Εμφάνιση νεότερων 26 από 49 αναρτήσεις από Σεπτέμβριος 2009. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων
Εμφάνιση νεότερων 26 από 49 αναρτήσεις από Σεπτέμβριος 2009. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ:Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ:

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ.
TwitThis

ΟΙ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΝΔ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ,ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY (ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ):

-Γιατί μας ζητάτε να σας ψηφίσουμε για τρίτη φορά, το 2009, ώστε να κάνετε αυτά που έπρεπε να κάνετε το 2004; (306 Votes)

-Τί απαντάτε σε εκείνους που πιστεύουν ότι είστε δέσμιος συμφερόντων, ειδικά μετά τις υποκλοπές; (282 Votes)

-Τί έχετε να πείτε στους πληγωμένους ψηφοφόρους της ΝΔ; Κάποιοι απ΄ αυτούς θεωρούν το ΛΑΟΣ σαρξ εκ της σαρκός. (268 Votes)

-Έχετε κρατήσει χαμηλά την ανεργία ή αλλάξατε το τρόπο υπολογισμού της; Πόση είναι η ανεργία με τον παλιό τρόπο υπολογισμού; (261 Votes)

-Τί κάνατε να αλλάξετε το εκπαιδευτικό σύστημα που σκοτώνει τη δημιουργικότητα και την επινοητικότητα των παιδιών (έρευνα από Sir Ken Robinson); (258 Votes)

--Σε περίπτωση επανάληψης των γεγονότων του Δεκεμβρίου ‘08 με καταστροφές κλπ, τί θα κάνετε; Θα κρατήσετε την ίδια ή πιο σκληρή στάση; (257 Votes)

-Δυστυχώς κανένας δεν λέει τί θα κάνει με το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας, θα ασχοληθεί κάποιος με τον τουρισμό, αντί να φορολογεί; (256 Votes)

-Αναφέρετε λόγους για να σας ψηφίσουν κάποιοι που ψηφίζουν σε αυτές τις εκλογές για πρώτη φορά. Με τί θα κερδίσετε τους 18-20; (250 Votes)

-Ποιά πρέπει να είναι η θέση της Ελλάδος το Δεκέμβριο στην ΕΕ κατά την αξιολόγηση της Τουρκίας; (249 Votes)

-Γιατί δεν απελευθερώσατε τα κλειστά επαγγέλματα; Μηδέν κόστος στον προϋπολογισμό, τεράστιο κέρδος για τους πολίτες και την αγορά. (249 Votes)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. TwitThis

ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ-ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΩΝ!

Σ τις 4/9,η φυλλαδα "Εθνος" εγραψε ενα εμετικο αρθρο,με τιτλο "Ράπισμα σε Εφραίμ από το Φανάρι",στο οποιο αναφεροταν οτι ο Πατριατχης ζητησε...ξυρισμα του Βατοπαιδινου Ηγουμενου!!!

Η αληθεια ομως,ειναι εντελως διαφορετικη.Αντιγραφουμε απο το Romfea.gr:

"Επιβεβαίωση για το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr», το οποίο στις 6 Σεπτεμβρίου 2009, είχε γράψει ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο για δήθεν «ξύρισμα» του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.

Συγκεκριμένα είχαμε γράψει ότι ποτέ δεν συγκλήθηκε κανένα δικαστήριο εις βάρος του Ηγουμένου, αλλά ούτε του ζητήθηκε να παραιτηθεί και να μείνει ένας απλός μοναχός.

Κάποιοι όμως βιαστήκαν να συκοφαντήσουν τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, με σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση και αρνητικό κλίμα πριν τα δικαστήρια.

Χθες, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009, συνεδρίασε η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου όπου εξέτασε την Εισήγηση της Επιτροπής του Πατριαρχείου επί των Αγιορειτικών θεμάτων, με βασικό θέμα την επιβολή πνευματικών ποινών στον Ηγούμενο Εφραίμ σχετικά με την υπόθεση Βατοπαιδίου και την αναμόχλευσή της απεξαρχής.

Η Αγία και Ιερά Σύνοδος απεφάνθη όμως, ότι ουδέν στοιχείο έχει προκύψει κατά του Ηγουμένου Εφραίμ και απέρριψε σε όλα τα σημεία την Εισήγηση της Επιτροπής, δικαιώνοντας έτσι ουσιαστικά τον Ηγούμενο της Βατοπαιδίου Εφραίμ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Romfea.gr», πιο συγκεκριμένα το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποφάσισε ότι:

1. Δεν αναμοχλεύει πλέον την υπόθεση αυτή.

2. Ουδέν στοιχείο προέκυψε ότι υπάρχει ακίνητη περιουσία της Μονής Βατοπαιδίου στην Αμμουλιανή για να την διαπραγματευθεί δήθεν με τους Ρώσους.

3. Επιβεβαιώθηκε ότι ο τίτλος «Μεγίστη» στην επωνυμία της Μονής Βατοπαιδίου προέρχεται από πολύ παλαιά (15ος αι.) και έχει επισημοποιηθεί σε σφραγίδα της Μονής το 1820 όχι όπως ψευδώς διατείνονται διάφοροι παράγοντες, ότι ετέθη «ένεκεν εγωισμού» από τον Γέροντα Εφραίμ.

4. Έγιναν συστάσεις σε Μητροπολίτη ο οποίος πέρασε στον ελληνικό τύπο την πρόταση της Επιτροπής για την δήθεν επιβολή κυρώσεων, ως απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

5. Ειπώθηκε ότι ο Γέροντας Εφραίμ δεν παρουσιάστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αναιδώς, όμως παρουσιάστηκε και έδωσε Υπόμνημα σύμφωνα με τις οδηγίες των νομικών του συμβούλων αλλά και πνευματικών πατέρων του Αγίου Όρους.

Τέλος, ειπώθηκε ότι ο Γέροντας Εφραίμ σκανδάλισε τους πιστούς με την υπόθεση περί του μετοχίου της Μονής, όμως η Αγία και Ιερά Σύνοδος απεφάνθη ότι ο σκανδαλισμός δεν οφείλεται στον Γέροντα Εφραίμ αλλά σε επιγενόμενο ως μη όφειλε θόρυβο."


Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΝΑΝΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΑΦΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ!

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ;ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ;ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ;

ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ.


TwitThis

ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK:ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY!!!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ:ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!

ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Taxalia!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ;ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ:ΕΤΣΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΔΩ.

ΕΠΙΣΗΣ,ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΝΕΟ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
TwitThis

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ-ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:ΣΙΓΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ,ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;ΚΙ ΟΜΩΣ,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΜΕ":ΩΣ Ο...ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ...ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ;

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ;ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;Ή ΣΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ;

ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ...!
TwitThis

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Θ'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ 10 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ.

ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

"Σε περίπτωση επανάληψης των γεγονότων του Δεκεμβρίου ‘08 με καταστροφές κλπ, τί θα κάνετε; Θα κρατήσετε την ίδια ή πιο σκληρή στάση;"

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ 10 ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ),ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΕΠΙΛΟΓΗ:ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΔΩ.


TwitThis

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ:ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ-ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ-ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΖΗΤΩ Ο "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ"...ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΥΡΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ:ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣHΜΑΝΣΕΙΣ:

-ΑΦΟΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ",ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΕΥΣΗΜΑ Ο ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ;

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ",ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ...

-Η ΕΜΠΑΘΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΕΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΛΠ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ,ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ:ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ,ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!

-ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΑΡΕΛΑ;

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ...

ΤΙ;ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ;ΛΟΓΙΚΟ,Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ (ΤΟΥΣ) ΦΟΡΑΝΕ...!
TwitThis

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ:"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΑ"

Α ντιγραφουμε απο το Romfea.gr:

"Την περασμένη Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009, στο Τριμελές Εφετείο της Θράκης άρχισε η δίκη κατά της δικαστού Μαρίας Ψάλτη και του Ηγουμένου Εφραίμ και πατέρα Αρσενίου.

Να αναφερθεί ότι η δικαστής κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος για τη μη έκδοση αποφάσεως του Πρωτοδικείου Ροδόπης, όπου εκδικαζόταν η αγωγή της Μονής Βατοπαιδίου κατά του Ελληνικού Δημοσίου, και οι πατέρες κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στο παραπάνω αδίκημα.

Επειδή, όμως τον τελευταίο καιρό γράφονται ανακρίβειες από συγκεκριμένα ΜΜΕ, όπως ότι ο Πρωθυπουργός έκλεισε πρόωρα τη Βουλή με πρόσχημα τις ευρωεκλογές και ότι προηγουμένως δεν αποδέχτηκε δύο φορές αίτημα της αντιπολίτευσης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, σχετικά με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου.

Χθες, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την εφημερίδα «Real news», αναφέρθηκε για την υπόθεση Βατοπαιδίου όπου εκεί ξεκαθάρισε την νομιμότητα της υποθέσεως.

Συγκεκριμένα ο κ. Πρωθυπουργός ανέφερε ότι «ύστερα από δυόμιση μήνες εξαντλητικής έρευνας, όπου εκλήθησαν πάνω από 150 μάρτυρες, δεν βρέθηκε τίποτα που να μπορεί να αποδώσει ευθύνες, εννοώ ποινικές ευθύνες».

Ερωτηθείς από τον κ. Χατζηνικολάου τι συνέβη τελικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, ο κ. Καραμανλής τόνισε χαρακτηριστικά: «Αναγνώριση κυριότητας και ανταλλαγή. Μια υπόθεση νόμιμη, αλλά που όταν μπαίνει κανείς στην λεπτομέρεια των χειρισμών και των αποτιμήσεων μπορεί να έχει πολλά ερωτήματα».

Επίσης ο Πρωθυπουργός συνέχισε «έχει ξεκινήσει δικαστική διαδικασία εδώ και πολύ καιρό, θα δούμε αν όλες οι αποτιμήσεις ενέχουν την πιθανότητα ύποπτης συμπεριφοράς ή όχι».

Πού είναι το mea culpa, το λάθος; Ο Πρωθυπουργός απάντησε στη συνέντευξή του: «Αφού έγινε ένα τόσο μεγάλο θέμα, σημαίνει ότι σε επίπεδα ακόμη και υπηρεσιακά πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη επιμέλεια, μεγαλύτερη εγρήγορση».

Και εμείς απλά ερωτούμε, αφού είναι ήδη γνωστό ότι χρηματισμοί στην υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου δεν βρέθηκαν, τότε γιατί γίνεται ακόμη τόσος θόρυβος;

Ας μιλήσουμε όμως και με στοιχεία, τα οποία δεν πρόκειται να τα δούμε πουθενά. Στην Απόφαση της 9ης Δεκεμβρίου 1994 (10/1993/40b/483-484) του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την «υπόθεση των Ιερών Μονών κατά του Δημοσίου της Ελλάδος», που υπόκειται στη Νομολογία Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων, αναφέρονται τα εξής:

«Οι αιτούσες Ιερές Μονές, που ιδρύθηκαν μεταξύ ενάτου και δεκάτου τρίτου αιώνος, συσσώρευσαν σημαντική περιουσία, ιδιαιτέρως δια δωρεών που έγιναν πριν την σύσταση του Ελληνικού Κράτους το 1820, μεγάλο όμως μέρος αυτής της περιουσίας απαλλοτριώθηκε κατά τα πρώτα χρόνια από της συστάσεως του Κράτους.

Ακόμη και τα ίδια τα μοναστήρια έδωσαν ολόκληρες εκτάσεις γης στο Κράτος ή σε ακτήμονες. Κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας οι Ιερές Μονές, και γενικά τα θρησκευτικά ιδρύματα ήταν ίσως τα μόνα ιδρύματα που επιτελούσαν σημαντικό κοινωνικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο. Ακόμη και το δέκατο ένατο αιώνα, μετά τη σύσταση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους συνέχισαν να επιτελούν μέρος του έργου αυτού».

Δηλαδή και η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου δεν έκανε τίποτε παράλογο με τη διεκδίκηση και αξιοποίηση της περιουσίας της. Η Μονή Βατοπαιδίου δεν είναι ιδιωτικό αλλά Δημόσιο Ίδρυμα (ΝΠΔΔ), κοινό κτήμα και περιουσία του Γένους.

Είναι απλά τα πράγματα, ότι με την περιουσία της προσπαθεί να εξασφαλίσει τα έξοδα σίτισης, φιλοξενίας, αναστηλώσεων, συντηρήσεων αλλά και να επιτελέσει φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

Τέλος, για να μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις το να θεωρεί κάποιος businessman ένα μοναχό που επιτελεί αυτό το έργο αποτελεί μάλλον σκοπιμότητα, κάτι που δεν αρμόζει καθόλου στην ιερότητα αυτού του σκοπού που έχουν οι μοναχοί."


ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΛΥΣΣΩΔΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ) ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ,ΑΡΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ...ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΙΧΕ Η ΦΑΒΑ!

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ:ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ,ΤΟΝ ΧΑΖΟΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS,ΑΛΛΑ...ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ "ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS.ΤΙΘΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΑΝ ΤΗ ΜΟΝΗ,ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ.

ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ:ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΝΗΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ "ΒΑΛΤΟΠΑΙΔΙΑ".ΤΕΛΙΚΑ,ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.ΚΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ,ΒΛΑΚΩΔΩΣ.
TwitThis

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

"Αισθανόμαστε ξένοι στον τόπο μας":Ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ του μοναχού Μωυσή Αγιορείτου για τις Εκλογές και τη σύγχρονη νεοελληνική πραγματικότητα

Δ ημοσιευθηκε σημερα στην "Μακεδονια",ενω το αλιευσαμε στην πολυ καλη ιστοσελιδα "Αγιορειτικες Μνημες":πιστευουμε οτι ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

"Την άλλη Κυριακή ο ελληνικός λαός θα προσέλθει στις κάλπες, για να εκφράσει την επιθυμία του ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Παρατηρείται μάλλον ένα μούδιασμα, μία ατονία. Δεν υπάρχει ο παλαιός ενθουσιασμός.

Ίσως να είναι δείγμα πολιτισμού, λέγουν, η παρατηρούμενη ησυχία. Θα ήταν σίγουρα μεγάλο το ευτύχημα αν μετά τις εκλογές άλλαζε προς το καλύτερο η χώρα.

Είναι γεγονός, όπως λέγουν πολλοί, ότι επικρατεί ένα κλίμα λίαν παγερό, υποτονικό, μελαγχολικό. Οι νέοι δίχως αισιοδοξία και χαρά και με ανησυχία για το μέλλον τους. Οι συνταξιούχοι μοναχικοί, απομονωμένοι, λησμονημένοι, φοβισμένοι και ταραγμένοι. Οι οικογένειες διαλυμένες, δυστυχισμένες, διασπασμένες και νευριασμένες. Δυστυχώς οι Νεοέλληνες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι για την παρούσα κατάσταση της χώρας τους. Η μεσαία τάξη περίεργη και καχύποπτη.

Φοβάμαι πως και η επόμενη μέρα θα είναι ακριβώς ίδια με την προηγούμενη. Λείπει το όραμα, το μεράκι, το φιλότιμο, η ειλικρίνεια. Δεν γκρινιάζω αναίτια. Ο ξύλινος πολιτικός λόγος δεν αγγίζει καμιά καρδιά.

Κουράστηκαν οι πολίτες μια μονότονη φλυαρία των πολιτικών. Νομίζουν ότι αυτοί που τους ακούν τρώνε άφθονο κουτόχορτο. Η αποχή είναι λύση; Όχι. Το λευκό είναι λύση; Όχι. Τελικά κάποιος ψηφίζει το λιγότερο κακό.

Χρειάζονται λοιπόν ισχυρά αντανακλαστικά, δυνατά αντισώματα.

Περίσκεψη και αιδώς. Το πρόβλημά μας δεν είναι απλά και μόνο οικονομικό. Είναι πλέον περισσότερο από φανερό ότι το πρόβλημά μας είναι πνευματικό. Αισθανόμαστε ξένοι στον τόπο μας. Δεν τολμάμε να πούμε ότι αγαπάμε την πατρίδα μας. Ο πατριωτισμός αποτελεί νόσημα ή αίρεση για τους ψευτοκουλτουριάρηδες των Αθηνών. Να πεις ότι είσαι χριστιανός Ορθόδοξος χρειάζεται τόλμη. Θα σε ειρωνευτούν βάναυσα με ένα πονηρό χαμόγελο οίκτου. Χάθηκε η εθνική αξιοπρέπεια!

Η σύγχρονη υπερκαταναλωτική κοινωνία βουρδουλίζεται από τη συνεχή προσφορά νέων ειδών. Και νομίζει ο ταλαίπωρος καταναλωτής ότι θα αλλάξει αυτοκίνητο και αυτόματα θα αλλάξει και η ζωή του. Και καλά αυτό να το κάνουν οι έμποροι και οι διαφημιστές, αλλά να το κάνουν και οι πολιτικοί; Να παίζουν δηλαδή με την καημένη την καρδιά μας. Είναι ανεπίτρεπτο κάτι τέτοιο. Και όμως τους ακούμε και δεν τους γυρίζουμε την πλάτη.

Δεν ακούγεται καμία πρόταση για τον πολιτισμό, περισσότερο αναπτύσσεται η πρασινολογία και κοκκινολογία. Πολιτισμός βέβαια δεν είναι κάποιες φαιδρές γραφικότητες, μπουζουκοτράγουδα και προχειρότητες δίχως έμπνευση, πνοή και τέχνη, περιφερόμενων θιάσων, με δυτικόφερτες ή ανατολίτικες επιδράσεις, και όχι το κάλλος των εγχώριων πηγών. Ο πολιτισμός φωτίζει, υψώνει, χαριτώνει, εξευγενίζει, ελευθερώνει και χαροποιεί τον άνθρωπο.

Οι πολιτικοί προσβλέπουν στην εκκλησία προς άγραν ψήφων ή προς πολεμική, προς ικανοποίηση των αντιφρονούντων.

Μερικοί τη βλέπουν μόνο σαν φιλανθρωπικό κατάστημα και της επιτρέπουν να συνεχίζει το φιλανθρωπικό έργο της.

Μερικοί τη θεωρούν πλούσια υπέργηρη που κάποτε χρειαζόταν, που έχει εκπληρώσει τον σκοπό της. Έτσι μιλούν για άμεσο και πλήρη χωρισμό, για αρπαγή της εκκλησιαστικής περιουσίας, για φορολόγησή της, για περιορισμό της.

Τώρα αν και οι άνθρωποι της εκκλησίας τη θεωρούν ως μια ωραία ιδεολογία και ότι το έργο της όλο εξαντλείται στη φιλανθρωπία, η κατάσταση τότε γίνεται αρκετά αξιοθρήνητη.

Οι βλέψεις ορισμένων για τη δημιουργία λαϊκού, άθρησκου, άθεου κράτους δεν θα πρέπει να μας παρασύρουν σε συζητήσεις ανώφελες.

Είναι ώρα ευθύνης. Χρειάζεται περίσκεψη. Δίχως φόβο και πάθος καταθέτουμε το λογισμό μας. Αυτή την κρίσιμη ώρα, ας πράξει καθένας το καλύτερο. Υπάρχει οπωσδήποτε οικονομική κρίση, πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι μεγαλύτερη είναι η πνευματική. Ας σκάψουμε και μέσα μας.

Ας δούμε τα πράγματα βαθύτερα. Ας μελετήσουμε καλύτερα το παρελθόν μας. Ας σκεφτούμε καλά το μέλλον μας."


ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Ο πολυγραφοτατος και λογιοτατος μοναχος τα ειπε ολα!Ειλικρινα,δε νομιζω οτι χρειαζεται να προσθεσουμε πολλα:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΓΝΩΜΗΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ "ΝΑΟΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ",ΟΥΤΕ "ΜΠΙΖΝΕΣ",ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ,ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΟΛΟΙ,ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ":ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ...ΒΙΣΤΩΝΙΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΑΤΕΡΑ ΜΩΥΣΗ...!
TwitThis

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος-Ζητούν διευκρινήσεις από τα κόμματα οι Έλληνες κληρικοί

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΤΟ 24ΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ...

Σ την πρωτη,διαβαζουμε οτι ο μεχρι προτινος ηπιων τονων Μακαριωτατος Ιερωνυμος,αγακτησε με τις παρατυπιες κληρικων εντος της Αρχιεπισκοπης του:

«Τώρα θα σας μάθω ποιος είναι ο άφωνος! Τελείωσαν όλα, δεν πρόκειται στο εξής να επιτρέψω οποιαδήποτε υποψία κακοδιαχείρισης». Άφωνοι έφυγαν από το ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη όσοι ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κλήθηκαν στην τακτική ιερατική σύναξη το απόγευμα της Τετάρτης. Αντίκρισαν ένα εντελώς διαφορετικό Αρχιεπίσκοπο, καθώς ο κ. Ιερώνυμος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τους ιερείς της επαρχίας του.

Οι παριστάμενοι κληρικοί μετά το τέλος της σύναξης προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε προηγηθεί. Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος προς τους κληρικούς της επαρχίας του προσάπτοντας τους απείθεια στις εντολές του και κακοδιαχείριση των διοικητικών πεπραγμένων. Ο τόνος της φωνής του ήταν σε αρκετές περιπτώσεις ιδιαίτερα υψηλός. Μάλιστα πολλοί παριστάμενοι ιερείς δεν περίμεναν μια τέτοια «έκρηξη», κάτι που τους έφερε σε αμηχανία, αφού ουδείς επιχείρησε να αντικρούσει κάτι από τα λεγόμενα του κ. Ιερώνυμου.

Την ίδια ώρα αρκετοί συνάδελφοι τους έχουν περιπέσει σε δυσμένεια. Περίπου 50 κληρικοί της Αρχιεπισκοπής Αθηνών βέβαια είχαν συνειδητοποιήσει εκ των προτέρων τι επρόκειτο να συμβεί. Όχι μόνο δεν κλήθηκαν να παραστούν στη σύναξη, αλλά τους ζητήθηκε και η παραίτηση από τη θέση του προϊσταμένου των ενοριών τους. Ήδη από το πρωί στο μέγαρο της οδού Αγίας Φιλοθέης έφταναν συνεχώς φάκελοι ενοριακών ναών με υπογεγραμμένες τις παραιτήσεις των ιερέων.

Η «έκρηξη» του Αρχιεπισκόπου είχε ως αιτία την απείθεια αρκετών κληρικών να συντάξουν μέχρι το τέλος του περασμένου Ιουνίου και να καταθέσουν οικονομικό απολογισμό της ενορίας τους. Η οργίλη αντίδραση του κ. Ιερώνυμου δεν περιορίστηκε μόνο στην απείθεια των κληρικών αλλά και στην παγιοποιημένη πρακτική των λεγόμενων «τυχερών» τα οποία έχει «αφορίσει» ο Αρχιεπίσκοπος από την πρώτη στιγμή της εκλογής του και συνεχίζει να καταπολεμά.

Για αρκετούς ιερείς τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης δεν είναι παρά μια πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν. Εξάλλου, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος τους ξεκαθάρισε ότι εφεξής θα αλλάξει άρδην τη συμπεριφορά του έναντι οποιουδήποτε κρούσματος κακοδιαχείρισης και απείθειας. Φαίνεται πως τα όσα είπε ο κ. Ιερώνυμος δεν αφορούν μόνο τους κληρικούς, αλλά και επισκόπους.

Τα γεγονότα στην ιερατική σύναξη της Τετάρτης συζητούνται έντονα όχι μόνο από κληρικούς, αλλά και αρχιερείς. Μάλιστα, αρκετοί μητροπολίτες εμφανίζονται έκπληκτοι από το ξέσπασμα του Αρχιεπισκόπου. Δεν είναι δε λίγοι αυτοί που ανησυχούν για το τι θα αντικρίσουν μπροστά τους στη Σύνοδο της Ιεραρχίας που θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου.

Οι ιδιοι οι κληρικοι,μεσω του Ιερου Συνδεσμου Κληρικων Ελλαδος,καλουν τα κόμματα να αποσαφηνίσουν τις θέσεις τους για τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που απασχολούν τον εφημεριακό κλήρο.

Σε σχετική ανακοίνωση του, ο σύνδεσμος τονίζει: «Οι απόψεις, θέσεις, γνώμες και διατυπώσεις σχετικά με το λεγόμενο χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, που κατά καιρούς προβάλουν στελέχη όλων των κομμάτων και δεν ικανοποιούν το σύνολο των Κληρικών Ελλάδος και τα χιλιάδες μέλη των οικογενειών των, που και αυτά είναι Ελληνες πολίτες ψηφοφόροι, θα πρέπει τα κόμματα προεκλογικά να ενημερώσουν τι προτίθενται να πράξουν μετεκλογικά για τα ως άνω θέματα, έτσι ώστε και ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος να ενημερώσει τους εφημερίους και αυτοί να πράξουν ανάλογα με τη συνείδησή τους».


Πηγή.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ" ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΘΕΑ":ΚΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ,ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ!ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΩΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ,ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
TwitThis

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Αναδίπλωση Καρατζαφέρη: "Σέβομαι την εκκλησιαστική περιουσία"

Α ντιγραφουμε απο το καλα ενημερωμενο σαιτ Amen.gr:

"Νίκος Παπαχρήστου: Κύριε Πρόεδρε η θέση σας αναφορικά με την αξιοποίηση και την φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και ειδικότερα η αποστροφή σας πως «η Εκκλησία δεν μπορεί να έχει business και επιχειρήσεις και πρέπει να αποδοθούν στο Κράτος και διά του Κράτους στον άκληρο πολίτη»προκάλεσε συζητήσεις στο εσωτερικό της Εκκλησίας. Θεωρήθηκε σαν μια προαναγγελία μιας θέσης για δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Γιώργος Καρατζαφέρης: Όχι βέβαια δεν θα μπορούσε αυτό να συμβεί σε ένα ελεύθερο κράτος. Αυτά είνα προϊόντα μιας κομουνιστικής νοοτροπίας την οποία πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός την προσπέρασε άπαξ διά παντώς.

Αυτό το οποίο πιστεύω και λέω ακράδαντα είναι ότι η Εκκλησία έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για δικαιοσύνη και κοινωνική αλληλεγγύη. Πιστεύω λοιπόν ότι όπου υπάρχουν, και τυχόν υπάρχουν, επιχειρήσεις πρέπει να φορολογούνται όπως φορολογούνται όλων των άλλων - με εξαίρεση τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ γιατί πεισμόνως αρνείται να εφαρμοστεί το Δίκαιο στις επιχειρήσεις του κόμματος.

Η Εκκλησία όμως έχει άλλη ευαισθησία. Όπου υπάρχουν επιχειρήσεις... σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, η Εκκλησία, έχω την πεποίθηση, θέλει να συνδράμει.

Όσον αφορά λοιπόν την γενικότερη θέση μου εγώ νομίζω ότι πρέπει να φορολογείται ό,τι παράγει πλούτο. Η Εκκλησία δεν παράγει πλούτο. Η Εκκλησία έχει καθήκοντα θρησκευτικά. Έχει καθήκοντα τελετουργικά και νομίζω ότι η Πολιτεία, τουναντίον, όπως είπα και στο ντιμπέιτ, πρέπει να φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να εξασφαλίσει μια ευζωία εις τους Ιερείς, τους ρασοφόρους, οι οποίοι σήμερα δεν είναι από τους πλέον κατέχοντες. Τυγχάνουν συντάξεως των μην προνομιούχων μολαταύτα ασκούν τα καθήκοντά τους με πραγματικό τρόπο, χωρίς να υπάρχει γι’αυτούς αργία, χωρίς να υπάρχει γι’ αυτούς Κυριακή. Τουναντίον εκεί που είναι οι αργίες, εκεί που είναι οι Κυριακές, αυτοί επιμελώς ασκούν τα καθήκοντά τους περισσότερο από τον καθένα.

Όταν υπάρχουν έσοδα, υπάρχει παραγωγή πλούτου, όπως λένε στην οικονομική γλώσσα, και πρέπει να φορολογείται.

Όχι βεβαίως η Εκκλησία, όχι βεβαίως ο Ναός, όχι βεβαίως όλα εκείνα τα οποία προσπάθησε το ΠΑΣΟΚ, διά του πατέρα του Γιώργου Παπανδρέου με τον Τρίτση, να επιβάλλει ως κατάσταση το 1987 και ξεσήκωσε τον κλήρο και βγήκαμε στο δρόμο και είδαμε για πρώτη φορά Ιερείς να διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας. Ήμουν τότε αλληλέγγυος με την Εκκλησία, ήμουν τότε ο άνθρωπος ο οποίος βοήθησε στην ενημέρωση του κόσμου με τον μακαριστό Χριστόδουλο, με τον Άνθιμο, με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Θέλω να πω ξεκάθαρα ότι μιλάμε για φορολογητέα ύλη όταν και μόνο υπάρχει παραγωγή και παραγωγή πλούτου.

Ν.Π.: Οπότε εσείς δεν έχετε αντίρρηση η Εκκλησία να είναι κάτοχος ακίνητης περιουσίας;

Πρόεδρος ΛΑΟΣ: Πιστεύω ότι και εκεί πρέπει να δρομολογηθεί κάτι που να εξυπηρετεί την Εκκλησία και να μην την έχει έωλη και μετέωρη.

Το βασικό μου σχέδιο είναι να συζητήσω με την Εκκλησία και να τους πω ότι εκεί που έχετε χωράφια που δεν μπορείτε εσείς να τα αξιοποιήσετε, να πάρετε συγκεκριμένους τίτλους χώρων και ακινήτων που μπορούν να αξιοποιηθούν."

ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ,ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΤΗΜΠΕΗΤ ΚΙ ΑΛΛΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΕΝΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ.

ΑΣ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ".ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
TwitThis

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ:

"Φίλε μου, θα σου πω ειλικρινά την γνώμη μου. Άλλο πράγμα η Πίστις, άλλο ο φανατισμός! Δυστυχώς εσύ ρέπεις προς τον δεύτερο. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω πώς επανέρχεσαι διαρκώς και διαρκώς στα ίδια θέματα. Ως προς την δική μου Πίστι, ακόμη και αν είχες αμφιβολία, ακόμη και αν δεν πιστεύεις αυτό που σου έχω πει, δεν αρκείσαι ούτε στο γεγονός ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης με έχει καλέσει δύο φορές στο Φανάρι και μάλιστα δημοσίως; Δηλαδή θεωρείς τον εαυτό σου περισσότερο αρμόδιο για να κρίνη την Πίστι των ανθρώπων από τον Πατριάρχη; Άσε που, από Ορθόδοξη Σκοπιά μιλώντας, η Ομολογία Πίστεως είναι αρκετή. Την Κρίσι περί της Αληθείας της, δικαιούται να την κάνη μόνον ο Κύριος! Γι’αυτό και δεν δημιουργήθηκε Ιερά Εξέτασις στην Ορθοδοξία.

Ποιά η σκοπιμότητα λοιπόν της αναρτήσεως αυτού του άρθρου, ρωτώντας ξανά για τα ίδια πράγματα που με είχες ρωτήσει την πρώτη ημέρα που ήρθες εδώ και που σου απήντησα; Αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου, ως ένα είδος κριτού της Πίστεως των ανθρώπων; Αυτό αγγίζει τα όρια της Αιρέσεως, αφού αυτό είναι δουλειά του Κυρίου και μόνον!

Με απογοητεύεις σφόδρα! Είχα άλλη αντίληψι. Δεν είσαι ούτε Χ.Α., όπως σε κατηγορούν, ούτε εγκάθετος κανενός, είσαι απλά πάρα πολύ φανατικός. Ούτε ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε ο Πατριάρχης, ούτε κανένας δεν μπορούν να σε πείσουν για την Πίστι τους, άρα εγώ μάλλον περιττεύω. Κρίμα."

ΣΧΟΛΙΟ:ΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΚΡΙΣΕΩΣ,ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙ...ΑΙΡΕΣΕΩΣ!!!ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΤΣΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;


ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ...ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ. TwitThis

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΑΒΡΑ),ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ:ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ.

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ,ΕΝΩ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΩΣ...ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ,ΑΦΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ "ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ" ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Ο ΔΕ ΑΔΩΝΙΣ,ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ν'ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΑΒΡΑΑΜ Ο ΜΑΓΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ...ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΛΕΡ "Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ":ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ,Ο ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ (!!!) ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΤΑΦΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕ!

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ:

-ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ;

-ΕΙΝΑΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ Ή ΟΧΙ;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
TwitThis

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ:ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ DEBATE!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΡΔΑΜ ΤΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΥ...ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ (ΞΑΝΑ)ΕΙΔΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ"...!
TwitThis

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΣΗΜΙΤΗ:ΠΩΣ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Δ ειτε το βιντεο:Εχουμε να κανουμε μερικες παρατηρησεις:

-Η θεση του Προεδρου του ΛΑΟΣ για το θεμα των ταυτοτητων ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ και μακαρι να βγει η...ταφοπλακα,προκειμενου ο καθενας ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΟΥ.

-ΟΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ...ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ;ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ...ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

-Λετε,κ.Καρατζαφερη "οτι η εμπειρια του θα ειναι χρησιμη στα δυσκολα θεματα που θ'αντιμετωπισουμε".ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ 'Η ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ;

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΙΜΙΑ;ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΟΤΣΑΛΑΝ;ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ;ΤΟΥΣ S-300;

ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;

ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ,κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ,ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...!
TwitThis

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ,ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ;

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΣΑΣ;


Ή ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η "ΓΙΩΡΓΑΚΙΑΣΗ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ;

TwitThis

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;ΕΝΑΣ ΑΚΕΦΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Σ'ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ;

ΟΤΙ (ΤΟΥ) ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ:ΜΕ ΣΑΡΔΑΜ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΤΑΚΕΣ,ΓΕΛΟΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ:ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ν'ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΩΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ!ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ,Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΤΥ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΧΑ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Ο ΤΖΕΦΡΥ) ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;;;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟ 2004 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΕ!!!Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ!ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΡΑΓΕ ΤΟΤΕ; ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ;

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,ΞΥΠΝΑ...! TwitThis

ΙΤΑΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ:"ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΣΤ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ"!

ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...

ΤΟ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ Τ'ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ...ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΟΥΝ "ΑΚΡΑΙΟ" ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ,ΕΠΙΣΗΣ.

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΟΜΩΣ,κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ "ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ" ΚΑΙ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΝΑΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!ΚΙ ΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ,ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ/ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΛΠ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ (ΠΟΛΕΜΟΙ,ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΛΠ) Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ,ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ!

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΡΑΣΤ",ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΧΘΕΣ,ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ:ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ,Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ...!
TwitThis

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ

-Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΕΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;" ΘΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΑΠΕΦΥΓΕ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

-ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΕΝΩ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ,ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟΣ:ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΡΔΑΜ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ.ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

-ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ:Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΕ 2,5,10 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ!

-Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΛΟΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ "ΑΚΡΑ",ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ!

-ΘΛΙΒΕΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΗ ΨΗΦΟ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ...ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ,ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ,ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΕΝΩ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

-ΤΕΛΟΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ...ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ,ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ,ΤΗ ΜΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΛΠ.ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ,ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ",ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ,ΠΑΡΑ ΓΙΑ...ΥΔΡΟΦΟΡΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ!Η ΔΕ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ" ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ.

Εστω κι ετσι ομως,ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του...!
TwitThis

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ:Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Όσο κι αν ενοχλει καποιους,φυσικα και δεν ειναι νομιμη αυτη η...συναξη,αφου τετοιες επιτρεπονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Με εξαιρεση λοιπον καποιες "Ελληνιδες που ασπαστηκαν το Ισλαμ",οι υπολοιποι ηταν ΟΡΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ,ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ!

Μαλιστα,η εκπροσωπος της...αθειας Ελευθεροτυπια,δημοσιευσε το παρακατω δακρυβρεχτο αρθρο,με την υπογραφη της γνωστης και μη εξαιρεταιας Γωργιας Δαμα:

"Μπροστά στάθηκαν οι διπλωμάτες, εκπρόσωποι μουσουλμανικών κοινοτήτων. Πίσω τους, ατελείωτες σειρές με μουσουλμάνους, προερχόμενους από όλο το μουσουλμανικό κόσμο. Νέοι άνδρες, που εργάζονται στη χώρα μας. Ορισμένοι με τους γιους δίπλα τους. Προσέρχονται με ευλάβεια, σχηματίζοντας τις τελευταίες σειρές.

Στον διπλανό χώρο στάθηκαν οι γυναίκες. Φορώντας τα γιορτινά τους, κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά. Την πρώτη σειρά σχημάτισαν Ελληνίδες που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ.

Αραβες από ολόκληρο τον αραβικό κόσμο, Αφρικανοί, Πακιστανοί, Ιρανοί συναντήθηκαν κι αγκαλιάστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. «Θα προσευχηθούμε όλοι μαζί στη γιορτή που σημαίνει το τέλος της νηστείας του Ραμαζανιού, που διήρκεσε ένα μήνα. Είναι μέρα χαράς. Τρώμε μετά τη νηστεία κι ευχόμαστε ειρήνη για όλο τον πλανήτη», απαντά η Αννα, μία από τις Ελληνίδες που ασπάσθηκαν το Ισλάμ. Μια Αιγύπτια προσθέτει: «Ειδικά στους Ελληνες ευχόμαστε καλύτερες μέρες και ειρηνικές. Μακάρι στην επόμενη προσευχή η Ελλάδα να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα».

Ο αντίλαλος του «Αλλάχ ακμπάρ» γεμίζει την υπαίθρια εκκλησία. Οι μετανάστες γονατίζουν, αγγίζοντας με το μέτωπο το χαλί. Προσεύχονται με κατάνυξη. Ακούγονται μόνο τα λόγια της μεγάλης προσευχής: «Να διατηρήσουμε τις αξίες μας, να μην απομακρυνθούμε από το Θεό, να είμαστε πάντα κοντά του». Η μεγάλη προσευχή γίνεται δύο φορές τον χρόνο. Η επόμενη ακολουθεί 72 μέρες αργότερα, όταν οι μουσουλμάνοι ταξιδεύουν για προσκύνημα στη Μέκκα.

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ, που ζει 35 χρόνια στη χώρα μας, εύχεται «να ακολουθήσουν καλύτερες μέρες και για τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα. Να υπάρξει ένας χώρος προσευχής για τα παιδιά μας που γεννήθηκαν εδώ, σπουδάζουν, ορισμένα έχουν ελληνική υπηκοότητα, θα υπηρετήσουν στο στρατό και συγκεντρώνονται σε υπόγεια και γκαράζ για να προσευχηθούν. Να υπάρξει κι ένα κομμάτι γής για να ταφούμε. Στη χώρα μου, την Αίγυπτο, οι Ελληνες έχουν ναούς κι απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματά τους".
Ειδατε ποσο...λυρικα και μελο ακουγονται ολα;;;Δεν ενοχλειται η θολοκουλτουριαρα της Ελευθεροτυπιας ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ"!!!ΟΧΙ ΚΑΛΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ'ΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ:

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '50 ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ;

Αραγε θα τολμησει κανεις απο τους πολιτικους αρχηγους να μιλησει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για το θεμα της λαθρομεταναστευσης στο σημερινο πολυθρυλητο ντιμπεητ;Ιδωμεν...


TwitThis

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ...ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΙΑ" ΣΤΟΝ "ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ" ΤΟΥ

"Η Εφημερίδα “ΣΤΟΧΟΣ” του παρόντος δεν έχει κατά την γνώμή μου καμμία σχέσι με τον παλαιό ΣΤΟΧΟ του αειμνήστου Καψάλη. Ο Καψάλης ήταν προσωπικός φίλος του πατέρά μου και δικός μου. Εγώ ο ίδιος προσωπικά είχα βοηθήσει και οικονομικά τον ΣΤΟΧΟ τότε, εκδίδοντας βιβλία του δωρεάν. Θυμάμαι ακόμη την ωραία εικόνα με τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο, τον οποίο προσκυνούσαν οι βάρβαροι και την οποία είχε ο Καψάλης στο γραφείο του. Εκείνος ο ΣΤΟΧΟΣ είχε μόνο ενδιαφέρον την πατρίδα και δεν έπαιζε πολιτικά παιχνίδια. Επίσης εκείνος ο ΣΤΟΧΟΣ δεν είχε σχέσεις με την Χ.Α. ήταν μία πατριωτική εφημερίδα και μόνον.

Ο σημερινός ΣΤΟΧΟΣ παραμένει μία χρήσιμη πατριωτική εφημερίδα μεν και καλώς υπάρχει και διαβάζεται, αλλά παίζει και πολιτικά παιχνίδια. Στην πραγματικότητα είναι η πιο Αντί-λαός εφημερίδα. Θυμάμαι ακόμη στις Εκλογές και στις Ευρωεκλογές του 2004, τις πιο κρίσιμες εκλογές που έδωσε ο ΛΑ.Ο.Σ. και που η επιτυχία του σε αυτές (διότι στις πρώτες πέρασε το όριο του 1,5% και άρα εξασφάλισε την minimum κρατική επιδότησι και άρα μπορούσε το κόμμα να σταθή και που στις Ευρωεκλογές επέτυχε την εκπροσώπησί του στην Ευρωβουλή), έδωσε την δυνατότητα να συνεχίση την πορεία του. Και στις δύο πολέμησε λυσσαλαία τον ΛΑ.Ο.Σ. υποστηρίζοντας αναφανδόν το ΜΕΤΩΠΟ του Μάκη Βορίδη, ο οποίος τότε ήταν πολιτικός μας αντίπαλος.

Ενώ όμως ο Μάκης Βορίδης και το ΜΕΤΩΠΟ συνειδητοποίησαν μετά την ιστορική ευκαιρία που αντιπροσώπευε ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσχωρόντας στον ΛΑ.Ο.Σ. και γινόμενοι έκτοτε ένα σώμα με εμάς και μάλιστα από τα καλλίτερα και ικανότερα στελέχη μας ο ΣΤΟΧΟΣ πάρέμεινε απέναντι. Όσο δε ο ΛΑ.Ο.Σ. ανεβαίνει τόσο περισσότερο θεριεύει το μίσος τους για μας.

Απ’όλες τις εφημερίδες και απ’όλα τα ΜΜΕ πέρυσι τέτοιο καιρό για το θέμα της συζύγου μου και της εκπομπής που παρουσίαζε τις ποιο χυδαίες και λυσσαλέες επιθέσεις τις δέχθηκα από τα έντυπα του Ακροαριστερού και Αναρχικού χώρου και φυσικά από την Χ.Α και τον ΣΤΟΧΟ. Οι συμπτώσεις δε των απόψεων που εξέφραζαν είχε σχεδόν πλάκα, διότι ήταν σπάνιο να τους βλέπεις όλους αυτούς να ταυτίζονται τόσο, στο μίσος τους για μένα. Φυσικά καμμία ηθικολογία δεν τους ένωνε, αλλά μόνον το μίσος τους για τον ΛΑ.Ο.Σ. του οποίου εγώ ήμους ιδρυτικό στέλεχος και πρώτος εκλεγμένος βουλευτής στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας.

Η υπόθεσις “Ροντούλη” μία ξεκάθαρη συκοφαντία κάποιων κατά ενός καταπληκτικού βουλευτού μας (που είναι σήμερα όλοι εκείνοι που τον κατηγορούσαν ότι θα τον πήγαιναν τάχα στα δικαστήρια;….) βρήκε χώρο για να απλωθή πάλι στον ΣΤΟΧΟ. Το κατάλαβε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ότι ήταν συκοφαντία και όχι ο ΣΤΟΧΟΣ….

Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν για τους δικούς τους λόγους μισούν τον Καρατζφέρη αδυσώπητα. Δικαίωμά τους αναφαίρετο, αλλά καλό είναι όποιος τους διαβάζει να γνωρίζη ότι πρόκειται για την πιο αντιλαός εφημερίδα.

Στο συγκεκριμένο τώρα, ένα απλό τηλεφώνημα στον κ Παπανικόλα να έκαναν, θα γνώριζαν τις θέσεις των Οικολόγων Ελλάδος για το Μεταναστευτικό. Αυτό θα έκανε κάποιος που κάνει μία ανεξάρτητη δημοσιογραφική έρευνα. Το έκαναν; Όχι! Και πότε; Δύο εβδομάδες προ των Εκλογών, για να ρίξουν πάλι το δηλητήριό τους και να παρασύρουν όσους μπορούν. Όποιος όμως έβλεπε και στοιχειωδώς το ΤΗΛΕΦΩΣ έχει ακούσει ούτως ή άλλως τις θέσεις τους για αυτά τα θέματα, ως προς τις σχέσεις τους δε με την Αριστερά θα υπενθυμίσω απλώς την σειρά εκπομπών που φιλοξένησε αυτό το κανάλι με τον Κ. Πλεύρη για το επίμαχο βιβλίο του. Εγώ δεν τον έβγαλα ποτέ γι’αυτό στις εκπομπές μου και εκεί έκανε καμμιά δεκαριά συνέχειες…τόσο ακροαριστεροί είναι.

Όσο για την αναδημοσίευσι από την Χ.Α. δεν μου κάνει καμμία εντύπωσι. Τους ενώνει το Αντιλαός μίσος τους…

Την απάντησί μας θα την δώσουμε στις κάλπες της 4ης Οκτωβρίου, γνωρίζοντας όμως καλά ποιοί είναι οι φίλοι μας και ποιοί οι εχθροί μας…

Κλείνοντας έχω ξεξαθαρίσει νομίζω με τον τρόπο που διεξάγεται ο διάλογος εδώ, ότι είμαι υπέρ της καλόπιστης και θεμιτής κριτικής. Και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ την ασκεί φερ’έιπείν. Αλλά εκεί βλέπεις ότι πρόκειται για καλόπιστη κριτική με ανησυχία και όχι για μίσος. Ναι λοιπόν στην καλόπιστη κριτική για να γινόμαστε καλλίτεροι, αλλά όχι στους κακόπιστους συκοφάντες.

Ελπίζω να έρθη η ώρα να κατανοήσουν όλοι οι έλληνες πατριώτες πόσο μεγάλη ιστορική ευκαιρία για τον πατριωτικό χώρο είναι οι εκλογές που έρχονται. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε έστω και κάποιες πιθανότητες να ξεπεράσουμε το ΚΚΕ και να το ρίξουμε για πρώτη φορά στην Μεταπολιτευτική μας Ιστορία στην 4η θέσι.

Αξιζει τον κόπο να το επιτύχουμε και γι’αυτό με όλα τα λάθη που κάνουμε, διότι ουδείς αλάνθαστος, ειλικρινά πιστεύω ότι δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάη χαμένη."


ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΟΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ:

-ΟΤΑΝ ΤΟ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ" ΗΤΑΝ...ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΤΟ ΕΚΘΕΙΑΖΑΝ!

-ΟΙ "ΑΠΟΛΑΒΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ".

-ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΓΜΑ "ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ".

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΛΙΝΚ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ MEA CULPA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ...!

TwitThis

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ:ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ PATHFINDER ,ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΛΠ.

ΤΟ ΛΙΝΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ:ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΑΘΗΤΟ,ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΟΣ ΣΑΙΤ,ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ","ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ:ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ:ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ...ΠΛΗΡΩΝΟΜΟΥΝ,ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;

ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ,ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ.
TwitThis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ:ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;

ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

«Καλούμε σε κοινό αγώνα Έλληνες και μετανάστες ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό, για πλήρη δικαιώματα στους ξένους…» Οικολόγοι Ελλάδας

Όπως γνωρίζετε, με το κόμμα ΛΑΟΣ πρόκειται να πολιτευθεί και ο κ. Παπανικόλας ανακοίνωση του κόμματος του οποίου(Οικολόγοι Ελλάδας) σας παραθέτουμε παρακάτω: «Καλούμε σε κοινό αγώνα Έλληνες και μετανάστες ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό για πλήρη δικαιώματα στους ξένους (νομιμοποίηση, γλώσσα, σχολεία, ψήφος, κτλ, κτλ, και γενικά να φερθούμε στους ξένους όπως θέλουμε να φέρονται οι ξένοι στους Έλληνες του εξωτερικού), για ελεύθερη διακίνηση των πολιτών, υπέρ της πολυτισμικότητας….»

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

Οι οργανώσεις: Έλληνες Οικολόγοι Χωρίς Σύνορα – GEWB, Οικολόγοι Ελλάδας».

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ).

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ:

"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΑ.Ο.Σ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ αποφασίσαμε την εκλογική σύμπραξη με το ΛΑΟΣ,έχοντας εμπιστοσύνη στον Προέδρο Γ.Καρατζαφέρη για την ακεραιότητα του χαρακτήρα και την αγάπη του στην Οικολογική ζωή.
Η σύμπραξη αυτή αποφασίστηκε για να προωθήσουμε αποτελεσματικότερα τους Ελληνοσωτήριους σκοπούς του κινήματος μας που είναι : Δημοκρατία στην πράξη, η Πολιτική Ανιδιοτέλεια και Οικολογική Ζωή, ηθικές αξίες που είναι απαραίτητες για να σωθεί η Ελλάδα από την ηθική και οικονομική χρεοκοπία που μας οδήγησαν δυο οικογένειες , που κυβερνούν την χώρα μας τα τελευταία 60 χρόνια.
Συμμετέχουμε σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες τηΙς χώρας στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ διατηρώντας την αυτονομία μας και την ανεξαρτησία μας και ζητάμε την υποστήριξη του Ελληνικού λαού προκειμένου να εκπροσωπήσουμε τους
ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην Ελληνική Βουλή για να αγωνιστούμε για την πραγματοποίηση των υψηλών ηθικών αξιών του κινήματός μας.
Υπενθυμίζουμε ότι αν εκλεγούμε βουλευτές, τα χρήματα που θα λάβουμε, θα τα επιστρέψουμε ως δωρεά στο Δημόσιο Ταμείο."


ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. TwitThis

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ...

ΜΕΓΑΛΕΣ,ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


TwitThis

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η (προδοτική) θέση του Γιωργάκη για το Μακεδονικό

ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΤΙΣ ΗΠΑ:ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΙΝΑ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

ΕΚΕΙΝΟΣ,ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ"!!!ΤΟΣΟ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!!!

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ...!


TwitThis

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:Τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ μύρισαν εξουσία και ξαμολήθηκαν στην Τρίπολη

ΤΡΕΧΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ,ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟ-ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ...ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ:

ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ (Ή ΑΛΛΙΩΣ,ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ)...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ,ΣΩΣΕ ΜΑΣ!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ;

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ...Η ΜΙΚΡΗ ΟΜΩΣ;

ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΤΕ ΕΤΣΙ;

Θ'ΑΝΕΜΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ...

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ...ΜΗΝΥΜΑ!

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Ν'ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;


ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ ΖΩΑ...!


ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΟΥΝΑ!

ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...
TwitThis