Εμφάνιση νεότερων 14 από 104 αναρτήσεις από Δεκέμβριος 2009. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων
Εμφάνιση νεότερων 14 από 104 αναρτήσεις από Δεκέμβριος 2009. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

ΦΩΤΟ-ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2009:Νοέμβριος-Δεκέμβριος

Σ ήμερα το τελευταίο μέρος της ανασκόπησής μας για το 2009:
Διαβάστε ολόκληρη την ανασκόπηση εδώ. TwitThis

Βρετανικά Αρχεία:ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ήθελαν οι Τούρκοι!!!

Α ναδημοσιεύουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας":

"Τα προβλήματα στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος των αρχείων του Φόρεϊν Οφις που αποχαρακτηρίζονται σήμερα και περιλαμβάνουν -ουσιαστικά- τα ίδια ζητήματα που πρωταγωνιστούν στην ατζέντα και σήμερα: το θέμα της υφαλοκρηπίδας, των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου, της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, της μειονότητας της Θράκης και το Κυπριακό.

Ο συγκεκριμένος χάρτης ήταν συνημμένος σε επιστολή του πρέσβη της Βρετανίας στην Αθήνα, Ι. Σάδερλαντ, την 1η Φεβρουαρίου 1979. Σύμφωνα με τον πρέσβη, ο χάρτης είναι μετάφραση τουρκικού χάρτη που χρησιμοποιή-θηκε από την τουρκική αντιπροσωπεία κατά τη συνάντηση που είχε με την ελληνική στη Βιέννη, από τις 9-12 Ιανουαρίου του 1979. Τον χάρτη παρέδωσε στον κ. Σάδερλαντ ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Τζούνης Ο συγκεκριμένος χάρτης ήταν συνημμένος σε επιστολή του πρέσβη της Βρετανίας στην Αθήνα, Ι. Σάδερλαντ, την 1η Φεβρουαρίου 1979. Σύμφωνα με τον πρέσβη, ο χάρτης είναι μετάφραση τουρκικού χάρτη που χρησιμοποιή-θηκε από την τουρκική αντιπροσωπεία κατά τη συνάντηση που είχε με την ελληνική στη Βιέννη, από τις 9-12 Ιανουαρίου του 1979. Τον χάρτη παρέδωσε στον κ. Σάδερλαντ ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Τζούνης Σε αυτά προστίθεται και το ζήτημα της επανένταξης της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Ο Κ. Καραμανλής είχε αποσύρει τη χώρα από τη συμμαχία μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Το 1977 ο Καραμανλής είχε ζητήσει επανένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, εξέλιξη η οποία είχε μπλοκάρει λόγω τουρκικού βέτο. Το 1979 ο Καραμανλής έχει φτάσει στο μη περαιτέρω με το ζήτημα και ζητούσε από τους Βρετανούς να πιέσουν προκειμένου να αρθεί το τουρκικό βέτο και να ξαναμπεί η Ελλάδα στους κόλπους του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με την αλληλογραφία της 30ής Οκτωβρίου 1979, που αφορούσε τη συνάντηση Καραμανλή - Θάτσερ στο Λονδίνο, ο Ελληνας πρωθυπουργός είχε πει στη Βρετανίδα ομόλογό του ότι «αφού απέτρεψε τον πόλεμο (μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας) για την Κύπρο του 1974, υπήρχαν πλέον τρεις προσεγγίσεις στα προβλήματα στο Αιγαίο: διάλογος, διαμεσολάβηση ή πόλεμος. Τέσσερα χρόνια διαλόγου και διαπραγματεύσεων δεν είχαν οδηγήσει πουθενά».

Σε ανάλυση του Φόρεϊν Οφις για τις διμερείς σχέσεις, της 22ας Νοεμβρίου 1979, αναφέρεται ότι «το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας είναι πολύ σοβαρότερο από το Κυπριακό». Σε άλλη επιστολή, της 22ας Φεβρουαρίου, το Φόρεϊν Οφις σε συνεργασία με τον αρμόδιο νομικό σύμβουλό του απαντούν σε ερώτηση του Βρετανού πρέσβη στην Αθήνα για τη νομική βάση των τουρκικών αξιώσεων σε σχέση με την υφαλοκρηπίδα. Οι Βρετανοί αξιωματούχοι αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο μόνος τρόπος απόφασης βάσει διεθνούς Δικαίου για το μοίρασμα της υφαλοκρηπίδας είναι η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Υπό αυτή την έννοια, οποιαδήποτε από τις δύο χώρες θα μπορούσε να αξιωθεί οποιοδήποτε σημείο ως όριο, και αυτό θα ήταν νομικά ορθό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είχε οποιοδήποτε βάρος δεδικασμένου για να το υποστηρίξει».

Αλλη αλληλογραφία, από τον πρέσβη Σάδερλαντ προς το Φόρεϊν Οφις, της 22ας Ιανουαρίου 1979, αναφέρεται σε συνάντησή του με τον τότε γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννη Τζούνη. Σύμφωνα με την επιστολή, ο κ. Τζούνης είχε αποκαλύψει στον Βρετανό πρέσβη ότι κατά τη διάρκεια ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων στη Βιέννη, η ελληνική πλευρά είχε προσφέρει τον θαλάσσιο χώρο, «τα "δάχτυλα θάλασσας" ανάμεσα στη Λήμνο και τη Λέσβο, τη Λέσβο και τη Χίο και τη Χίο και την Ικαρία, στην Τουρκία», προκειμένου να εγκαταλείψει τις πάγιες αξιώσεις της, που ήθελαν ο θαλάσσιος χώρος των δύο χωρών να μοιραστεί ώς το ήμισυ της απόστασης από την Εύβοια ώς τα τουρκικά παράλια.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη συνάντηση ο κ. Τζούνης προσκόμισε στον Βρετανό πρέσβη και χάρτη, μεταφρασμένο από τα τουρκικά, που παρουσίαζε τις αξιώσεις των γειτόνων μας εκείνη την εποχή. Οπως διακρίνεται, οι Τούρκοι πρότειναν τα θαλάσσια ύδατα της χώρας τους να ξεκινούν ανοιχτά της Μυκόνου και της Αλοννήσου!

Στην αλληλογραφία του Φόρεϊν Οφις, εκτός από το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας, γίνεται αναφορά και σε άλλα διμερή ελληνοτουρκικά θέματα, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Συγκεκριμένα, επιστολή της 11ης Ιουνίου 1979 αναφέρει ότι «οι αλλοδαποί καλύτερα να αποφεύγουν δικαστικές διαμάχες με Ελληνες, όσο ισχυρή και αν είναι η πλευρά τους. Το ίδιο ισχύει και για την τουρκόφωνη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, η οποία υποφέρει από διάφορες διοικητικές διακρίσεις».

Ενα ακόμη αγκάθι στα ελληνοτουρκικά ήταν τις ημέρες εκείνες η επανένταξη της Ελλάδας στο στρατιωτικό σκέλος ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με επιστολή της 4ης Ιουνίου 1979 που περιγράφει τη συνάντηση του Γεωργίου Ράλλη με τον Βρετανό ομόλογό του Λόρδο Κάριγκτον στην Αθήνα, ο Γ. Ράλλης είπε, σε έξαλλη κατάσταση, ότι οι στρατηγοί του ΝΑΤΟ Χέιγκ και Νταβός, μετά το τουρκικό βέτο, έκαναν την εξής αντιπρόταση στην Ελλάδα για την επαναφορά της: «Καλούμαστε να συμφωνήσουμε σε μια κατάσταση βάσει της οποίας όλα τα ελληνικά νησιά θα περάσουν σε ξένο έλεγχο, ενώ μόνο δύο τουρκικά θα έχουν το ίδιο καθεστώς».

Διαβάζοντας και την επιστολή της 30ής Οκτωβρίου με τις λεπτομέρειες της συνάντησης Καραμανλή - Θάτσερ, προκύπτει ότι οι Τούρκοι πίεσαν τότε το ΝΑΤΟ να μη δεχθεί πίσω την Ελλάδα παρά μόνο υπό όρους που θα στερούσαν από τη χώρα τον έλεγχο των νησιών του Αιγαίου! Τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Ράλλης φαίνεται να εξηγούν στη Θάτσερ και τον Κάριγκτον αντίστοιχα ότι κάτι τέτοιο ήταν απολύτως απίθανο να συμβεί και ότι προτιμούσαν να μείνει η χώρα εκτός ΝΑΤΟ για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα."


Η παραπάνω είδηση,που όπως αναμενόταν πέρασε στα ψιλά της επικαιρότητας,δείχνει ξεκάθαρα τις ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ των Τούρκων όχι μόνο τότε,αλλά και σήμερα!Οι γείτονες,θεωρούν ότι τουλάχιστον το μισό Αιγαίο τους ανήκει και φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν συνεχώς,είτε με παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας είτε με παρόμοιους χάρτες,τους οποίους πολύ πρόθυμα μας μεταφέρουν οι "σύμμαχοι" Αγγλοαμερικάνοι κλπ!

Χρέος του Έλληνα πολίτη είναι επιτέλους να ξυπνήσει και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήατα αυτής της χώρας,αρχίζοντας από κάτι απλούστατο,αλλά τρομερά δύσκολο ταυτόχρονα:την ενημέρωση.
TwitThis

"Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ":'Ενα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δείτε

Α πό την Διαδικτυακή μας Τηλεόραση:

Watch live streaming video from hellasorthodoxy at livestream.com

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα. TwitThis

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

ΦΩΤΟ-ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2009:Σεπτέμβριος-Οκτώβριος

Τ ο Πέμπτο Μέρος της Ετήσιας Ανασκόπησής μας για το 2009:ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ:

-Ιανουάριος-Φεβρουάριος.
-Μάρτιος-Απρίλιος.
-Μάιος-Ιούνιος.
-Ιούλιος-Αύγουστος.
TwitThis

Σε ποιον ανήκει τελικά η Ελλάδα;ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Πατέρα και Υιού!

Ο ι όποιες συγκρίσεις,προκαλούν μελαγχολία:Μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί αποκαλούμε ακόμα το "παιδί" Γιωργάκη,παρότι έγινε Πρωθυπουργός;Ας πάρει μαθήματα από την αποφασιστικότητα του πατέρα του,που παρά τα χίλια δυο κακά του είχε και μερικά καλά:ένα από αυτά,η αταλάντευτη ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ θέση του σε καίρια εθνικά θέματα.

Αντί λοιπόν να σβήνουν σχόλια Ελλήνων πολιτών στην "Ανοιχτή Διακυβέρνηση",ας πραδειγματιστούν από τα λόγια του ιδρυτή του κόμματός τους:

"ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"!
TwitThis

ΒΙΝΤΕΟ:Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ του Μέγκα για το Μεταναστευτικό

Σ το σημερινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού,έγινε λόγος για το επίμαχο ζήτημα,με έμφαση στα αρνητικά σχόλια που έλαβε το νομοσχέδιο στο Διαδίκτυο:Παρά την σαφέστατη προσπάθεια των έμμισθων παπαγάλων του Γιωργάκη να υποβαθμίσουν το θέμα με γελοιότητες τύπου "μόνο 700 σχολίασαν" ή με ηλίθιους παραλληλισμούς των Ελλήνων προσφύγων που ήρθαν από τη Μικρά Ασία με τις ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,ο πανικός τους δεν περιγράφεται:αυτό το "σπάσιμο" της σιωπής από τα Μμε είναι Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για το θέμα και έπεται συνέχεια! TwitThis

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

ΦΩΤΟ-ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2009:Ιούλιος-Αύγουστος

Σ ήμερα το τέταρτο μέρος της ανασκόπησής μας για το 2009:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ:

Ιανουάριος-Φεβρουάριος.
Μάρτιος-Απρίλιος.
Μάιος-Ιούνιος.
TwitThis

Ντροπή σας συνεργάτες των Ναζί,να μας αποκαλείτε "ακροδεξιούς" επειδή θέλουμε μια Ελλάδα Ελληνική!

Σ ύσσωμος ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη βάλλει εναντίον της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ που δέχθηκε η "διαβούλευση" του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ Νομοσχεδίου για τους μετανάστες:"προοδευτικοί" χαρακτηρισμοί όπως "ακροδεξιοί","φοβικοί","ρατσιστές" κλπ προσπαθούν να σπιλώσουν τον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ που αντιδρά στην "πολυπολιτισμικότητα" του ΠΡΟΔΟΤΗ Γιωργάκη και της παρέας του!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ;

Τι νομίζετε,ότι τα ξεχάσαμε επειδή ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ με τις αγιογραφίες του Λαμπράκη;ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην Ελλάδα είσασταν!Τόσο,ώστε αναγκαστήκατε ν'αλλάξετε το όνομα της φυλλάδας σας από "Ελεύθερον Βήμα" (ΕΛΕΟΣ...) σε απλό "Βήμα",προκειμένου να μην σας μπερδεύει ο λαός με τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ της Κατοχής!

Εν μέρει τα καταφέρατε,αφού οι περισσότεροι Έλληνες ξέχασαν το βρωμερό ρόλο σας,μιας και έκτοτε αναλάβατε εργολαβικώς την στήριξη του "προοδευτισμού",από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα μέχρι τους λαθρομετανάστες.

Εμείς όμως,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!Και κάθε φορά που θα προκαλείτε τη νοημοσύνη μας,θα σας υπενθυμίζουμε τα έργα και ημέρες σας στις μαύρες περιόδους αυτής της χώρας!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;Ας πρόσεχε!Γιατί καλό είναι να πιπιλάει διαρκώς την καραμέλα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης",της "συμμετοχικής δημοκρατίας" και της "διαβούλευσης",αλλλά ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.Οι γνώμες των απλών πολιτών θα ακούγονται και θα διαβάζονται,όσο κι αν επιβάλλει αυστηρή λογοκρισία!Και το χειρότερο γι'αυτόν,είναι πως Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ είναι ενάντια στο νομοσχέδιο και ζητάει δημοψήφισμα!
TwitThis

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την "Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας" και απευθύνουμε ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ προς όλους

Κ αταρχήν,μπορείτε να δείτε το κείμενο της Επιτροπής εδώ.Εκτυπώστε το,ταχυδρομείστε το,μοιράστε το παντού.Ακόμα καλύτερα,παρέα με το εξαιρετικό άρθρο "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΜΠΡΕΡΟ",που σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή.

Και τώρα,μερικές παρατηρήσεις σχετικά με τη διαδικασία:

-Με λύπη διαπιστώνουμε πως οι ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ εναντίον του Αντώνη Σαμαρά από στελέχη του Λαος συνεχίζονται:αλήθεια,ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;Καθυβρίζοντας τον νεοεκλεγέντα Αρχηγό του,που απολαμβάνει ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ από τους ψηφοφόρους του κόματος;

Επιτέλους,ας σταματήσει εδώ αυτό το παραμύθι!Αν πάρει θέση υπέρ του δημοψηφίσματος ο Σαμαράς,μπράβο του!Διαφορετικά,οι Νεοδημοκράτες δεν είναι πρόβατα να έχουν την ανάγκη τσοπάνη να τους καθοδηγήσει,ούτε θα περιμένουν το...διάγγελμα του "Μεγάλου Αρχηγού" για να υπογράψουν:ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!

-ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ότι η όλη προσπάθεια πρέπει να γίνει ακομμάτιστα:περιμένει κανείς από τους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων να υπογράψουν χαρτιά που θα φέρουν το σύμβολο του Λαος ή τη μουτσούνα του Καρατζαφέρη;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Γι'αυτό χρειάζεται να τους πείσουμε όλους:τον ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ Πασόκο,που μπορεί να είναι κομματόσκυλο,αλλά νοιάζεται έστω και λίγο για την πατρίδα του.Τον Κομμουνιστή,που πέρα από τα κολλήματά του,δεν τρώει με χρυσά κουτάλια όπως οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και ΑΓΩΝΙΑ για το μέλλον του.ΑΚΟΜΑ και τον αποβλακωμένο Συριζαίο,που το παίζει επαναστάτης:ευκαιρία λοιπόν να επαναστατήσει με μια απλή υπογραφή!

Κυρίως όμως,πρέπει να πείσουμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ,που επηρεάζονται άμεσα από τα Μμε και τις τάσεις της εποχής:μην περιμένετε από τους δημοσιογραφίσκους να προβάλλουν το εγχείρημα,εκτός αν μυριστούν...φαί (δηλαδή τηλεθέαση)!Γι'αυτό λοιπόν,οφείλουμε να ενημερώσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ τους φίλους,τους γνωστούς και τους συγγενείς μας!

Αρχικά,ίσως νομίσουν ότι κινδυνολογούμε,αφού η μιντιακή προπαγάνδα έχει κάνει πολλούς από αυτούς να πιστεύουν ότι όλοι οι μετανάστες είναι "κακόμοιροι":πηγαίντε τους μια βόλτα λοιπόν σε γκετοποιημένη περιοχή ή,ακόμα και στο εμπορικό κέντρο κάθε πόλης,για να δουν ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ:μόνο έτσι ίσως ξυπνήσουν τελικά!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.Παραμερίζουμε για λίγο τα κομματικά πάθη,χωρίς βέβαια να ξεχνάμε συγκεκριμένες απαράδεκτες συμπεριφορές.ΠΡΟΕΧΕΙ ΟΜΩΣ,το συμφέρον της Πατρίδας!
TwitThis

ΦΩΤΟ-ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2009:Μάιος-Ιούνιος

Σ υνεχίζουμε σήμερα με το τρίτο μέρος της ετήσιας ανασκόπησής μας για το 2009:
ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ:Ιανουάριος-Φεβρουάριος και Μάρτιος-Απρίλιος. TwitThis

ΚΑΤΑΛΗΨΗ της Ερμού από λαθρομετανάστες,ΑΠΟΥΣΑ η Αστυνομία-ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των Ελλήνων!

Τ ο βίντεο που ακολουθεί είναι διαφωτιστικό για την κατάσταση που επικρατεί χρόνια τώρα στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και άλλων ελληνικών πόλεων:ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:Το μόνο θετικό,η ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,που χαρακτηρίζουν "απαράδεκτη" την κατάσταση,ενώ πολύ σωστά επισημαίνουν πως την ώρα που η Κυβέρνηση κυνηγάει τον Έλληνα φορολογούμενο,κάποιοι θησαυρίζουν και εξάγουν τεράστιο πλούτο στις υποανάπτυκτες χώρες,αφορολόγητα φυσικά!

Όσο και να θέλουν μερικοί και ειδικά τα "προοδευτικά" Μμε,ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που καταλαμβάνουν παράνομα τα πεζοδρόμια,τους δρόμους,τα σπίτια και τις ζωές μας!Γι'αυτό και η οργή του θα είναι μεγάλη και θα εκφραστεί σύντομα!
TwitThis

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ:Βάρβαροι μουσουλμάνοι ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΕ ΛΑΜΕΣ στον Πειραιά!!!

Κ αι όμως στην Ελλάδα του (σχεδόν) 2010 συμβαίνουν κι αυτά:Στον Πειραιά,εδώ και αρκετά χρόνια,παρακολουθούμε αυτό το ΒΑΡΒΑΡΟ ΘΕΑΜΑ ("Θρησκευτική Γιορτή" το λένε!!!) των ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ:ΑΥΤΟΥΣ θέλει να ελληνοποιήσει ο Γιωργάκης!Του αφιερώνουμε λοιπόν αυτό το βίντεο,με την ευχή να μην τον βρουν οι...λάμες!Βλέπετε,τις χτυπάνε με τέτοια μανία που ούτε "πολυπολιτισμό" υπολογίζουν ούτε τίποτα!
TwitThis

Ένα συγκλονιστικό και επίκαιρο ντοκιμαντέρ:ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-Η ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ

Μ ερικές χιλιάδες ΕΛΛΗΝΩΝ απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες Πέρσες:ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!Δείτε το οπωσδήποτε:

Watch live streaming video from hellasorthodoxy at livestream.com

Οι όποιες συγκρίσεις με τη σημερινή εποχή,έστω κι αν οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές,προφανείς! TwitThis

ΦΩΤΟ-ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2009:Μάρτιος-Απρίλιος

Σ υνεχίζουμε την αναδρομή μας στο 2009,με επιλεγμένα θέματα από την επικαιρότητα των δύο εκείνων μηνών.Πατήστε πάνω στις εικόνες για να διαβάσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν.


ΧΘΕΣ:Ιανουάριος-Φεβρουάριος.
TwitThis