι στην πλατεία που είναι πέντε μίλια μακριά από το σημείο που έκαναν την έφοδο, δηλαδή τον Άγιο Ρωμανό, ανέβηκαν σ' έναν πύργο, όπου ήταν υψωμένη η σημαία του Αγίου Μάρκου και του γαληνότατου αυτοκράτορα. Τότε οι ειδωλολάτρες έσκισαν αμέσως τη σημαία του Αγίου Μάρκου και έπειτα έσκισαν τη σημαία του γαληνότατου αυτοκράτορα και πάνω σ' εκείνο τον ίδιο πύργο ύψωσαν τη σημαία του Τούρκου αυθέντη. Όταν αφαιρέθηκαν εκείνες οι δυο σημαίες, δηλαδή του Αγίου Μάρκου και του αυτοκράτορα και υψώθηκε η σημαία του Τούρκου σκύλου, εκείνη τη στιγμή όλοι εμείς οι χριστιανοί που βρισκόμασταν στην Πόλη χύσαμε πικρά δάκρυα. Βλέποντας τη σημαία του να ανεμίζει πάνω στον πύργο καταλάβαμε ότι η Πόλη είχε πέσει στα χέρια του Τούρκου και δεν υπήρχε ελπίδα να την επανακτήσουμε.

Όλοι άρχισαν να τρέχουν σαν λυσσασμένα σκυλιά στη στεριά ψάχνοντας για χρυσάφι, κοσμήματα κι άλλα πλούτη, κι ακόμα να αιχμαλωτίσουν τους εμπόρους. Περισσότερο έψαχναν μέσα στα μοναστήρια κι όλες οι μοναχές στάλθηκαν στο στόλο τους κι ατιμάστηκαν και ταπεινώθηκαν από τους Τούρκους. Έπειτα πουλήθηκαν όλες σκλάβες στα παζάρια της Τουρκίας. Αλλά και όλες οι κοπέλες ατιμάστηκαν κι έπειτα πουλήθηκαν και μάλιστα ακριβά, αν και μερικές από εκείνες προτίμησαν να ριχτούν στα πηγάδια και να πνιγούν παρά να πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Το ίδιο έκαναν και πολλές παντρεμένες. Οι Τούρκοι φόρτωσαν τα καράβια τους με αιχμαλώτους και αμύθητα πλούτη.Το αίμα έτρεχε στη γη όπως όταν βρέχει και το νερό πλημμύριζε τα ρείθρα των δρόμων, τόσο πολύ αίμα χύθηκε. Τα κορμιά των σκοτωμένων, τόσο των χριστιανών όσο και των Τούρκων, πετάχτηκαν στα Δαρδανέλια και παρασύρονταν από το ρέμα όπως τα πεπόνια στα κανάλια. Για τον αυτοκράτορα κανένας δεν μπόρεσε να μάθει ποτέ είδηση για τις πράξεις του. Ούτε ζωντανός βρέθηκε κι ούτε νεκρός, αλλά μερικοί λένε ότι τον είδαν ανάμεσα στα πτώματα των σκοτωμένων, που σημαίνει ότι έπαθε ασφυξία κατά την έφοδο που έκαναν οι Τούρκοι στην πύλη του Αγίου Ρωμανού. Οι αιχμάλωτοι ήταν 60.000 και οι Τούρκοι βρήκαν πλούτη αμέτρητα. Η ζημιά των χριστιανών υπολογίζεται σε 200.000 δουκάτα και των άλλων υπηκόων σε 100.000 δουκάτα."


Κλείνουμε με ένα απόσπασμα από το βιβλίο "Συντομη Ιστορία του Βυζαντίου",του γνωστού Ιστορικού J.J. Norwich,ο οποίος σε μερικές μόνο γραμμές συνοψίζει το μεγαλείο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας:

"Ο πολιτισμός μας δεν αναγνώρισε ποτέ επαρκώς το χρέος του στην Ανατολική Αυτοκρατορία.Αν δεν υπήρχε αυτό το μεγάλο ανατολικό οχυρό της Χριστιανοσύνης,ποια τύχη θα είχε η Ευρώπη έναντι στις στρατιές του Βασιλιά της Περσίας τον 7ο αιώνα ή ενάντια σε αυτές του Χαλίφη της Βαγδάτης τον 8ο;Ποια γλώσσα θα μιλούσαμε σήμερα και ποιο θεό θα λατρεύαμε;Στο πολιτιστικό πεδίο,επίσης το χρέος μας είναι μεγάλο.Μετά τις βαρβαρικές εισβολές και την πτώση του Αυτοκράτορα της Ρώμης,τα φώτα της μάθησης είχαν σχεδόν σβήσει στη δυτική Ευρώπη,εκτός από μερικά μοναστηριακά καντηλάκια που τρεμόσβηναν.Στις όχθες,όμως,του Βοσπόρου αυτά τα φώτα εξακολουθούσαν να λάμπουν και η παλαιά κλασική κληρονομιά διατηρούνταν.Πολλά από αυτά που ξέρουμε για την αρχαιότητα ειδικά για την ελληνική και ρωμαική φιλολογία και τη ρωμαική νομοθεσία θα είχαν χαθεί παντοτινά,αν δεν υπήρχαν οι λόγιοι και οι αντιγραφείς της Κωνσταντινούπολης." TwitThis

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ:Ο δήθεν Οικολόγος Μ.Τρεμόπουλος σε ανθελληνικό παραλήρημα ενώπιον Βοσκόπουλου Ουράνιου Τόξου και λοιπών Ψευτομακεδόνων!!!

"Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ 1912 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ",ΛΕΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!!!-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ.
TwitThis

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Νέα,απέλπιδα και συντονισμένη προσπάθεια δαιμονοποίησης των Ελλήνων ως "ρατσιστές" και "ακροδεξιούς"

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ TRENDY ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΕΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ:ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ...ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!-ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ!

Σ'αυτό το πλαίσιο κινούνται τις τελευταίες εβδομάδες όλα τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,με εκπομπές επί εκπομπών σχετικά με το "δράμα των μεταναστών",δακρύβρεχτα άρθρα σε κιτρινοφυλλάδες για τους "πρόσφυγες" και φυσικά,τους πολιορκητικούς κριούς της θολοκουλοτύρας σε διατεταγμένη υπηρεσιά:λαλάκηδες,αρβύλες και λοιπά κατακάθια που δίνουν την τελευταία μάχη υπέρ...αδυνάμων (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ),πριν ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ...ΦΤΩΧΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ!

Κι ο Έλληνας πολίτης,πώς αντιδρά;Αποβλακωμένος,δείχνει να πέφτει στην παγίδα των ψευτοδιλημμάτων που του βάζουν τα δημοσιογραφικά τσουτσέκια:ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΑΠΟΧΗ Ή ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.Μάλιστα,είναι τόσο...χειρουργική αυτή η μέθοδος,που ποτέ δεν τα προωθούν όλα μαζί:Τη μια θα μας πουν επί μέρες για "πόλωση,την άλλη "τι καλοί που είναι οι Οικολόγοι" και τελικά,"έλα μωρέ τώρα που θα κάτσεις να ψηφίσεις,πήγαινε για μπάνιο"!!!

Ο Γκέμπελς έχει πει πως "με τη διαρκη επανάληψη όλο και κάτι θα μείνει στο τέλος":αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Ελευθεροτυπίας,όπου δημοσιεύεται ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΘΡΟ-ΚΛΑΨΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"!Μπορείτε να το διαβάστε ολόκληρο εδώ.Εμείς,θα σταθούμε σε ορισμένα μόνο απ'όσα εμετικά αναφέρονται, ξεκινώντας από τον τίτλο:

"Αγιος Παντελεήμονας Αχαρνών.Τρόμου και ρατσισμού γωνία.«Ακροδεξιοί κυνηγούν τις νύχτες με μαχαίρια, σαν Νέρωνες, τους μετανάστες». Κάτοικοι: «Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε βράδυ»

Καταλάβατε λοιπόν αγαπητοί φίλοι πώς δημιουργείται εύκολα η προπαγάνδα;ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ!!!Και θα πει κάποιος,κάλλιο αργά παρά ποτέ!ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ..."ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ"!!!

Και συνεχίζει:"Μια Αλβανίδα, κάποιοι Πολωνοί που εργάζονται στα καταστήματα της πλατείας εκφράζουν πλέον τις ίδιες αντιλήψεις: «Εμείς ήρθαμε πριν από 15 χρόνια. Αγοράσαμε σπίτια, καταστήματα. Τα παιδιά μας φοιτούν σε ελληνικά σχολεία. Θέλουμε να φύγουν οι ξένοι αυτοί γιατί μας κάνουν ζημιά...». Αλλοι δείχνουν το χρωματοπωλείο πίσω από την πλατεία που έκλεισε. Το προποτζίδικο που λήστεψαν πρόσφατα: «Μπροστά μου, δύο φορές βούτηξαν τσάντες από γυναίκες. Μελαχρινοί, τους είδα που έτρεχαν». «Εγώ δεν είμαι ρατσίστρια. Είμαι ξένη. Αλλά το κακό παράγινε», προσθέτει μια Αλβανίδα."

Προσέξτε εδώ πώς δαιμονοποιούνται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑΣ!!!Βέβαια,αυτ'ογίνεται πάντα με...τρόπο,αφού είναι γνωστό πως ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.

"Αλλά οι κάτοικοι αντιδρούν έντονα πλέον, αφού βιώνουν αυτό που στην αστυνομική ορολογία χαρακτηρίζεται «όχληση». Μιλούν για ληστείες, κλοπές που συμβαίνουν, αλλά με σκοπό την επιβίωση."

Εδώ πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα,αφού γίνεται σαφής προσπάθεια ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΕΠΕΙΔΗ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!!!Δηλαδή,σύμφωνα με τη συντάκτρια του άρθρου,ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ...ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ!!!Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Είναι χρέος μας,ως Έλληνες,ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΣΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΟΥΝΤΑΣ,να δώσουμε την απάντηση μας σε όλους αυτούς στις επερχόμενες Εκλογές της 7ης Ιουνίου:

ΟΥΤΕ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ,ΟΥΤΕ ΤΡΕΝΤΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!


TwitThis

Ένα ακόμα παράδειγμα δημοσιογραφικής ΑΛΗΤΕΙΑΣ στην Ελλάδα του 2009:όταν δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα,πέφτουν οι...γραμμές!!!

ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΛΙΑΡΕΛΛΗ,ΟΠΟΥ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΑΦΟΥ...ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΛΕΠΤΑ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΟΘΟΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ"!!!

Απλά δείτε το βίντεο και (ξανα) βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τη δημοσιογραφική ΧΟΥΝΤΑ που επικρατεί στη χώρα μας...

TwitThis

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Ο Πρόεδρος της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" Μανώλης Βολουδάκης απαντά στις ερωτήσεις του HELLAS-ORTHODOXY

ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ:ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ".

Σ τείλαμε ορισμένες ερωτήσεις στον κ.Βολουδάκη,τις οποίες απάντησε και τον ευχαριστούμε.Τις δημοσιεύουμε εδώ και σας καλούμε να τη διαβάσετε ολόκληρη,στα πλαίσια της αντικειμενικής και ανεξάρτητης ενημέρωσης ενόψει των Ευρωεκλογών:

-Ποιές εἶναι οἱ προτεραιότητες τῆς «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» στήν Εὐρωβουλή, ἄν ἐκλεγεῖ;
Νά ἐπαναπροσδιορίσει τό ρόλο τῆς Πατρίδος μας ἔναντι τῶν Εὐρωπαίων ἑταίρων μας. Προέχει τό νά ἀποδείξουμε -καί ὄχι νά ἰσχυριζόμαστε- πώς ἔχουμε λόγο καί δέν ἀγόμεθα καί φερόμεθα ὅπως ἐπιτάσσει τό συμφέρον τῆς Ε.Ε. Θά ἀγωνισθοῦμε μέ ὅλες μας τίς δυνάμεις γιά νά ἀποτρέψουμε τή συμμετοχή τῆς Πατρίδος μας στήν πνευματική καί πολιτιστική αὐτοκτονία τῆς Εὐρώπης! Τό συμφέρον τῆς Ε.Ε. ἔρχεται σέ δεύτερη μοίρα γιά μᾶς, ἀφοῦ θεωροῦμε δεδομένο ὅτι τίποτε δέν προέχει περισσότερο ἀπό τό συμφέρον τῆς Πατρίδος μας. Ἄλλωστε πιστεύουμε πώς τό συμφέρον τῆς Ε.Ε. δέν πρόκειται νά προέλθει μέσα ἀπό τήν ἀδιέξοδη καί ἀμοραλιστική Εὐρωπαϊκή πολιτική, ἀλλά χρειάζεται τό ἦθος τῶν Παραδόσεων τοῦ Γένους μας γιά νά ἀνατείλει, ὅπως ἀκριβῶς ἔγινε καί στό παρελθόν.


Ἡ Παράταξή μας δέν ὑπακούει στήν δουλόφρονα προτροπή τῶν πολιτικῶν μας, ὅτι δηλαδή «ἡ Ἑλλάδα μας εἶναι μικρή χώρα καί γι' αὐτό δέν πρέπει νά μιλᾶμε». Πιστεύουμε ὅτι εἴμαστε ΙΣΟΤΙΜΟ μέλος μέ τά Κράτη-Μέλη της, πού ἀπαρτίζουν τήν Ε.Ε., ἔχουμε τήν σπουδαιότερη, μακροβιότερη καί λαμπρότερη ἱστορία ἀπό ὅλους τούς ἑταίρους μας καί γι΄ αὐτό, μᾶς ΟΦΕΙΛΟΥΝ σεβασμό. Δυστυχῶς αὐτός ὁ σεβασμός ἔχει χαθεῖ λόγω τῆς ἀπαράδεκτης καί οἰκτρῆς εἰκόνας πού ἐμφανίζουν τά σημερινά πολιτικά δρώμενα τῆς χώρας μας καί αὐτό εἶναι πού πρέπει ΑΜΕΣΑ νά ἀλλάξει. Πρέπει νά ἀκολουθήσουμε τήν δική μας πολιτική, πού ἀποκηρύσσει καί ἀντιστρατεύεται τούς κανόνες τῆς διεθνοῦς κηδεμονεύσεως τῶν λαῶν πού ἔχουν μικρότερη ἐδαφική ἐπικράτεια. Προέχει τό πνευματικό καί πολιτικό συμφέρον τῆς Πατρίδος μας, γιατί ἡ εὔρωστη πνευματικά Ἑλλάδα εἶναι ἡ μόνη πού μπορεῖ νά βοηθήσει ἀποτελεσματικά καί νά ἀναζωογονήσει τήν ἄψυχη Ε.Ε. καί νά ἰσορροπήσει τίς ἀνισόρροπες πολιτικές ἀδικίες, πού ἔχουν μετατρέψει τόν κόσμο μας σέ ἡφαίστειο ἕτοιμο νά ἐκραγεῖ.


-Η θέση σας γιά τό Εὐρωπαϊκό Σύνταγμα;

Τό Εὐρωπαϊκό Σύνταγμα δέν πρέπει σέ καμία περίπτωση νά ἰσχύει πάνω ἀπό τό Σύνταγμα τοῦ κάθε Κράτους-Μέλους τῆς Ε.Ε. Αὐτό ἐπιθυμοῦμε, τουλάχιστον γιά τήν πατρίδα μας. Δέν εἶναι δυνατόν νά δεχθοῦμε νά ὑπάρξει κάποιος πού θά μᾶς ὑποχρεώσει νά κάνουμε κάτι παρά τήν θέλησή μας. Ἡ Παράταξή μας δέν ἔχει οἰκονομικά συμφέροντα νά τήν στηρίζουν, οὔτε παίζει πολιτικά παιχνίδια στό παρασκήνιο καί γι΄ αὐτό ἔχει τήν ἐλευθερία ἀλλά καί τήν παρρησία τοῦ πολιτικοῦ λόγου της, μέσω τοῦ ὁποίου ΔΕΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ, γιατί πέρα ἀπό αὐτά ἀπουσιάζει ἡ ΖΩΗ. Ἔτσι λοιπόν, δέν θά ἀποδεχθοῦμε κανένα Σύνταγμα ἤ νόμο ὁ ὁποῖος θά ἀντιβαίνει στό Πιστεύω καί στίς Παραδόσεις μας. Ἀπό τήν ἄλλη μεριά ὅμως, θά ἐξηγήσουμε μέ θάρρος καί ἐπιχειρήματα καί στούς Εὐρωπαίους ἑταίρους μας τήν ὅ,ποια ἀντίρρηση ἤ ἄρνησή μας. Ἔχουμε λόγο καί αὐτό σίγουρα θά τό ἐκτιμήσουν οἱ Εὐρωπαῖοι, μιᾶς καί αὐτό ζητοῦν ἀπεγνωσμένα ἀπό τούς Ἕλληνες πολιτικούς. Κάτι πού ἴσως δέν γνωρίζετε εἶναι πώς, στήν Παράταξή μας, ὑπάρχουν ἤδη ἄνθρωποι οἱ ὁποῖοι χαίρουν τοῦ σεβασμοῦ καί τῆς ἐκτιμήσεως μελῶν τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Κοινοβουλίου λόγω τῆς ἐπαγγελματικῆς καί προσωπικῆς στάσης τους μέχρι σήμερα. Οἱ Εὐρωπαῖοι μπορεῖ νά ἔχουν ἀρκετά σημεῖα στά ὁποῖα εἶναι ἀντίθετοι μέ μᾶς, ἔχουν ὅμως καί μιά ἀλάνθαστη ἱκανότητα νά ἀναγνωρίζουν τήν ἠθική ἀκεραιότητα καί νά ὑποχωροῦν μπροστά της.

-Ἡ θέση σας γιά τή ραγδαία ἄνοδο τῆς λαθρομετανάστευσης;

Η λαθρομετανάστευση εἶναι φυσική ἐπιδίωξη τῶν ἐμπερίστατων Χωρῶν, ἄν ἀναλογιστεῖ κανείς τίς σημερινές συνθῆκες διαβίωσης τῶν λαῶν αὐτῶν. Αὐτό, ὅμως, πού δέν καταλαβαίνουμε ἐμεῖς εἶναι τό γιατί πρέπει νά θυσιάσουμε τήν πνευματική καί πολιτιστική μας ὁμοιογένεια, ἀφήνοντας οὐσιαστικά τούς ξένους καί ἐν πολλοῖς ἀκαλλιέργητους πληθυσμούς νά διεκδικοῦν μέ ἀπαίτηση τήν ἀλλοίωση τῆς ἐθνικῆς καί πολιτιστικῆς μας ταὐτότητος. Αὐτό πού συμβαίνει στόν τόπο μας ἀγγίζει τά ὅρια τῆς ἐθνικῆς προδοσίας, ἀφοῦ, ὄχι μόνο ἀνεχόμαστε ἀλλά καί διευκολύνουμε τούς φιλοξενουμένους πληθυσμούς νά διεκδικοῦν καί νά ἐπιβάλλουν τίς νοοτροπίες καί τά πιστεύματα τοῦ λαοῦ τους, οὐσιαστικά ἀπαγορεύοντάς μας νά ζοῦμε καί νά ἐκφραζόμαστε σάν ἐλεύθεροι πολίτες τῆς ἴδιας μας τῆς Χώρας! Εἶναι σημαντικό, ὅμως, τό νά παραδειγματιστοῦμε ἀπό τήν Εὐρώπη, ὅπου ἤδη ἔχουν βρεθεῖ καί ἔχουν ἐφαρμοστεῖ ἀποτελεσματικές λύσεις ἐλέγχου τῆς λαθρομετανάστευσης. Αὐτό ὅμως δέν συμβαίνει στήν Πατρίδα μας! Ἡ Πατρίδα μας δέν ἔχει μεταναστευτικό πρόγραμμα, γιατί κανείς δέν ἔχει ἀσχοληθεῖ σοβαρά καί ἐπιστημονικά μέ τό ζήτημα. Ὁ λόγος εἶναι γνωστός, λίγο-πολύ σέ ὅλους, κι ἔτσι, δέν νομίζω ὅτι, τώρα, ἐπείγει τόσο τό νά ἀναλύουμε τά προβλήματα, ὅσο τό νά τά λύνουμε. Τίς ἀναλύσεις τίς κάνουν πολλοί, ἡ λύση ὅμως μᾶς εἶναι ἀπαραίτητη. Ἔτσι, λοιπόν, αὐτό πού ἐμεῖς πιστεύουμε εἶναι πώς πρέπει νά ἀντιμετωπίσουμε μέ σοβαρότητα τό πρόβλημα, θέτοντας δύο βασικούς ἄξονες: Ὁ πρῶτος εἶναι ἡ ἀξιολόγηση καί ἀποτίμηση τῆς ποσόστωσης τοῦ μεταναστευτικοῦ πληθυσμοῦ πού «ἀντέχει» ἡ Πατρίδα μας χωρίς νά κινδυνεύει νά ἀλλοιωθεῖ ἤ νά ἐξαφανιστεῖ πολιτισμικά καί οἰκονομικά. Ὁ δεύτερος καί ἐξίσου σημαντικός ἄξονας εἶναι ὁ σεβασμός τοῦ ἀνθρώπου στό πρόσωπο τῶν μεταναστῶν. Ὅταν πολλοί ἀπό τούς συμπατριῶτες μας βρέθηκαν μετανάστες σέ μακρινές ἤ κοντινές χῶρες ὅπως ἡ Γερμανία, ἡ Ἀμερική, ἡ Αὐστραλία καί ἄλλες, ἤθελαν νά ἀντιμετωπιστοῦν μέ ἀξιοπρέπεια καί σεβασμό. Μέ τόν ἴδιο τρόπο πρέπει νά ἀντιμετωπίσουμε κι ἐμεῖς τούς μετανάστες πού ἐπιλέγουν τήν Πατρίδα μας γιά νά ζήσουν. Πρέπει νά τούς δείξουμε τόν σεβασμό πού ὀφείλει ὁ κάθε ἄνθρωπος στόν συνάνθρωπό του, νά φροντίσουμε σάν κράτος νά τούς ἐντάξουμε σέ μία ἁρμονική καί ἐποικοδομητική συμβίωση μέ ὅλους ἐμᾶς καί νά τούς δώσουμε ἴσες εὐκαιρίες καί ἀνθρώπινες συνθῆκες διαβίωσης ἀλλά καί νά ἀπαιτήσουμε ἀπ΄ αὐτούς μέ τόν πιό κατηγορηματικό τρόπο ὅτι πρέπει νά σεβασθοῦν καί νά τιμήσουν τή Χώρα πού τούς φιλοξενεῖ ἀλλά καί τά πιστεύματα καί τίς Παραδόσεις της. Γιά νά γίνει αὐτό, ὅμως, ὅπως προεῖπα, χρειάζεται νά ἀσχοληθοῦμε σοβαρά καί χωρίς σκοπιμότητες μέ τό πρόβλημα.

-Πιστεύετε ὅτι ἡ ΕΕ πρέπει νά ἀποκτήσει ἐπιτέλους ἕναν ἰσχυρότερο ρόλο στή διεθνή διπλωματία, ἡ ὁποία εἶναι ἕρμαιο τῶν ΗΠΑ, τοῦ ΝΑΤΟ καί μερικές φορές μόνο τοῦ ΟΗΕ;

Αὐτό εἶναι κάτι πού δέν ἀπασχολεῖ τόσο ἄμεσα τούς Ἕλληνες πολίτες. Ὁ ρόλος τῆς Ε.Ε. σέ σχέση μέ τίς ὑπόλοιπες δυνάμεις τοῦ πλανήτη δέν προσθέτει ἤ ἀφαιρεῖ κάτι ἀπό τήν καθημερινότητα τοῦ καθενός μας. Αὐτό πού προέχει εἶναι ἡ θέση τῆς Ἑλλάδος μας μέσα στήν Ε.Ε., μέσα στό ΝΑΤΟ, μέσα σέ ὁποιαδήποτε συμμαχική δομή τῆς ὁποίας εἶναι μέλος. Αὐτό πού μᾶς ἐνδιαφέρει καί εἶναι προτεραιότητα γιά τήν Παράταξή μας εἶναι, ὁ λόγος τῆς πατρίδας μας νά ἔχει τήν ἴδια ἰσχύ μέ τό λόγο τῶν ὑποτιθεμένων ἰσχυρῶν κρατῶν.

Πιστεύουμε, ὅμως, ἐπίσης, στήν ἀνάγκη ἐνισχύσεως τῆς Ρωσίας καί γιατί εἶναι ὁμόδοξη Χώρα –πρός τήν ὁποία ἀνέκαθεν προσέβλεπαν μέ ἐλπίδες οἱ ἥρωες τῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821 καί ὁ Πρῶτος καί ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Κυβερνήτης μας– ἀλλά καί ἀποτελεῖ ἕνα ἀντίπαλο δέος γιά τίς ΗΠΑ, πού δέν συμπεριφέρονται μέ δικαιοσύνη πρός τίς Χῶρες τῆς περιοχῆς μας, ἰδιαιτέρως δέ πρός τή Χώρα μας.


-Τί πιστεύετε πώς πρέπει νά γίνει γιά νά ἀντιμετωπιστεῖ πανευρωπαϊκά ἡ οικονομική κρίση;

Η οἰκονομική κρίση ἐν πολλοῖς εἶναι πλασματική. Ἡ οἰκονομική κρίση ἔχει πλήξει ἀποκλειστικά τά καπιταλιστικά μοντέλα οἰκονομίας καί αὐτά θά πρέπει νά ἀναζητήσουν λύσεις. Ἐμεῖς δέν πιστεύουμε πώς οἱ οἰκονομικές λύσεις μποροῦν νά δοθοῦν σέ πανευρωπαϊκό ἐπίπεδο. Οἱ λύσεις μποροῦν νά δοθοῦν μόνο σέ ἐπίπεδο κράτους. Ἡ Πατρίδα μας μέ συνετή καί πραγματικά χρηστή διαχείριση, ὄχι ἁπλᾶ δέν ἔχει νά φοβηθεῖ ἀπό τήν οἰκονομική κρίση ἀλλά μπορεῖ νά δώσει καί τά φῶτα της καί πρός τά ἔξω, στό πῶς ἀντιμετωπίζονται αὐτοῦ τοῦ εἴδους τά προβλήματα. Πρέπει ὅμως γιά νά γίνει αὐτό νά διώξουμε μακρυά τά τρωκτικά πού λυμαίνονται τόσα χρόνια τήν Ἑλληνική οἰκονομία καί δέν σέβονται τήν ἱερότητα τοῦ δημοσίου χρήματος. Στό οἰκονομικό μας πρόγραμμα περιγράφουμε μέ σαφήνεια καί ἀκρίβεια τήν ἀπόλυτη λύση τοῦ οἰκονομικοῦ ζητήματος στήν χώρα μας.

-Εἶστε ὑπέρ τῆς ἔνταξης τῆς Τουρκίας καί τῆς FYROM στήν ΕΕ;

Μόνο ἐάν ἰκανοποιηθοῦν τά ζητήματα πού κακῶς χρονίζουν στήν ἐξωτερική μας πολιτική. Ἡ Τουρκία ἐάν θέλει νά ἐνταχθεῖ θά πρέπει νά σεβαστεῖ τήν ἐλευθερία τῆς Κύπρου, νά καταδικάσει καί νά καταργήσει τό ψευδοκράτος καί νά ἐλευθερώσει τήν Κύπρο ἀπό τά δεσμά τῆς διχοτόμησης. Θά πρέπει νά ἀποδεχθεῖ πλήρως τά σύνορα τῆς Πατρίδος μας καί στήν Θράκη, καί στόν Ἕβρο, καί στό Αἰγαῖο, ἐάν θέλει τήν στήριξή μας γιά τήν ἔνταξή της στήν Ε.Ε, δέν πρέπει νά προβάλλει καμία ἀντίρρηση σ’ αὐτά τά θέματα. Τότε, δέν ἔχουμε λόγο νά μή συμφωνήσουμε καί νά μήν τήν στηρίξουμε ὅπως θά κάναμε γιά ἕνα ὁποιοδήποτε ἄλλο κράτος.

Τό ἴδιο ἀκριβῶς ἰσχύει καί γιά τά Σκόπια. Θά πρέπει νά διαλέξουν ἕνα ὄνομα πού δέν θά περιέχει τόν ὅρο «Μακεδονία», ἀλλά οὔτε ἄλλο παράγωγο ἤ συνώνυμό του. Σέ ἀντίθετη περίπτωση καί γιά τούς δύο ὑπάρχει ἡ στάση τῆς ἔνστασης. Ἐπιπλέον, θά πρέπει νά ξεκαθαρίσουμε καί στούς Εὐρωπαίους ἑταίρους μας πώς δέν εἶναι δυνατόν νά ἐξομοιώνουν ἕνα κράτος πού εἶναι ἤδη μέλος μέ κάποιο ὑπό ἔνταξη. Ἔχουν δεσμευτικές γι΄ αὐτούς συμβατικές ὑποχρεώσεις νά ταχθοῦν ὑπέρ μας. Γιά θυμηθεῖτε τήν περίπτωση τῆς Γαλλίας πού ἀξίωσε ἀπό τήν Ἀγγλία νά μήν εἰσέλθει στήν Ε.Ε. ὡς Μεγάλη Βρεττανία λόγω τοῦ ὅτι στά Γαλλικά ἐδάφη ὑπάρχει ἡ Βρεττάνη. Θά πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή νά ὠφεληθεῖ τό κράτος μας ἀπό τήν παρουσία μας στήν Ε.Ε. κι ὄχι μόνον τά πορτοφόλια τῶν πολιτικῶν μας. Γιατί μέχρι σήμερα μόνο οἱ πολιτικοί μας κέρδισαν ἀπό τήν Ε.Ε. ζημιώνοντας ταὐτόχρονα τήν Πατρίδα μας.


-Πιστεύετε πώς ἡ συνεχής σκανδαλολογία θά ἐπηρεάσει τούς Ἕλληνες πολίτες στίς Εὐρωεκλογές;

Θά πρέπει νά ἐπηρεάσουν τούς Ἕλληνες πολίτες αὐτά τά ἴδια τά σκάνδαλα καί ὄχι μόνο ἡ φιλολογία περί τῶν σκανδάλων, ἡ ὁποία ἐν πολλοῖς ἀποσκοπεῖ στό νά ἐπηρεάσει τούς ψηφοφόρους ὑπέρ κάποιου, πάλι, κόμματος ἐξουσίας. Πρέπει νά συνειδητοποιήσει ὁ λαός μας ὅτι ἀπό τήν ἐποχή μετά τόν Καποδίστρια ἡ Πατρίδα μας κυβερνᾶται κατά κανόνα ἀπό ἀνθρώπους ἄσχετους, ἀδιάφορους ἤ καί πολεμίους τῶν Παραδόσεων τοῦ Ἔθνους μας καί ὑπερμάχους τῶν δόσεων τοῦ … “παρά”! Ἀπό ἀνθρώπους πού δέν νοιώθουν τό χρῆμα τοῦ λαοῦ σάν ἱερό χρῆμα! Τά σκάνδαλα, λοιπόν, πρέπει νά ἀφυπνίσουν τόν λαό μας! Πρέπει νά τόν κάνει νά σκεφτεῖ! Δέν ἔχουμε πολύ χρόνο ἀκόμα στήν διάθεσή μας ἐάν θέλουμε νά ἀνακάμψει τό Ἔθνος μας. Ἄν πάλι μᾶς ἀρέσει νά ἔχουμε ψεῦτες καί κλέφτες γιά πολιτικούς, τότε νά σταματήσουμε νά διαμαρτυρόμαστε. Πρέπει νά συνειδητοποιήσουμε πώς μέ λόγια μόνο καί συνθήματα δέν γίνεται τίποτε. Ὁ τόπος θέλει ἔργα ἀπό ἀνθρώπους μέ ἦθος καί ἰδανικά. Ὁ τόπος μας ἔχει ἀνάγκη ἀπό ΣΥΝΕΧΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, κάτι πού ὁλόψυχα ὅλοι μας στην Παράταξή μας ἔχουμε κάνει σκοπό ζωῆς.

-Πολλοί σᾶς κατηγοροῦν ὅτι εἶστε «ἀκροδεξιό κόμμα» καί «κόμμα ἱερέων». Τί ἀπαντᾶτε;

Εἶναι ἴδιον καί χαρακτηριστικό τοῦ Ἕλληνα νά βάζει ταμπέλες σέ κάθε τι, ἔτσι ὥστε νά ἔχει τήν δυνατότητα νά τό ἀφορίσει ἤ νά τό καταδικάσει χωρίς νά μπεῖ στόν κόπο νά ἐξετάσει λεπτομερῶς τό ζήτημα. Ἐάν μᾶς λένε ἀκροδεξιούς ἐπειδή ἀγαποῦμε τήν Πατρίδα μας, θά πρέπει νά διαβάσουν μέ προσοχή τί γράφουμε στήν ἱδρυτική μας διακήρυξη καί συγκεκριμένα πώς εἴμαστε ἐναντίον κάθε βιαίας μορφής ἐπιβολής ἐξουσίας, ἐναντίον τοῦ ρατσισμοῦ, ἐναντίον τοῦ νά μήν ἀναγνωρίζεται ἡ ἀξία τῆς ἀνθρώπινης ὕπαρξης ὡς εἰκόνας τοῦ ἴδιου τοῦ Θεοῦ μας.

Ἀπό τήν ἄλλη μεριά, ἄν ἐννοοῦν πώς εἴμαστε κόμμα ἱερέων ἐπειδή ἐμπνευστές μας, ὁδηγοί μας μέ τό παράδειγμα καί τή ζωή τους ἀλλά καί μέ τίς γνώσεις καί τή διορατικότητά τους εἶναι οἱ ἱερεῖς μας, πού βιώνουν καί ἐνσαρκώνουν τόν Λόγο τοῦ Θεοῦ καί ποιμαίνουν μέ αὐταπάρνηση καί ἀγάπη τόν Λαό Του, αὐτό μᾶς τιμᾶ! Αὐτό εἶναι τίτλος τιμής γιά μᾶς καί ὄχι μομφή! Τί προτιμοῦν ἄλλωστε αὐτοί πού τό χρησιμοποιοῦν ὡς μομφή; Προτιμοῦν τά Κόμματα πού τά κατευθύνουν οἰκονομικά συμφέροντα, στρατολογημένοι ἐπιχειρηματίες πού ἐλέγχουν τόν Τύπο καί τά Μ.Μ.Ε μέ σαφῆ πρόθεση νά βλάψουν τόσο τήν Πατρίδα μας ὅσο καί τήν ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ καί τήν Ἱερή Παράδοσή μας; Πρέπει κάθε φορά νά ἐξετάζουμε ὄχι μόνο τόν χαρακτηρισμό ἀλλά καί τό ποιός εἶναι αὐτός πού τόν ἀπευθύνει. Ἐξ ἄλλου, δηλώνοντας ὅτι οἱ Πνευματικοί Πατέρες εἶναι ὁδηγοί στό ὑπεύθυνο ἔργο μας, ταὐτόχρονα αὐτοδεσμευόμαστε ἐνώπιον τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ καί τοῦ προσφέρουμε καθοριστικές ἐγγυήσεις, ἀφοῦ θά ἔχει, μέ τήν αὐτοδέσμευσή μας αὐτή, τήν εὐχέρεια νά μᾶς ἐλέγξει ὄχι μόνο μέ τό Ποινικό Δίκαιο ἀλλά κυρίως μέ τόν Νόμο τοῦ Θεοῦ.


-Πιστεύετε ὅτι τελικά ἡ φωνή πού ὑποστηρίζει τήν Ἑλλάδα καί τἡν Ὀρθοδοξία, ὅπως αὐτή ἐκφράστηκε μέσω τῶν ἐπιλογῶν καί θέσεων τοῦ Ἰωάννη Καποδίστρια,ἔχει θέση στή σύγχρονη Ἑλλάδα;

Φυσικά καί ἔχει! Ἡ πολιτική καί οἱ ἐπιλογές τοῦ Ἰ. Καποδίστρια ἔχουν κάνει μέχρι σήμερα τήν Γερμανία καί τήν Ἐλβετία τά κράτη πού εἶναι, μέ τήν ἀξιοζήλευτη ὀργάνωση καί κρατική δομή καί μέριμνα. Αὐτή ἡ πολιτική κατάφερε νά συστήσει ἔθνος σέ μία γεωγραφικά κατακερματισμένη καί κυριολεκτικά ἐρειπωμένη καί καμμένη Ἑλλάδα καί θά δυσκολευτεῖ σήμερα; Ἡ πολιτική τοῦ Ἰ. Καποδίστρια βασιζόταν στό ὅτι ὁ ἄνθρωπος δέν εἶναι αἰώνιος σέ αὐτή τή γή καί πώς μιά μέρα θά δώσει λόγο καί «ἐκτός τοῦ κόσμου τούτου» γιά κάθε του ἐπιλογή καί πράξη. Συνεπῶς ὁ πολιτικός ἤ ὅποιος ἀποφασίσει νά ὑπηρετήσει τό ΚΟΙΝΟ συμφέρον θά πρέπει νά εἶναι ΠΟΛΛΑΠΛΑ ὑποχρεωμένος νά προσέχει, νά εἶναι σώφρων, ἠθικός καί κυρίως νά ἔχει κρυστάλλινη καί διάφανη προσωπική ζωή. Αὐτό, ὅμως, μπορεῖ νά γίνει, μόνο ἐάν ὁ πολιτικός ἔχει πάρει ἀπόφαση νά ζήσει σύμφωνα μέ τό θέλημα καί τίς Ὁδηγίες τοῦ Θεοῦ. Ἐάν ὁ πολιτικός σέ προσωπικό ἐπίπεδο δέν ἔχει κατανοήσει τήν ἱερότητα τῆς θέσης πού κατέχει, ἐπιτρέπει στόν ἑαυτό του τά πάντα. Ὁ ψηφοφόρος μπορεῖ νά ἔχει ὅποιο τρόπο ζωής θέλει! Ὁ πολιτικός ὅμως, ὄχι! Ὁ πολιτικός πρέπει νά ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ μέ ἐγγύηση τά Ἱερά Πιστεύματά του.

-Θεωρεῖτε ὅτι ἡ ψῆφος τοῦ Ἕλληνα πολίτη στό κόμμα σας θά εἶναι μία ψῆφος διαμαρτυρίας ἤ συνειδητή πολιτική ἐπιλογή;

Κάθε ἄλλο παρά σάν ψῆφος διαμαρτυρίας μπορεῖ νά μεταφραστεῖ ἡ ψῆφος στήν Παράταξή μας. Προσέξτε ὅτι, σέ κανένα ἄλλο κόμμα ἐκτός τῶν δύο «μεγάλων» δέν ἔχει ἀναζητήσει ὁ λαός κυβερνητικό πρόγραμμα! Ζήτησε ἤ ἄκουσε ποτέ κανείς κυβερνητικό πρόγραμμα ἀπό τό ΚΚΕ, τόν ΣΥΡΙΖΑ, τό ΛΑΟΣ ἤ τούς Οἰκολόγους; Ὄχι! Γιατί πολύ ἁπλᾶ ὁ κόσμος δέν πιστεύει πώς μποροῦν νά δώσουν λύση στά προβλήματά του. Σέ μᾶς ὅμως, ἀπό τά πρῶτα πράγματα πού μᾶς ρωτοῦν, ὅταν μᾶς μαθαίνουν, ὅταν βλέπουν τό βάθος καί τήν οὐσία τῆς ἰδεολογίας μας, εἶναι: Ἔχετε λύσεις γιά τό οἰκονομικό; Τί θά κάνετε στό τάδε θέμα; Τί θά κάνετε στό ἄλλο;

Αὐτό, γιά μᾶς, εἶναι ἀπόδειξη τοῦ ὅτι, οἱ ἄνθρωποι βλέπουν σ’ ἐμᾶς τήν ἐλπίδα καί ἀντιλαμβάνονται τήν σταθερότητα, πού δέν πηγάζει ἀπό τά πρόσωπα ἀλλά ἀπό τόν τρόπο ζωῆς. Ἄν σάν πρόσωπα κάποιοι ἀποδειχθοῦμε ἀναξιόπιστοι, ἡ Παράταξη θά μᾶς ἀποβάλλει, γιατί σέ μᾶς δέν δεσπόζουν τά πρόσωπα ἀλλά ὁ σκοπός καί τό ἔργο πού πρέπει νά ἐπιτελεσθεῖ γιά νά γίνει καί πάλι τό Ἔθνος μας «Ἔθνος ἅγιον». Ἕνα τέτοιο Ἔθνος χρειάζεται σήμερα, ὄχι μόνο ἡ Πατρίδα μας ἀλλά ὁ κόσμος ὁλόκληρος.


-Εἶναι αὐτές οἱ Ἐκλογές μιά πρόβα γιά τίς ἐπικείμενες Ἐθνικές Ἐκλογές, ὅποτε κι ἄν αὐτές γίνουν;

Γιά μᾶς δέν εἶναι τίποτε πρόβα, γιατί δέν ἀντιμετωπίζουμε τήν πολιτική σάν θεατρική παράσταση. Πρόβα εἶναι γι' αὐτούς πού παίζουν, ὑπολογίζουν, ἐξαπατοῦν τόν λαό. Γιά μᾶς εἶναι κάτι διαφορετικό. Εἶναι ἡ δημοκρατική διαδικασία μέσα ἀπό τήν ὁποία θά πρέπει νά ἐκλεγοῦν οἱ ἄνθρωποι πού ΕΠΑΞΙΑ θά ἐκπροσωπήσουν τούς ΕΛΛΗΝΕΣ στό Εὐρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στίς τελευταῖες ἴσως “ἐλεύθερες” ἐκλογές ἀπό τήν ἄποψη τῶν ἐπιλογῶν σέ ἐθνικό ἐπίπεδο.

-Πεῖτε ἕναν καλό λόγο στόν Ἕλληνα πολίτη προκειμένου νά ψηφίσει ἐσᾶς στίς Εὐρωεκλογές καί ὄχι κάποιο ἄλλο κόμμα.

Οἱ Ἕλληνες πολίτες πού μᾶς γνωρίζουν – ἀλλά καί αὐτοί πού συνεχῶς μᾶς μαθαίνουν- δέν ἔχουν ἀνάγκη ἀπό «καλά λόγια» καί κολακεῖες καί ὑποσχέσεις. Ἀπ’ αὐτά ἔχουν χορτάσει τόσα χρόνια. Τώρα, οἱ πολίτες ἔχουν ἀνάγκη ἀπό ἀνθρώπους πού θά τούς ποῦν τήν ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς νά κρύψουν τίποτα ἀπό πίσω της, ἀπό ἀνθρώπους πού ξέρουν τί θά πεῖ δουλειά καί οἰκονομία καί συνετή διαχείριση καί τιμιότητα. Ἀπό ἀνθρώπους πού βάζουν τό καλό τῆς πατρίδας τους καί τῶν συνανθρώπων τους πρίν ἀπό τό δικό τους. Αὐτές τίς ἐγγυήσεις θέλει πιά ὁ Ἕλληνας πολίτης, κι αὐτές ἐμεῖς τοῦ τίς δίνουμε.

Καλοῦμε νά μᾶς ψηφίσουν ὄχι μόνο οἱ πιστοί, μέ τούς ὁποίους ταυτιζόμαστε ἀπόλυτα στόν τρόπο ζωῆς καί Πίστεως, ἀλλά καί τούς τίμιους καί εἰλικρινεῖς ἀθρήσκους. Αὐτοί δέν ἔχουν νά ζημιωθοῦν σέ τίποτα ἀπό τήν δική μας πίστη, ἔχουν, ὅμως νά ὠφεληθοῦν πολύ ἀπό τίς δικές μας ἠθικές καί πνευματικές δεσμεύσεις.
TwitThis

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ:Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναήμ Ελγαντούρ φωτογραφίζει τους υποκινητές των επεισοδίων για το Κοράνι!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...


TwitThis

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

Τα ψευτοδιλήμματα των Ευρωεκλογών συνεχίζονται:"Πόλωση ή αποχή",μας λένε τώρα!

ΑΦΟΥ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ",ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΩΣΗΣ"!-ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ,ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ,ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ...

Ε ιδικά τα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας,αντί να κάνουν αυτοκριτική και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους,ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και προσπαθούν να...μαζέψουν τα πρόβατα πίσω στο μαντρί,οξύνοντας τεχνητά το κλίμα με τη βοήθεια φυσικά των υπαλλήλων τους στα media.

Πραγματικά απορούμε όταν βλέπουμε άτομα-φαντάσματα του παρελθόνοτς,όπως η Μαριέττα Γιαννάκου,να λ'ενε ευθαρσώς ότι "έχουν μετανιώσει αυτοί που με πολέμησαν"!!!ΑΛΗΘΕΙΑ,ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ;;;ΕΜΕΙΣ,ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ!

Από την άλλη,ένα ΠΑΣΟΚ με στείρα επιχειρηματολογία και...ξαναζέσταμα σούπας και τα απολιθωμένα κόμματα της Αριστεράς:οι μιντιοκράτες,δημοσκόποι κλπ,εμμέσως πλην σαφώς μας αφήνουν τρεις επιλογές γι'αυτές τις Ευρωεκλογές:ΕΙΤΕ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΕΙΤΕ ΑΠΟΧΗ,ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ LIGHT TRENDY ΚΟΜΜΑ (ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΔΡΑΣΗ)!

Αυτά είναι τα ψευτοδιλήμματα που θέτουν στον ελληνικό λαό,ο οποίος είναι σχεδόν σίγουρο ότι πολύ πιθανόν να προτιμήσει κάποιο μπάνιο στην κοντινότερη παραλία,παρά να πάει να ψηφίσει!ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ:ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ Ή ΛΕΥΚΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΗΠΑ,ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Νομίζετε ότι θα...ιδρώσει τ'αυτί των μεγάλων κομμάτων από ενδεχόμενη αποχή;Θεωρείτε ότι η ψήφος σε μορφώματα τύπου Οικολόγων,που πλασάρονται διαρκώς από τα Μμε,θα δώσει κάτι καινούριο στην πολιτική σκηνή;Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΑΒΑΝΟΥ/ΤΣΙΠΡΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ;

Για τον Έλληνα ψηφοφόρο,λύσεις υπάρχουν:το έχουμε πει και το ξαναλέμε,ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!Υπάρχουν,έστω κι αν δεν καλύπτουν ιδεολογικά όλους μας,είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από το τρίπτυχο Δικομματισμός-Αποχή-Οικολόγοι!ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ,ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ΨΗΦΟΥ:ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Αδιέξοδα δεν υπάρχουν:ούτε παπαγάλοι είμαστε,ούτε βάρβαροι ούτε σοσια-ληστές:ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ...
TwitThis

Κυριακή, 24 Μαΐου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στο HELLAS-ORTHODOXY

ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ,Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Διευκρινίζουμε καταρχήν πως η όλη προσπάθεια είναι αμιγώς ερασιτεχνική,μιας κι ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είμαστε δημοσιογράφοι:έτσι,όποιες ελλείψεις σε τεχνικά θέματα,ας αντιμετωπιστούν με κατανόηση.Σας προτείνουμε να δείτε όλη τη συνέντευξη,στην οποία ο κ.Μιχαλολιάκος μιλάει για:

-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ.
-ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ.
-ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
-ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ.
-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
-ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ FYROM.
-ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ.
-ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.
-ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
-ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Α'ΜΕΡΟΣ:Β'ΜΕΡΟΣ:Γ'ΜΕΡΟΣ:Θεματική ενότητα στο Youtube.
TwitThis

Μια έκπληξη για τους αναγνώστες του HELLAS-ORTHODOXY:αύριο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Στα πλαίσια της πραγματικής ενημέρωσης του κόσμου σχετικά με τα μικρότερα κόμματα που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές,αποφασίσαμε να δώσουμε λόγο και σ'αυτά,που είναι συνήθως αποκλεισμένα από τα ΜΜΕ.

Ξεκινάμε λοιπόν αύριο:μείνετε συντονισμένοι,για μια συνένεντευξη εφ'όλης με τον ΓΓ της Χρυσής Αυγής που θα συζητηθεί...
TwitThis

Σάββατο, 23 Μαΐου 2009

Η δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα "παπαγαλάκια" και τις υπόλοιπες διαφημιστικές ηλιθιότητες...

ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ-ΕΜΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ...ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!


TwitThis

ΒΙΝΤΕΟ εφιαλτικό,αλλά αληθινό:η κατάληψη του κέντρου της Αθήνας από λαθρομετανάστες,με τη συνεργασία εγχώριων γραικύλων

Ή ΑΛΛΙΩΣ,Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ!!!

TwitThis

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

"Αντιρατσιστές" και λοιποί αντιδραστικοί:προσέξτε,γιατί οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ δεν αστειεύονται...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ (;) ΚΟΡΑΝΙΟΥ,ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΤΑΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;;

Ξ εκινάμε εκφράζοντας την διαφωνία μας σχετικά με το περιστατικό του Κορανίου:αν έγινε όπως λένε οι λαθρομετανάστες,είναι καταδικαστέο.Οι πραγματικοί Χριστιανοί σέβονται όλες τις θρησκείες,ακόμα και ανθρώπων που τους μισούν.Έχοντας κατα νου τα παραπάνω,δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το απίστευτο μέγεθος της υποκρισίας και βλακείας διάφορων "προοδευτικών" κύκλων,που...αίφνης ανακάλυψαν "θρησκευτικό ρατσισμό",επειδή ακριβώς θίχτηκαν οι μουσουλμάνοι!!!

Οπως μας πληροφορει λοιπον στο δακρυβρεχτο αρθρο της με τιτλο "Ρατσισμος χωρις ιερο και οσιο" (!!!) η γνωστη φυλλαδα Ελευθεροτυπια,"προχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Αστυνομίας σε αραβικό καφενείο της οδού Αχαρνών, σημείο συνάντησης και ξεκούρασης πολλών μουσουλμάνων της πόλης, ένας αστυνομικός έκανε κομμάτια ένα από τα ελάχιστα πράγματα που στηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους: το σύμβολο της πίστης τους".

Βλέπετε πώς επικροτείται,με ύπουλο τρόπο,οποιαδήποτε άλλη θρησκεία εκτός από τη χριστιανική;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ:ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ...ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ,ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΙΣΕ ΟΠΩΣ "ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ","ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ" ΚΛΠ.

Αντίθετα,στην περίπτωση των μουσουλμάνων,κάποιοι...θυμήθηκαν ότι "όλες οι θρησκείες πρέπει να είναι σεβαστές".ΣΟΒΑΡΑ ΜΩΡΕ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙΝΕ,ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ",ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΛΗΡΟ;

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ,ΟΤΑΝ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΒΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΥΓΝΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ;

Ε λοιπόν,η ανοχή έχει και τα όριά της!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΝΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Ν'ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η ΚΡΑΥΓΗ "ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ" ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ!

Πρακτορίσκοι και λοιπά αντιδραστικά στοιχεία,είστε τόσο αφελείς-ή μήπως όχι;-ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΕΣΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΓΙΑ "ΠΡΟΟΔΟ",ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΕΡΙ "ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΛΠ.

Πολύ σύντομα,οι μουσουλμάνοι θα σταματάνε τη δουλειά ή το σχολείο για να προσευχηθούν,θα απαιτούν να έχουν χαλάκια και βρυσάκια για τα πόδια και ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΘΑ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ,ΤΣΑΝΤΟΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΚΑ!ΤΟΤΕ,ΘΆΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΡΟΟΠΤΑ!

Σας φαίνεται υπερβολικό το παραπάνω σενάριο;Κι όμως,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ!

Και βέβαια καλά έκαναν...αντιλαμβάνονται όμως όλοι αυτοί οι εγχώριοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ότι εκθρέφουν φίδια στον κόρφο τους,που μεθαύριο ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ,ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΒΑΓΔΑΤΗ;ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΟΥ";ΘΑ...ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ";

Η όλη κατάσταση θυμίζει έντονα τη λαική παροιμία "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι":το συγκεκριμένο σκέλος έχει ήδη ολοκληρωθεί.Αναμένουμε πλέον την ολοκλήρωση των...πράξεων!
TwitThis

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ:Βγες απ'το μαντρί!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!


TwitThis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:η Νίκη Τζαβέλλα μιλάει για το "νέο κοινωνικό μοντέλο" που θα καθοδηγήσει τον πλανήτη!!!

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ-ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

Δ υστυχώς,οι αρχικές υποψίες που είχαμε για τη Νίκη Τζαβέλλα,δείχνουν να επιβεβαιώνονται:κι αυτή τη φορά δεν θα μιλήσουμε ούτε για Λέσχες Μπίλντερμπεργκ,ούτε για Σόρος,ούτε για άλλα...συνωμοσιολογικά,αλλά για ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ,στη σημερινή εκπομπή του Mega με τους Καμπουράκη-Οικονομέα.

Ομολογούμε ότι προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί η κ.Τζαβέλλα μ'αυτές τις δηλώσεις της κι αν τελικά είμαστε εμείς που την...παρεξηγούμε!Όμως,Ο ΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΕΞΕΩΝ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.


Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα του βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας (ολόκληρο μπορείτε να το βρείτε εδώ).
TwitThis

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

Ευρωεκλογές 2009:θα τολμήσουν κάποιοι να βγουν απ'το κομματικό μαντρί;

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ-ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ Ή ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ;

Ε νώ γράφονται αυτές οι γραμμές,τα περισσότερα κόμματα έχουν ήδη ανακοινώβσει τις ευρωλίστες τους:παρόλα αυτα,αμφιβάλλουμε εξαιρετικά αν οι εν δυνάμει ψηφοφόροι τους ενδιαφέρονται γι'αυτές,δίνοντας βάση στα πρόσωπα που τις απαρτίζουν.Για τους περισσότερους.αυτές οι Ευρωεκλογές είναι άλλη μια κομματική υπόθεση,ούτε καν ευρωπαική όπως θα'πρεπε,αλλά εγχώρια!

Γιατί το λέμε αυτό;ΔΙΟΤΙ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ!!!Μάλιστα,οι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι με τις δημοσκοπήσεις τους,φτάσανε στο σημείο να λένε πως είναι λίγο (!!!) το ποσοστό αποδοχής 80 % της Μαριέττας Γιαννάκου!!!

Μα καλά,κοροιδευόμαστε;;;ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ!Αλλά είναι τέτοιο το μάντρωμα του κοπαδιού,που ακόμα και bloggers που ανήκουν στο χώρο,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ,κάνοντας λόγο για "αγωνίστρια Μαριέττα" κλπ!!!ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ...ΡΕΠΟΥΣΕΙΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!

Αλλά δυστυχώς,δεν είναι το μόνο κομματικό μαντρί:λίγο παραπέρα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ'ΕΝΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ,η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη,αφού η τραγική επιλογή της διαπλεκόμενης Νίκης Τζαβέλλα ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!Αντίθετα,έχει ξεκινήσει κι εκεί μια εκστρατεία...αγιοποίησης της,με αστεία "επιχειρήματα" όπως "είναι κοσμήτορας στο Χάρβαρντ" κλπ.

Η συγκεκριμένη κυρία φημολογείται ότι συμμετείχε στην αμαρτωλή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,ενώ συναντήθηκε και με τον Τζορτζ Σόρος!!!Κι αν όλα αυτά για κάποιους είναι "συνωμοσιολογίες",δε νομίζουμε να αμφισβητούν ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ (Η΄ΑΛΛΙΩΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ),ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ "ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ",ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;

Θλιβόμαστε πραγματικά όταν βλέπουμε ανθρώπους που διέπονται από πατριωτικά αισθήματα,ειδικά νέους,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ!Κι αν για το κυβερνών κόμμα κάτι τέτοιο είναι ως ένα βαθμό φυσιολογικό,αφού υπάρχει το συμφέρον της εξουσιάς στη μέση,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΣ!

Αγαπητοί φίλοι,ψηφοφόροι αυτών των δύο κομμάτων:το να διαφωνείτε με τις άστοχες επιλογές αυτών που ψηφίζετε όχι μόνο δεν είναι κακό,αλλά αντίθετα βοηθάει και στην εξάλειψη τέτοιων απαράδεκτων υποψηφιοτήτων,τύπου Γιαννάκου-Τζαβέλλα.ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ:ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!

Επιλογές υπάρχουν,ειδικά μικρότερων κομμάτων:φτάνει να κάνετε τη ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΒΟΣΚΩΝ:ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!!
TwitThis

Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

ΒΙΝΤΕΟ:Χρήσιμος Οδηγός για τις Ευρωεκλογές

ΓΙΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

TwitThis

Οικολόγοι-Πράσινοι:και ανθέλληνες και...συνωμοσιολόγοι!!!

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ" ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ!!!

Ρίξτε μια ματιά στις αφίσες,που αλιεύσαμε από τον επίσημο ιστότοπο των Οικολόγων-Πρασίνων:η μιά αριστερά,δεν μας προξενεί καμία έκπληξη,αφού είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο μόρφωμα τάσσεται υπέρ οτιδήποτε ανθλληνικού κι επομένως ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.Βέβαια,δεν το φωνάζουν και πολύ,αφού ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

Η μεγάλη έκπληξη όμως,έρχεται όταν παρατηρήσουμε τη δεύτερη προεκλογική τους αφίσα:"ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ" λέει και δείχνει μερικά πρόσωπα ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ BARCODE!!!Δηλαδή ό,τι ακριβώς πιστεύουν και φωνάζουν εδώ και δεκαετίες οι Χριστιανοί που ασχολούνται με το θέμα,αντιμετωπίζοντας τα ειρωνικά σχόλια των πάντων,ειδικά όσων ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς και της...Οικολογίας!

Και βέβαια,δεν πρόκεται για την κλασική αναρχο-κομμουνιστική θεωρία "σπάστε τις κάμερες γιατι μας παρακολουθούν" κλπ:ΟΧΙ!ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ"!!!Πείτε μας,ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠ'ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ",ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ,ΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ;

Διότι όταν πχ. ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ καυτηριάζει τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τον Διεθνή Σιωνισμό,τότε αυτομάτως χαρακτηρίζεται "ακροδεξιός","ρατσιστής","κινδυνολόγος","συνωμοσιολόγος",μέχρι και φαν του...Λιακόπουλου!!!

Ενώ τώρα που λέει ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ένα κόμμα "προοδευτικό" και...τρέντυ,τι έχουν να μας πουν οι διάφοροι "ορθολογιστές";

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι:ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ!Απλά αναρωτιόμαστε πώς...τους ξέφυγε!!!Μήπως κατά λάθος;Μήπως προσπαθούν να τραβήξουν κόσμο,ακόμα και άσχετο,κοντά τους;Διότι το να είσαι απο τη μία ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΑΚΡΑΙΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΞΥΜΩΡΟ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

Για να δούμε τι άλλες...εκπλήξεις θα έχουμε μέχρι τις Ευρωεκλογές...
TwitThis

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009

Και τι έγινε που η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ήταν στη χώρα μας;Η αποχαύνωση συνεχίζεται!

ΕΝΩ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ,ΤΟ 90% ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟ-ΒΥΖΙ-ΟΝ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε,οι περισσότεροι κοίταξαν να ξεκουραστούν,να διασκεδάσουν και να κάνουν κάνα μπάνιο,μιας και πλέον καλοκαίριασε.Και βέβαια όλα τα παραπάνω είναι καλά και άγια,αρκεί να μην μας αποπροσανατολίζουν από ορισμένα ΚΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ειδικότερα όταν πρόκειται για αποφάσεις που ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Μιλάμε φυσικά για την αμαρτωλή σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ,που ευτυχώς τελειώσε χθες κι έτσι ξεβρώμισε ο τόπος μας απ'όλη αυτή τη βρωμερή κλίκα που μόλυνε τον ελληνικό αέρα και γη επί 4 ολόκληρες μέρες.Όσοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν,ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΧΤΕΣ:ΑΥΤΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτοί οι "υπόλοιποι"-δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφια του ελληνικού λαού,το βράδυ του Σαββάτου ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΚΙ ΕΛΕΕΙΝΟ "ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ" ΤΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΩΝΙΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ "ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ"!Το ποσοστό τηλεθέασης της κρατικής ΕΡΤ έφτασε μέχρι 90%!!!

Τελικά,δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για να καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ:ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΟΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ...ΑΠΑΡΝΙΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ!Αντίθετα,τα εύπεπτα κουτσομπολιά περί Σάκηδων και λοιπών...πρωταγωνιστών,κυριολεκτικά δίνουν και παίρνουν σε αναλύσεις επί αναλύσεων και ατελειώτες ώρες τηλεοπτικής,κυριως,βλακειας.

Όλα αυτά,μας κάνουν να υποψιαζόμαστε ότι η χρονική επιλογή της πραγματοποίησης της μασωνικής σύναξης,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ!ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ!

Ας μην γελιόμαστε:ο ελληνικός λαός παραμένει απαθής σε σημείο αρρώστειας:έτσι,βρίσκουν ευκαιρια τα δημοσιογραφάκια-τσουτσλεκια των μεγαλοσυμφερόντων να πουλήσουν το παραμύθι τους,αποκρύπτοντας την αλήθεια.Για παράδειγμα,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΑΝΙΚΑΝΗ",ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΟΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...ΦΩΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ);

Εμείς,παρά το σιωπητήριο που υφίσταται,την αδιαφορία των συμπολιτών μας και την φαγωμάρα,ακόμα και μεταξύ Ελλήνων,έχουμε χρέος να συνεχίσουμε:ελπίζοντας,ότι θα καταφέρουμε να ξυπνήσουμε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ...

TwitThis

Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Για μια ακόμη φορά,ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ξεσκεπάζει τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!!!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ",ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ 5.000 ΑΤΟΜΩΝ!

Στα πλαίσια της 24ης Γιορτής Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς,που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο,ο Σεβασμιώτατος Σεραφείμ αναφέρθηκε ξανά στο θέμα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ:ΕΜΕΙΣ,ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ν'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!
TwitThis

Παραλειπόμενα από τη χθεσινή διαμαρτυρία εναντίον της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

ΠΛΗΡΕΣ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ,ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ-ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ...

Το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν μια ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να φανεί η ισχύς του πατριωτικού χώρου:αντί γι'αυτό όμως,είναι ζήτημα αν μαζευτήκαμε 100 άτομα για να διαδηλώσουμε ενάντια στη βρωμερή λέσχη Μπίλντερμπεργκ,που εδώ και 3 μέρες λυμαίνεται τα άγια ελληνικά χώματα,όντας απρόσκλητος...μουσαφίρης!

Δεν θα παραπονεθώ σ'αυτούς που ενώ μπορούσαν,δεν ήρθαν:δικαίωμα τους να προτιμούν το μπάνιο ή την καφετέρια από μια διαδήλωση.Απλά ας σκεφθούν πως,όλα τα παραπάνω ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,ΕΝΩ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ!Κι αυτό φυσικά ισχύει και για κάτι δήθεν...αντιεξουσιαστές και λοιπές...συνιστώσες,που ενώ μας έχουν ζαλίσει όλο το χρόνο με ανεκδιήγητες "δράσεις",εδώ έλαμψαν δια της απουσίας τους (φωτεινή εξαίρεση το ΚΚΕ).

Αξίζουν συγχαρητήρια στη ΝΕ.Ο.Σ. για τη διοργάνωση και τα πανό της πορείας (ειδικά αυτό που αναρτήθηκε ακριβώς απένταντι από την παραλία του Αστέρα,έτσι ώστε να το βλέπουν όλοι,λουόμενοι και μη),ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΗΣ!ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ,ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!!!

Μάλιστα,ο γράφων υπέστη και έλεγχο....αλά Ιντιμίντια (!!!) από κάποιους,που θεώρησαν σωστό να απειλήσουν και να υποπτευθούν όποιον δεν ανήκε στο κομματικό μαντρί,μόνο και μόνο επειδή τράβαγε φωτογραφίες για να ενημερώσει μετά τον κόσμο,εντός και εκτός Ελλάδος!Εντάξει παιδιά,ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ,αλλά μην φτάνουμε στο σημείο να εφαρμόζουμε εμείς τις φασιστικές μεθόδους των αναρχικών,έτσι;

Θα πει κάποιος:εντάξει η ΝΕ.Ο.Σ,ήθελε να εκμεταλλευθεί και πολιτικά τη χθεσινή διαδήλωση...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ;;;ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Facebook (ΣΧΕΔΟΝ 400 ΑΤΟΜΑ!),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ...ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ;

ΤΕΛΙΚΑ,ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΑΟΣ ΕΙΤΕ ΚΚΕ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΣ;Πραγματικά,η εικόνα των νεοελλήνων να απολαμβάνουν τον καφέ ή το μπάνιο τους,ενω ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΚΛΟΥΒΕΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΑΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;;;

Και πάμε τώρα στην Αστυνομία,η οποία απλά εκτελεί εντολές:και οι χθεσινές ήταν "ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ"!!!Ενώ τους κομμουνιστές τους άφησαν,χθες επιστράτευσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν,προκειμένουν να ικανοποιήσουν τ'αφεντικά τους:ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ,Η...ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ"!ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ",Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ "ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"!!!

Τέλος,τα "ελληνικά" Μμε ΕΙΠΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ για την πορεια,ενώ στο σημείο βρίσκονταν αρκετές κάμερες τηλεοπτικών δικτύων και δημοσιογράφοι!

Αντίθετα,πληροφορίες δημοσιεύθηκαν στους Los Angeles Times,στο Associated Press και στο γνωστό Prison Planet του Alex Jones.Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι χθες είδαμε πολλούς ξένους,δημοσιογράφους και απλούς διαδηλωτές,να συμμετάσχουν και να καταγράφουν τα γεγονότα (μερικοί μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο,όπως ο εικονιζόμενος αριστερά που συνελλήφθη).

Κλείνουμε με μια ευχή και...κατάρα προς όλους τους Bilderbergs και τα τσιράκια τους:ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

Αύριο,ίσως υπάρξει έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή στο κανάλι του Hellas-Orthodoxy σχετικά με τα όσα έγιναν στη Βουλιαγμένη. TwitThis