Εμφάνιση νεότερων 30 από 146 αναρτήσεις από Μάρτιος 2010. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων
Εμφάνιση νεότερων 30 από 146 αναρτήσεις από Μάρτιος 2010. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ-ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ:Δεν το λέμε εμείς,αλλά ο Πασόκος Δελαστίκ

Ολες αυτές οι θυσίες για... 0,3%;

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Παντελώς αδιάφοροι αποδείχθηκαν χθες οι κερδοσκόποι απέναντι στις αβάσιμες θεωρίες περί «μαξιλαριού προστασίας», που δήθεν προσέφεραν στην ελληνική οικονομία οι ηγέτες της ευρωζώνης, με την κάκιστη για τη χώρα μας απόφαση που υιοθέτησαν την Πέμπτη στις Βρυξέλλες. Ψυχρολουσία περίμενε την κυβέρνηση Παπανδρέου καθώς απευθύνθηκε στις αγορές για να δανειστεί εκδίδοντας επταετές ομόλογο. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε μετά βίας στο 5,9% και η προσφορά αγοραστών ήταν κατά πολύ μικρότερη από τις δύο προηγούμενες φορές: η κυβέρνηση ζητούσε 5 δισεκατομμύρια ευρώ και προσφέρθηκαν μόλις 7 δισεκατομμύρια, ενώ τον Ιανουάριο η προσφορά ήταν πενταπλάσια και τον Μάρτιο τριπλάσια (5ετές και 10ετές ομόλογο αντιστοίχως).

Αποδείχθηκαν έτσι φρούδες οι ελπίδες ότι η λαίλαπα αντεργατικών και φορολογικών μέτρων και η απόφαση των «16» της Ευρωζώνης θα οδηγούσαν σε άξια λόγου αποκλιμάκωση των επιτοκίων με τα οποία δανείζεται η χώρα μας. Δυστυχώς, τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Ας μην κρυβόμαστε. Το επιτόκιο 5,9% είναι αποκαρδιωτικό. Αδικαιολόγητα υψηλό από οικονομική πλευρά. Απέχει 2,15% από το αντίστοιχο 3,75% το επταετών ομολόγων της Γερμανίας και της Γαλλίας, ενώ ακόμη και τα 7ετή ομόλογα της Πορτογαλίας, της χώρας που είναι στη χειρότερη κατάσταση μετά την Ελλάδα, δόθηκαν με επιτόκιο 4,35%, μόλις 0,6% περισσότερο από της Γερμανίας.

Οσον αφορά δε τα 7ετή ομόλογα της Ισπανίας -χώρα που έχει έλλειμμα 11,4% έναντι του 12,7% της Ελλάδας- αυτά εκδόθηκαν με επιτόκιο 3,8%. Μόνο... 0,05% περισσότερο από τα γερμανικά! Ανθρακες ο θησαυρός, λοιπόν. Υποστηρίζαμε χθες ότι «οι ηγέτες της ευρωζώνης έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ενθαρρύνουν τους... κερδοσκόπους, αποφασίζοντας ότι ούτε τα κράτη της ΕΕ θα μας δανείσουν ποτέ με το μέσο επιτόκιο της Ευρωζώνης».

Δυστυχώς, το επιτόκιο με το οποίο υποχρεώθηκε να δανειστεί η κυβέρνηση δικαίωσε την εκτίμηση αυτή.

Υποστηρίζαμε επίσης ότι η εξαιρετικά ευνοϊκή για τις ευρωπαϊκές και ακόμη περισσότερο για τις ελληνικές τράπεζες απόφαση Τρισέ «δεν έχει καμία απολύτως οργανική σχέση με το κρισιμότατο σήμερα για την ελληνική κυβέρνηση ζήτημα, με τι επιτόκιο θα δανείζεται». Το 5,9% επιβεβαίωσε, δυστυχώς, την ορθότητα και αυτής της εκτίμησης.

Το ζήτημα δεν είναι όμως η ορθότητα της μιας ή της άλλης άποψης. Εδώ ανακύπτει άλλο, πολύ σοβαρότερο, ζήτημα πολιτικού χαρακτήρα.

Στα τέλη Ιανουαρίου, χωρίς η κυβέρνηση Παπανδρέου να έχει εξαγγείλει κανένα από τα σφοδρότατα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που έχει υιοθετήσει σήμερα, εν μέσω θύελλας κερδοσκοπικών επιθέσεων εναντίον της χώρας μας είχε βγει να δανειστεί. Μόλις 5 δισεκατομμύρια ευρώ ζητούσε, αλλά περίπου 25 δισεκατομμύρια ευρώ της προσφέρθηκαν μέσα σε τρεις ώρες, με επιτόκιο 6,2%.

Στο δίμηνο που μεσολάβησε, το διεθνές κύρος της χώρας καταρρακώθηκε σε απίστευτο βαθμό. Το εισόδημα μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού υφίσταται βίαιη μείωση. Ολος ο ελληνικός λαός φτωχαίνει εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής. Αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης και μειώνονται οι συντάξεις. Ταμεία απειλούνται με κατάρρευση καθώς κατά δεκάδες χιλιάδες τρέχουν πανικόβλητες να συνταξιοδοτηθούν οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι. Η χώρα κυλάει σε κατάσταση κατάθλιψης και μιζέριας.

Ολα αυτά γίνονται για να πέσει το επιτόκιο δανεισμού κατά... 0,3%; Χίλιες φορές προτιμότερο οι κυβερνητικοί φωστήρες να είχαν πάρει και τα 25 δισεκατομμύρια ευρώ που τους προσφέρθηκαν τον Ιανουάριο, να είχαμε έτσι ξεμπλέξει με το κρίσιμο σημείο του φετινού δανεισμού (κάλυψη των 20 και κάτι δισεκατομμυρίων των τοκοχρεολυσίων Απρίλη - Μάη) και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να μην είχε υποχρεωθεί να πουλήσει τη σοσιαλιστική ψυχή της στον δεξιό διάβολο της νεοφιλελεύθερης ΕΕ!

Να μην είχε πάρει κανένα από τα αντεργατικά μέτρα. Μόνο εκείνα για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, με τα οποία συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Γιατί όμως δεν πήρε τα 25 δισεκατομμύρια τον Ιανουάριο και άρχισε αυτή την ανόητη ιστορία με την προσφυγή στο ΔΝΤ που αποδείχθηκε μπούμερανγκ; Μόνο από πολιτική ανικανότητα ορθής εκτίμησης της κατάστασης; Μήπως πρέπει να ευχηθούμε να ήταν μόνο αυτό; Τι να πει κανείς...

Αποτυχία

Ανάγκη αλλαγής της πολιτικής

Παταγώδη αποτυχία σημείωσε η πολιτική της κυβέρνησης στον οικονομικό τομέα, αναφορικά με τον δανεισμό του κράτους. Η πολιτική της τυφλής υπακοής της κυβέρνησης Παπανδρέου στις απαιτήσεις της Μέρκελ και της Κομισιόν αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν συνεπιφέρει τίποτα θετικό για τη χώρα και τον λαό μας. Μας οδηγεί στη μιζέρια. Αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει αμέσως. Με άλλο πρόγραμμα εξελέγη το ΠΑΣΟΚ. Με ένα πρόγραμμα που έδινε ελπίδες για καλύτερο μέλλον σε ευρύτατες μάζες ψηφοφόρων, όπως απέδειξε το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο Γ. Παπανδρέου εγκατέλειψε το πρόγραμμά του, υποκύπτοντας σε πιέσεις συντηρητικών κύκλων. Αυτή η υποχώρησή του αποδεικνύεται καταστροφική.

Πηγή.

Τι έχουν να μας πουν τώρα τα γιωργοκάναλα και οι ελεεινοί νταβατζήδες,που μόνο πυροτεχνήματα δεν πεταξαν για το "θρίαμβο" του Γιωργάκη;

Τι έχουν να μας πουν οι εγχώριοι δούλοι τους,που μας προέτρεπαν να ματώσουμε και να ιδρώσουμε,"για να σώσουμε την Ελλάδα";Τηλεκόμμα,ελήφθη;Όβερ!

Το παραπάνω άρθρο του φανατικού Πασόκου Δελαστίκ στην πρασινοφυλλάδα Έθνος,είναι η απάντησή τους.

ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ!ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Εμείες,έχουμε προτείνει τι πρέπει να κάνει ο κάθε Έλληνας Πατριώτης,ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογίας, απέναντι σ'αυτό το αισχρό,αλήτικο και χυδαίο ψευτοελληνικό κράτος:

ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Ξέρω ότι σε κάποιους ίσως ακουστούν παράλογα και απαράδεκτα αυτά,εν μέσω μάλιστα Μεγάλης Εβδομάδας,όμως το λέμε και το βροντοφωνάζουμε:

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ!ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!
TwitThis

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ:"Ξενία Δεσποτική"-Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ


Από τη φιλοξενία της γης, υπάρχει μια άλλη φιλοξενία, απείρως ανώτερη. Θυμίζει τη φιλοξενία του παραδείσου. Επαναφέρει στη φιλοξενία του παραδείσου. Μας την παρουσιάζει η αποψινή βραδιά:

«Ξενίας δεσποτικής και αθανάτου τραπέζης εν υπερώω τόπω, ταις υψηλαίς φρεσί, πιστοί, δεύτε απολαύσωμεν, επαναβεβηκότα λόγον εκ του Λόγου μαθόντες, ον μεγαλύνομεν»(ελάτε να απολαυσουμεμε ανυψωμένο το ψυχικό μας κόσμο, τη φιλοξενία που μας κάνει ο Δεσπότης Χριστός και να απολαύσουμε το αθάνατο τραπέζι σε τόπο υψηλό,γιατί μάθαμε από το Λόγο του Θεού διδασκαλίες σπουδαίες. Αυτόν ας Τον δοξάσουμε με μεγάλη δόξα).(ειρμός της θ’ ωδής του κανόνα της Μεγ. Πέμπτης).

Ποιά είναι η «δεσποτική ξενία»; Ο Μυστικός Δείπνος. Ανάμεσα στα τέσσερα γεγονότα, που γιορτάζουμε τη Μεγ. Πέμπτη (Μεγ. Τετάρτη βράδυ ), είναι και ο Μυστικός Δείπνος, «δηλαδή η παράδοση, για μας, των φρικτών Μυστηρίων».

Ο Μυστικός Δείπνος είναι η ύψιστη φιλοξενία για τον άνθρωπο σ’ αυτή την επίγεια ζωή. Για να δούμε πόσο μεγάλη τιμή για είναι για μας η θεία Κοινωνία, ο Μυστικός Δείπνος, ας σκεφτούμε τέσσερα πράγματα.

1. Ποιός καλεί στο Δείπνο; Ο Βασιλιάς. Φαντάσου να σε καλέσει σε τραπέζι ο πρώτος άρχοντας του τόπου. Τί τιμή για σένα! Αλλ’ εδώ όχι ένας επίγειος άρχοντας, αλλ’ ο ουράνιος και αιώνιος Βασιλιάς σε καλεί. «Ο Βασιλεύς των Βασιλευόντων», ο Παμβασιλέας Χριστός. Αυτός με τους αγγελιοφόρους του, τους κληρικούς, σε καλεί: «Λάβετε φάγετε… Πιέτε εξ αυτού πάντες…».

2. Ποιόν καλεί ο Βασιλιάς; Ένα ελεεινό και βρωμερό δούλο, τον άνθρωπο. Ας καυχάται για τα μεγαλεία και τα επιτεύγματά του ο άνθρωπος. Ας έχει περί πολλού τη λεγομένη ανθρώπινη προσωπικότητα. Ας θεοποιεί το εγώ του. Στην πραγματικότητα είναι ένας ανάξιος δούλος του Θεού. Και όμως τον καλεί ο Θεός στο Μεγάλο Τραπέζι. Όσοι δεν ζουν με ψευδαισθήσεις, αλλ’ έχουν συναίσθηση της αμαρτωλής τους πραγματικότητας, αυτοί τρέμουν μπροστά στην τιμή, που τους κάνει ο Θεός. – Τί είμαι εγώ και καταδέχεται ο Κύριος μου και Θεός μου να με καλέσει στο Βασιλικό Δείπνο;…

3. Πού με καλεί; Σε τραπέζι.

4. Σε τί τραπέζι με καλεί; Στο Μυστικό Τραπέζι. Ποιά τροφή και ποιό ποτό προσφέρει σ’ αυτό το τραπέζι; Το Σώμα του και το Αίμα του. Μας το βεβαιώνει κατηγορηματικά: «Γιατί η σάρκα μου είναι αληθινή τροφή και το αίμα μου αληθινό ποτό. Εκείνος που τρώει τη σάρκα μου και πίνει το αίμα μου είναι ενωμένος μαζί μου, και εγώ με αυτόν» (Ιωάν. 6,55-56). Ο Θεάνθρωπος Κύριος προσφέρεται «για τροφή και ποτό στους πιστούς». Ο ίδιος είναι «ο προσφέρων και προσφερόμενος και προσδεχόμενος και διαδιδόμενος». Ο ίδιος είναι «ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος».

Κοινώνησε ο «ασυνείδητος»

Σ’ αυτό το μυστικό Τραπέζι κάλεσε για πρώτη φορά ο Χριστός τους δώδεκα μαθητές του το βράδυ της Μεγ. Πέμπτης. Είναι η πρώτη δεσποτική φιλοξενία. Στο κάλεσμα του Διδασκάλου ήλθαν όλοι, και oι δώδεκα. Από τα χέρια του Χριστού κοινώνησαν όλοι. Ένας δεν έπρεπε να κοινωνήσει. Δεν ήταν καθαρός. Οι άλλοι ήταν καθαροί. Το γνώριζε ο καρδιογνώστης Χριστός. «Εσείς είστε καθαροί, αλλ’ όχι όλοι. Ήξερε αυτόν που θα τον παραδώσει· γι’ αυτό είπε «δεν είστε όλοι καθαροί» (Ιωάν. 13,10-11). Ο ακάθαρτος ήταν ο Ιούδας. Πολλές οι αμαρτίες του: φιλαργυρία, κλοπή, φθόνος, κακία, σκληροκαρδία, προδοσία του Διδασκάλου. Κορυφαία αμαρτία του Ιούδα: Κοινώνησε ανάξια το Σώμα και το Αίμα του Χριστού.

Ο υποκριτής! Υποκρισία έδειξε, όταν τάχα νοιάστηκε για τους φτωχούς και θεώρησε σπατάλη το μύρο που πρόσφερε η αμαρτωλή γυναίκα. Υποκρισία έδειξε, όταν στο κήπο της Γεθσημανή έδωσε το φίλημα στο πρόσωπο του Χριστού. Κορυφαία υποκρισία του: όταν στα ακάθαρτα χέρια του δέχτηκε το θείο Μαργαρίτη, όταν στο ακάθαρτο στόμα του δέχτηκε το άγιο Ποτήριο με το καταπόρφυρο αίμα του Διδασκάλου. Ω, της υποκρισίας του ! Ω, της ασυνειδησίας του! Ασυνείδητο τον ονομάζει ο ιερός υμνογράφος: «Εδεξιούτο το λυτήριον της αμαρτίας Σώμα ο ασυνείδητος και το Αίμα το χεόμενον υπέρ κόσμου το θείον»( Ο ασυνείδητος Ιούδας έπερνε το Σώμα του Κυρίου, το οποίο ήταν λυτρωτικό των αμαρτιών, και τι Αίμα, το οποίο χυνόταν για τη σωτηρία του κόσμου) .

Ω, ο ασυνείδητος! Ποιός; Ο Ιούδας; Όχι πλέον μόνο ο Ιούδας. Ασυνείδητος και εκείνος, ο λεγόμενος χριστιανός, που τρέχει τη Μεγ. Πέμπτη το πρωί στην εκκλησία και σπρώχνεται για να κοινωνήσει ανέτοιμος, ανεξομολόγητος, ανάξιος, αδιάφορος, ασυγκίνητος. Νάξερε τί μεγάλη αμαρτία κάνει! Τί φωτιά δέχεται μέσα του!

Αδελφοί μου !Ξημερώνει η Μεγ. Πέμπτη. Ήμερα κατ’ εξοχήν του Μυστικοί Δείπνου. Χαίρει ο Χριστός, γιατί και την ήμερα αυτή, όπως και κάθε φορά που τελείται η θεία Λειτουργία, προσέρχονται πιστοί και κοινωνούν «ψυχαίς καθαραίς και αρρυπώτοις χείλεσι». Αλλά χαίρει και ο Σατανάς, γιατί βλέπει πίσω από τον Ιούδα μια μεγάλη παράταξη ανθρώπων, να έρχονται ασυνείδητα, ασυναίσθητα, αναίσθητα, για να κοινωνήσουν. Τρίβει τα χέρια του για το κατόρθωμά του: – Τους κατάφερα να πάρουν φωτιά μέσα τους και να τους ετοιμάσω για τη δική μου τη φωτιά…

Όσοι πιστοί και έτοιμοι, προσέλθετε και αύριο. Να προσέρχεσθε συχνά. Πώς; Όπως θέλει ο ιερός υμνογράφος: «Ταις υψηλαίς φρεσί, πιστοί, δεύτε απολαύσωμεν,..». Με υψηλές σκέψεις. Και είναι υψηλές οι σκέψεις, όταν αναφέρονται στην ορθή πίστη και στην αγνή ζωή. Να προσερχόμαστε στο Μυστικό Τραπέζι, στη θεία Κοινωνία, με πίστη, ότι είναι «το άχραντο Σώμα και το τίμιο Αίμα του Κυρίου και Θεοί και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού». Με καθαρή συνείδηση, με ψυχή λουσμένη στο λουτρό της εξομολογήσεως. Όσοι είστε πιστοί και καθαροί, προσέρχεσθε. Όχι μόνο τη Μεγ. Πέμπτη ή το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, αλλά κάθε Κυριακή, κάθε φορά, που ο λειτουργός ιερέας καλεί: «Μετά φόβου Θεοί, πίστεως και αγάπης προσέλθετε».

Όσοι όμως είναι ανέτοιμοι και ασεβείς, ας μη προσέλθουν. Ούτε είναι σωστό ευσεβείς σύζυγοι και μητέρες να πιέζουν τους άνδρες και τα παιδιά τους να πάνε «σώνει και καλά» να κοινωνήσουν τη Μεγ. Πέμπτη «για το καλό του χρόνου». Τί ωφέλησε τον Ιούδα η θεία Κοινωνία; Τίποτε. Το τέρμα του ήταν η κρεμάλα, και στη συνέχεια η κόλαση. Ας γίνει διαφώτιση. Όσοι επιθυμούν να κοινωνούν, όχι να κοινωνήσουν μια φορά, αλλά να κοινωνούν τακτικά, ας προετοιμάζονται κατάλληλα. Να μη χαίρεται ο Διάβολος και από τη θεία Κοινωνία. Να χαίρεται ο Χριστός μας, που έχυσε το τίμιο Αίμα του. Να χαίρεται η Εκκλησία, που τα μέλη της είναι ζωντανά, αφού τονώνονται συνεχώς με το Σώμα και το Αίμα του Χριστού. Να χαίρονται οι άγγελοι, που ψυχές μετανοούν και καθαρές κοινωνούν. Να χαίρονται οι ίδιες οι ψυχές, που αξιώνονται «ξενίας δεσποτικής και αθανάτου τραπέζης»

(«Στη Μεγ. Εβδομάδα», Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη)


Πηγή. TwitThis

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 30.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ" ΑΠ'ΤΟ ΕΣΡ-ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΘΑΜΩΝΑ ΤΗΣ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ!

Επιχείρηση σκούπα σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές κουτσουμπολίστικου χαρακτήρα εγκαινιάζει το ΕΣΡ καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρό του έχει παραγίνει το κακό.

«Η ήπια στάση την οποία τηρήσαμε όλα αυτά τα χρόνια έναντι των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών, πιστεύουμε ότι άφησε το πεδίο ελεύθερο για να οδηγηθεί η τηλεόραση σε αυτό το χάλι. Θα τα πιάσουμε όλα από εδώ και πέρα» αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης και ανακοινώνει τα πρόστιμα:

Στην εκπομπή «Κους Κους» το μεσημέρι με την Κατερίνα Καραβάτου και την ομάδα της που πρόβαλε από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. στον Alpha στις 7 Δεκεμβρίου 2009 ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Τα ωραιότερα και τα χειρότερα οπίσθια της σώου μπίζ» επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Πηγή.

Αφιερώνουμε την παραπάνω είδηση στον βιβλιοπώλη του Λαος,που μόλις πριν από λίγο ξεσπάθωσε εναντίον μας,χαρακτηρίζοντάς μας ως "Φαρισαίους",διότι-σύμφωνα με αυτόν-η παρουσία του στην τσοντο-εκπομπή του Άλφα ήταν...γόνιμη,αφού μίλησε για Εθνικά Θέματα!!!

Επίσης,αναφερόμενος στο σκάνδαλο της μη αναγραφής της Τετάρτης ως Μεγάλης στο σάιτ του,είπε πως "δεν γνωρίζει από Ίντερνετ,η εταιρία φταίει"!!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ!

Εμείς,του συνιστούμε να προσέχει πλέον σε ποιες εκπομπές εμφανίζεται:Διότι,ελλοχεύει ο κίνδυνος ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ...ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΖΟΥΛΙΑΣ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!
TwitThis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ...ΔΙΓΑΜΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!

Η υπόθεση,είναι πραγματικά κωμικοτραγική.Διαβάστε πρώτα τι γράφει το ιστολόγιο "Ίχνος",που έκανε την αποκάλυψη:

"Μετά από πληροφορία που είχαμε για ένα πολιτικά ασύλληπτο γεγονός που παραλίγο να γίνει, και το οποίο ναυάγησε λένε για τον φόβο των ιουδαίων, (λόγω των έκτακτων εκλογών) αποφασίσαμε να θέσουμε το ερώτημα υπό μορφή κουΐζ, χωρίς να προβλέψουμε ότι θα γινόμασταν δέκτες καταιγιστικών μηνυμάτων, επί το πλείστον επιβεβαιωτικών. Εμείς δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως είναι δυνατόν, ο αρχηγός ενός θρησκευτοπατριωτικου κόμματος όπως λέει πως είναι το ΛΑ.Ο.Σ, να έχει αποφασίσει να κάνει γάμο μετά της κυρίας ΖΩΗΡΟΥ σε στενό κύκλο στην εκκλησία Αγία Σοφία του Λονδίνου με παρουσία μόνο του εφοπλιστο-οικονομικου λόμπυ του Λονδίνου, και με κουμπάρο ,πρώην ανώτατο άρχοντα της χώρας. Οι πληροφορίες όμως αυτό λένε και επιμένουν, διότι έχουν και προσκλήσεις ως προσκληθέντες, στο παρ΄ολίγο χαρούμενο γεγονότος, που όπως είπαμε ανεβλήθη. Επειδή αυτή η φήμη τείνει να γίνει τυφώνας που θα συμπαρασύρει πολλούς, καλό θα είναι να δοθούν οι δέουσες εξηγήσεις από τους ενδιαφερόμενους. Εάν ισχύει το γεγονός, υπάρχουν πολλά ερωτήματα που προκύπτουν μερικά από τα οποία είναι εφιαλτικά.Ενα από αυτά είναι ότι λογικά δεν μπορεί ο κος Καρατζαφέρης να έχει υποσχεθεί τέτοιο πράγμα και να βάλει μερικούς στην φωτιά της τελετής, χωρίς να έχει πάρει, (έστω και κρυφά για πολιτικούς λόγους) διαζύγιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πιστέψουμε ότι λειτούργεισε ως Παναγής από τα μέγαρα που τάζει και ξε-τάζει. Υπήρχε και υπάρχει ακόμα κρυφό ειδύλλιο μεταξύ των KARATZAΦΕΡΗ - ΖΩΗΡΟΥ; Εμείς λέμε αδύνατον? Τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ τον έχουμε πολεμήσει και κατηγορήσει για πάρα πολλά, αλλά αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να πράξει και αυτό. Πάντως η κυρία Ζωηρού στην συνέντευξη της στην εσπρέσο που έδωσε στις 31 Αυγούστου του 2007 από όπου και είναι η Φώτο, παρέα με τον… αρχιεπίσκοπο και τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, δικαιολόγησε την παρουσία της στην συνάντηση σε στυλ πως …. «περνούσε είδε φως και μπήκε» και στην συνέχεια είπε ότι έχει «εμπειρίες ευρωπαϊκές» αφού ήταν «μαζί» του στις Βρυξέλλες όταν ήταν ευρωβουλευτής. Βέβαια ο κύριος καρατζαφερης έχει χρησιμοποιήσει τις ικανότητες της κυρίας Ζωηρού αφού την έστειλε αντ΄αυτου να τον εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο ισραηλινό συνέδριο τον Μάρτιο του 2007 δηλαδή την εποχή που ήδη ο νεοδημοκράτης υπουργός υγείας κος ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ εκτιμώντας τα εξαιρετικά προσόντα της την είχε βάλει στην επιτροπή προμηθειών? Του υπουργείου του.Απο αυτά ομως μέχρι το...Λονδίνο είναι ...μεγάλη απόσταση? Επαναλαμβάνουμε ομως ότι τα σχόλια πάντως είναι καταιγιστικά και επιβεβαιωτικά. Και το κυριότερο; προέρχονται από άτομα που είναι του περιβάλλοντος, και γνώστες του συμβάντος. Ίσως και να ήταν "κρυφό", «κοινό μυστικό». Εμείς πάντως έχουμε πει, ότι εδώ δεν κρύβουμε τίποτα, χωρίς όμως να υιοθετούμε και τίποτα (διότι αυτο ειναι τρομακτικό),πρίν έχουμε απάντηση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους."

Η συγκεκριμένη κυρία,έχει ΟΝΤΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τον ΚαρατζαφέρηΌπως λέει στην "Εσπρέσο",η πρόσληψή της έγινε βάση "εμπειρίας,προσόντων και βιογραφικού" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!Φυσικά,βαρύτατες ευθύνες γι'αυτό φέρει και ο τότε Υπουργός Υγείας Αβραμόπουλος.

Εγείρεται όμως κι ένα άλλο ζήτημα:Πώς είναι δυνατόν ο "εθνικοθρησκευόμενος" Πρόεδρος του Λαος να παίρνει μαζί του στις συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο τον οποιοδήποτε;Με ποια ιδιότητα η Ζωηρού "έτυχε" να βρίσκεται στη συγκεκριμένη συνάντηση;ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;

Τα προσωπικά του θέματα,θα τα αφήσουμε προς το παρόν ασχολίαστα:Μας αφήνουν παγερά αδιάφορους,αν είναι δίγαμος,αν έχει γκόμενες σε όλη την Ευρώπη και τους πληρώνει και τα διαμερίσματα,όπως λένε κάποιοι "κακεντρεχείς"!

Μας ενδιαφέρει περισσότερο ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΟΣ ΓΑΜΟΥ:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!!!

Αυτό είναι το μέγα σκάνδαλο,το οποίο σε συνδυασμό με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ από τις...περιπετειούλες του Καρατζαφέρη,δείχνουν το ποιόν του:ΒΡΩΜΙΚΟ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!

Όπως ΟΛΟ το τηλεκόμμα του δηλαδή,το οποίο έχει το θράσος να καπηλεύεται ιερές έννοιες όπως η ΕΛΛΑΔΑ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

TwitThis

ΝΤΡΟΠΗ:ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Λαος ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"!

Ο ανεκδιήγητος
Τριανταφυλλόπουλος,χλευάζει τον υπερπατριώτη Καρατζαφέρη,για τα κατορθώματά του!Εκεί καταντήσαμε:

"Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση του υποψηφίου βουλευτή του ΛΑΟΣ στην Α΄ Αθηνών, Βασίλη Ράλλη, σχετικά με την σύλληψη και ανάκριση του γιου του, Ερρίκου, για συμμετοχή στην οργάνωση των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο Ερρίκος Ράλλης, μετά από μαραθώνια ανάκριση, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κατόπιν σύμφωνης γνώμης εισαγγελέα και ανακριτή. Η « zougla.gr» συνομίλησε με τον πατέρα του νεαρού φοιτητή, ο οποίος, σε αντίθεση με την επίσημη πολιτική ορολογία και τις θέσεις του κόμματός του, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προοδευτικός και κυρίως σημαντικά διαλλακτικός ως προς τα φαινόμενα βίας αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί ο γιος του με τον αντεξουσιαστικό χώρο.

«Εγώ πήγα στο Βόλο και τον παρουσίασα στην Αστυνομία» ακούγεται να δηλώνει ο κ. Ράλλης, ο οποίος εξηγεί με εξαιρετικά χαλαρό τρόπο το πώς ο γιος του Ερρίκος συμμετείχε σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή την υπόθεση της «ζαρντινιέρας». Επίσης, εξηγεί πώς ο νεαρός φοιτητής ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί φυσιοθεραπείες, όπου και γνώρισε τον Γιόσπα, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε η λεγόμενη «γιάφκα των Πυρήνων της Φωτιάς.

Τα μέλη, οι πολιτευτές και τα ηγετικά στελέχη του ΛΑΟΣ, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, δεν έχουν συνηθίσει την κοινή γνώμη σε τόσο αριστερές, προοδευτικές, χαλαρές και -τελικά- εξαιρετικά ανθρώπινες προσεγγίσεις των φαινομένων βίας, ιδιαίτερα δε όπου αυτή εκφράζεται ενόπλως. Ούτε ακούστηκε ποτέ βουλευτής του ΛΑΟΣ να δικαιολογεί και μάλιστα να αντιλαμβάνεται το πνεύμα αντίδρασης των νεαρών έναντι της αστυνομικής βίας. «Ξέρετε τώρα πώς λειτουργεί η Ασφάλεια» δηλώνει ο Βασίλης Ράλλης, σε μία προσπάθεια να εξηγήσει το γιατί εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του γιου του. Οι πάντες έχουν ακούσει επανειλημμένως την ηγετική ομάδα του ΛΑΟΣ να κατακεραυνώνει σχηματισμούς ή κόμματα της Αριστεράς, άτομα και ομάδες, ακόμη και βουλευτές ή διανοούμενους που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί με συγκατάβαση για ενέργειες και αντιδράσεις της νεολαίας έναντι των φαινομένων αστυνομικής βίας.

Είναι προφανές πως ο κ. Βασίλης Ράλλης αντιδρά τόσο χαλαρά διότι συνελήφθη ο ίδιος του ο γιος, που όμως θα μπορούσε να είναι ο γιος του οποιοδήποτε πολίτη. Αυτό που αποζητά κάποια πειστική εξήγηση είναι το γιατί τα παιδιά των άλλων, όταν συλλαμβάνονται, είναι τρομοκράτες (ή στην καλύτερη περίπτωση προβοκάτορες), και τα δικά τους παιδιά είναι δικαιολογημένα διαδηλωτές; Είτε ο κ. Ράλλης χρειάζεται αυστηρά και συγκεκριμένης ιδεολογικής κατεύθυνσης σεμινάρια από συναδέλφους του στον ΛΑΟΣ, ιδιαίτερα από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον «θεωρητικό» του κόμματος, είτε χρειάζεται απλώς να εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες του περί πολιτικής αναβάθμισής του εντός του κόμματος στο οποίο ανήκει."


Εμείς,δεν πρόκειται να βάλουμε τη φωτογραφία του μικρού:Σεβόμαστε τα προσωπικά στοιχεία του καθενός,σε αντίθεση με κάποιους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ του Λαος που γυρνάνε τα δικά μας δεξιά κι αριστερά.

Όσο για την υπόθεση:ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ο Καρατζαφέρης τα στελέχη του!Που τελικά,μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! TwitThis

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΜΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ,που αξίζει να ακούσετε!

Ό,τι πρέπει γι'αυτές τις Άγιες Μέρες:

TwitThis

ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ...ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ!

Μας πληροφόρησαν ότι άλλα δύο μαχητικά ιστολόγια,το Hellenicrevenge και το Makelio,δέχονται επίθεση ανάλογη με αυτή που δεχόμαστε εμείς.

Όπως γράψαμε και πριν,οι αυτουργοί αυτής της επίθεσης είναι "άνθρωποι" του τηλεκόμματος.

Και μιας και αναφερόμαστε εκεί,για ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω,που ακολούθησαν την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τα ΟΥΚ:

"Δεν εγνώριζα το Δελτίο Τύπου της Ν.Δ. αλλιώς θα το είχα αναφέρει το πρωί....ίσως έτσι να εξηγείται η απουσία εκπροσώπου της Ν.Δ. από την πρωινή εκπομπή..."Δημητράκη" ακούς;"

Τα παραπάνω προέρχονται από το γνωστό μαιντανό των τηλεοπτικών εκπομπών (στο Κους-Κους έχει πάει;Ή κάνουν...βάρδιες με τον Βελόπουλο;) που αμόλησε τους τραμπούκους του να μας βρίσουν γιατί του...θίξαμε τα "κοντσέρτα" της Μανωλίδου!

Αλήθεια,τι έχει να μας πει για το ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΡΟΠΗ με τον Αρχηγό του ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΟΥΚ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ;

ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΙ ΕΚΕΙ;

Ή μήπως είναι κι αυτό ζήτημα...κομματικής πειθαρχίας;

Συνεχίστε να αυτοξεβρακώνεστε...μας βγάζετε κι απ'τον κόπο!

TwitThis

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΚΑΝΕΙ "ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ" ΚΑΙ...ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Για τον συγκεκριμένο έτερο βιβλιοπώλη,που έτυχε να μπει και στη Βουλή,θέλουμε να γράψουμε από την Παρασκευή:Τότε μας ενημέρωσαν ότι βγήκε και μυξοκλαιγόταν στην εκπομπή του για "ένα βίντεο που τον δείχνει να λέει πως θέλει 150 Ισραηλινά μαχητικά,ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική".Τον καθησυχάζουμε λοιπόν!Διότι αυτό το βίντεο που τόσο τον έτσουξε,δεν υπάρχει πλέον!

Και σήμερα όμως,ξαναζήτησε τη συνδρομή Εβραίων και Κινέζων (!!!),προκειμένου να υπερασπίσουν τη χώρα μας:Μάλιστα,αναφέρθηκε ειρωνικά σε Λεωνίδα και Παπαφλέσσα,λέγοντας "τι να τους κάνω αυτούς σήμερα"!

Χθες,χαλάρωσε λιγάκι συμμετέχοντας στην ποιοτικότατη εκπομπή υψηλού μορφωτικού επιπέδου "ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ".

Το χειρότερο όμως είναι πως,μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του,διαβάσαμε μια ανακοίνωση ότι "την Τετάρτη θα είναι στην εκπομπή του Μέγκα στις 7.30 το πρωί".
Μείναμε έκπληκτοι:ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ;

Τι βγαίνουν κάποιοι και κατηγορούν την "Ελευθεροτυπία" πως "ξέχασε να βάλει το Μεγάλη μπροστά από τις μέρες αυτής της εβδομάδας",όταν ένας "Ελληνορθόδοξος" το κάνει;

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ;ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΛΠ.

ΑΣΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ!
TwitThis

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ-ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ,Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Από σήμερα το πρωί δεχόμαστε επιθέσεις στο μπλογκ,με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε αναρτήσεις.Αναγνώστες μας επισήμαναν πως συχνά,αντί για τη σελίδα μας,βγαίνουν μηνύματα λάθους της Google.

Ευχόμαστε να είναι ένα παρωδικό πρόβλημα.Πολύ φοβόμαστε όμως πως δεν είναι έτσι:ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ,με αποκορύφωμα το βίντεο-ξεβράκωμα του Καρατζαφέρη εναντίον των Ο.Υ.Κ,ενόχλησαν πολλούς και ιδιαίτερα τα γνωστά παπαγαλάκια του τηλεκόμματος.

Αν λοιπόν καταφέρουν να ρίξουν το μπλογκ,να ξέρετε ότι ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ".

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ:ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ Ή ΑΛΛΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
TwitThis

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ:Το συγκλονιστικό Τροπάριο της μοναχής Κασσιανής


"Κύριε, ἡ ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή,
τὴν σὴν αἰσθομένη θεότητα, μυροφόρου ἀναλαβοῦσα τάξιν,
ὀδυρομένη, μύρα σοι, πρὸ τοῦ ἐνταφιασμοῦ κομίζει.
Οἴμοι! λέγουσα, ὅτι νύξ μοι ὑπάρχει, οἶστρος ἀκολασίας,
ζοφώδης τε καὶ ἀσέληνος ἔρως τῆς ἁμαρτίας.
Δέξαι μου τὰς πηγὰς τῶν δακρύων,
ὁ νεφέλαις διεξάγων τῆς θαλάσσης τὸ ὕδωρ·
κάμφθητί μοι πρὸς τοὺς στεναγμοὺς τῆς καρδίας,
ὁ κλίνας τοὺς οὐρανοὺς τῇ ἀφάτῳ σου κενώσει.
Καταφιλήσω τοὺς ἀχράντους σου πόδας,
ἀποσμήξω τούτους δὲ πάλιν τοῖς τῆς κεφαλῆς μου βοστρύχοις·
ὧν ἐν τῷ παραδείσῳ Εὔα τὸ δειλινόν,
κρότον τοῖς ὠσὶν ἠχηθεῖσα, τῷ φόβῳ ἐκρύβη.
Ἁμαρτιῶν μου τὰ πλήθη καὶ κριμάτων σου ἀβύσσους
τίς ἐξιχνιάσει, ψυχοσῶστα Σωτήρ μου;
Μή με τὴν σὴν δούλην παρίδῃς, ὁ ἀμέτρητον ἔχων τὸ ἔλεος."


Διαβάστε την άγνωστη ιστορία της μοναχής Κασσιανής,εδώ. TwitThis

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ:Κοντά στους πληγέντες από την εγκληματικότητα κατοίκους των Πατησίων

Καιρός ήταν,Αντώνη:


Η χώρα μαστίζεται όχι μόνο από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα,αλλά ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ:Μπροστά σε αυτό το φάσμα της καταστροφής,μόνο μια ΔΥΝΑΤΗ,ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Αξιωματική Αντιπολίτευση μπορεί να βοηθήσει τη χώρα.

Γι'αυτό και πρέπει να πολλαπλασιαστούν αυτές οι ενέργειες:ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!Έξω με το λαό,απέναντι στους ανθέλληνες του Γιωργάκη και τους υποτακτικούς τους!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ,ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!ΠΡΟΧΩΡΑ!
TwitThis

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Καρατζαφέρης:"ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ,ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ"!

Άλλη μια...λασπολογία εναντίον του Μεγάλου Προέδρου:


Για όσους ενδιαφέρονται να δουν ακόμα μια τηλεοπτική εμφάνιση του...εχθρού του συστήματος,μπορούν να το κάνουν εδώ.Άλλοι είναι αυτοί που θέλουν να σας κρύψουν την αλήθεια,όχι εμείς.

Πάμε τώρα στην ουσία.Τι λέει η...παρτενέρ του Γιωργάκη;

-Πως η εκπαίδευση των ΟΥΚ δεν περιλαμβάνει τέτοια συνθήματα:ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ;ΟΙ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ Αιβαλιώτης και Κοραντής;

-Πως κακώς τους τιμωρεί ο Χρυσοχοίδης,γιατί πρέπει να τιμωρηθούν από το Ναυτοδικείο.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ-ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΗΔΗ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ-ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

-Πως τέτοια συνθήματα "δεν βοηθάνε":ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;Ή ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ,ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ "ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ" ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

Αφιeρώνουμε αυτή την ανάρτηση στα σκυλιά του Υπερπατριώτη που έσπευσαν να πανηγυρίσουν για τη "μη καταδίκη" του συνθήματος και ειρωνεύονταν τη ΝΔ:ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;

Αν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας-γιατί οι πολιτικάντηδες του Λαος σίγουρα δεν έχουν-θα παραδεχτείτε το αυτονόητο:ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!

Θα τολμήσετε να το κάνετε;Ή θα ψάξετε πάλι γελοίες δικαιολογίες;

Εμείς,καταδικάζουμε όσους καταδικάζουν ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚ,όποιοι κι αν είναι αυτοί:ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
TwitThis

Άδωνις:"ΚΑΚΩΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ"-Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στο μεγαλείο της!

Δείτε το βίντεο,με το οποίο εγκαινιάζουμε το νέο μας Κανάλι στο Youtube:


Αφιερώνεται σε όσους αφελείς έσπευσαν να θριαμβολογήσουν για τη "μη καταδίκη" των ΟΥΚάδων από το Λαος.

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ πως μπροστά στα Μμε των νταβατζήδων,όλοι κάθονται προσοχή;

Διαφορετικά,ο εκπρόσωπος του τηλεκόμματος ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

Οχι μισόλογα τύπου "τα λένε στα στρατόπεδα,αλλά κακώς τα είπανε στην Παρέλαση"!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΥΚ,ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!

Κι όπως χθες τα ψάλλαμε στον Δένδια και τη ΝΔ για την καταδίκη τους.Έτσι και σήμερα ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ των...υπερπατριωτών!

ΝΤΡΟΠΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ;ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ...ΔΡΙΤΣΕΣ;

ΞΥΠΝΑΤΕ,ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ Λαος!ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ Σ'ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΟΚΑΝΑΛΑ!
TwitThis

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ:Τα φοβερά "Ουαί" του Χριστού και οι σύγχρονοι Φαρισαίοι

Κατα Ματθαιον Ευαγγελιον

(ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 23)

1. Τότε ο Ιησούς ελάλησε τοις όχλοις και τοις μαθηταίς αυτού

2. λέγων· επί της Μωσέως καθέδρας εκάθισαν οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι.

3. πάντα ουν όσα εάν είπωσιν υμίν τηρείν, τηρείτε και ποιείτε, κατά δε τα έργα αυτών μη ποιείτε· λέγουσι γαρ, και ου ποιούσι.

4. δεσμεύουσι γαρ φορτία βαρέα και δυσβάστακτα και επιτιθέασιν επί τους ώμους των ανθρώπων, τω δε δακτύλω αυτών ου θέλουσι κινήσαι αυτά.

5. πάντα δε τα έργα αυτών ποιούσι προς το θεαθήναι τοις ανθρώποις. πλατύνουσι γαρ τα φυλακτήρια αυτών και μεγαλύνουσι τα κράσπεδα των ιματίων αυτών,

6. φιλούσι δε την πρωτοκλισίαν εν τοις δείπνοις και τας πρωτοκαθεδρίας εν ταις συναγωγαίς

7. και τους ασπασμούς εν ταις αγοραίς και καλείσθαι υπό των ανθρώπων ραββί ραββί.

8. υμείς δε μη κληθήτε ραββί· εις γαρ υμώνεστιν ο διδάσκαλος, ο Χριστός· πάντες δε υμείς αδελφοί εστέ.

9. και πατέρα μη καλέσητε υμών επί της γης· εις γαρ εστιν ο πατήρ υμών, ο εν τοις ουρανοίς.

10. μηδέ κληθήτε καθηγηταί· εις γαρ υμών εστίν ο καθηγητής, ο Χριστός.

11. ο δε μείζων υμών έσται υμών διάκονος.

12. όστις δε υψώσει εαυτόν ταπεινωθήσεται, και όστις ταπεινώσει εαυτόν υψωθήσεται.

13. Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί,ότι κατεσθίετε τας οικίας των χηρών και προφάσει μακρά προσευχόμενοι· δια τούτο λήψεσθε περισσότερον κρίμα.

14. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων· υμείς γαρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν.

15. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι περιάγετε την θάλασσαν και την ξηράν ποιήσαι ένα προσήλυτον, και όταν γένηται, ποιείτε αυτόν υιόν γεέννης διπλότερον υμών.

16. Ουαί υμίν, οδηγοί τυφλοί, οι λέγοντες· ος αν ομόση εν τω ναώ, ουδέν εστίν, ος δ΄ αν ομόση εν τω χρυσώ του ναού, οφείλει.

17. μωροί και τυφλοί! τις γαρ μείζων εστίν ο χρυσός ή ο ναός ο αγιάζων τον χρυσόν;

18. και ος αν ομόση εν τω θυσιαστηρίω, ουδέν εστίν, ος δ΄ αν ομόση εν τω δώρω τω επάνω αυτού, οφείλει.

19. μωροί και τυφλοί! τι γαρ μείζον, το δώρον ή το θυσιαστήριον το αγιάζον το δώρον;

20. ο ουν ομόσας εν τω θυσιαστηρίω ομνύει εν αυτώ και εν πάσι τοις επάνω αυτού·

21. και ο ομόσας εν τω ναώ ομνύει εν αυτώ και εν τω κατοικήσαντι αυτόν·

22. και ο ομόσας εν τω ουρανώ ομνύει εν τω θρόνω του Θεού και εν τω καθημένω επάνω αυτού.

23. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι αποδεκατούτε το ηδύοσμον και το άνηθον και το κύμινον, και αφήκατε τα βαρύτερα του νόμου, την κρίσιν και τον έλεον και την πίστιν· ταύτα δε έδει ποιήσαι κακείνα μη αφιέναι.

24. οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες!

25. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι καθαρίζετε το έξωθεν του ποτηρίου και της παροψίδος, έσωθεν δε γέμουσιν εξ αρπαγής και αδικίας.

26. Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισον πρώτον το εντός του ποτηρίου και της παροψίδος, ίνα γένηται και το εκτός αυτών καθαρόν.

27. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν μεν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσιν οστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας.

28. ούτω και υμείς έξωθεν μεν φαίνεσθε τοις ανθρώποις δίκαιοι, έσωθεν δε μεστοί εστέ υποκρίσεως και ανομίας.

29. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι οικοδομείτε τους τάφους των προφητών και κοσμείτε τα μνημεία των δικαίων,

30. και λέγετε· ει ήμεν εν ταις ημέραις των πατέρων ημών, ουκ αν ήμεν κοινωνοί αυτών εν τω αίματι των προφητών.

31. ώστε μαρτυρείτε εαυτοίς ότι υιοί εστέ των φονευσάντων τους προφήτας.
32. και υμείς πληρώσατε το μέτρον των πατέρων υμών.

33. όφεις, γεννήματα εχιδνών! πως φύγητε από της κρίσεως της γεέννης;

34. δια τούτο ιδού εγώ αποστέλλω προς υμάς προφήτας και σοφούς και γραμματείς, και εξ αυτών αποκτενείτε και σταυρώσετε και εξ αυτών μαστιγώσετε εν ταις συναγωγαίς υμών και διώξετε από πόλεως εις πόλιν,

35. όπως έλθη εφ΄ υμάς παν αίμα δίκαιον εκχυνόμενον επί της γης από του αίματος Άβελ του δικαίου έως του αίματος Ζαχαρίου υιού Βαραχίου, ον εφονεύσατε μεταξύ του ναού και του θυσιαστηρίου.

36. αμήν λέγω υμίν ότι ήξει ταύτα πάντα επί την γενεάν ταύτην.

37. Ιερουσαλήμ Ιερουσαλήμ, η αποκτέννουσα τους προφήτας και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους προς αυτήν! ποσάκις ηθέλησα επισυναγαγείν τα τέκνα σου ον τρόπον επισυνάγει όρνις τα νοσσία εαυτής υπό τας πτέρυγας, και ουκ ηθελήσατε.

38. ιδού αφίεται υμίν ο οίκος υμών έρημος.

39. λέγω γαρ υμίν, ου μη με ίδητε απ΄ άρτι έως αν είπητε, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου.


Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως εκείνα τα "ουαί" απευθύνονταν μόνο στους Φαρισαίους της εποχής του Χριστού;

ΟΧΙ!Είναι τόσο διαχρονικά και επίκαιρα,που διαβάζοντάς τα είναι σα να βλέπουμε την Ιστορία να επαναλμβάνεται,σε κάθε τομέα της ζωής μας:Στην οικογένεια,στις σχέσεις μας,στην κοινωνία,στην πολιτική,ακόμα και-δυστυχώς-στην Εκκλησία!

Τότε,οι Φαρισαίοι κατάλαβαν τα λάθη τους,αλλά τυφλωμένοι από τον εγωισμό και το μίσος τους προς Αυτόν που τους επεσήμανε τα στραβά τους,Τον σταύρωσαν:Σήμερα,κάτι αντίστοιχο γίνεται προς όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τις "αυθεντίες" μαζικών σχολιαστών,αφ'υψηλού κριτών και καλοβολεμένων "ηγετών".

Ας παραδειγματιστούμε επιτέλους από αυτές τις αποδοκιμασίες του Κυρίου μας προς τους Φαρισαίους:Γιατί δυστυχώς,είμαστε γεμάτοι Φαρισαισμό και υποκρισία σήμερα,όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε.
TwitThis

Μία τρομοκρατική ενέργεια,δύο ληστείες,2 νεκροί και άλλοι τόσοι τραυματίες:ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Αναρωτιόμαστε,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να κάθεται ακόμα στη θέση του ο Χρυσοχοίδης:Έχουμε σοκαριστεί και φρίξει από τα εγκλήματα των τελευταίων ωρών και παρόλα αυτά,κάποιοι χοντρόπετσοι είναι ακόμα ακλόνητοι στις γραφειάρες τους.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ,ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ...Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!
TwitThis

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ: Διαγωνισμός...χορού στον ΑΝΤ1,με Μανωλίδου και Πιπιλή!

Καμαρώστε τη μία,σύζυγο "υπερπατριώτη" Βουλευτή και την άλλη,Βουλευτίνα η ίδια:ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ,ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!
TwitThis

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ:Το "άβατο" της Οδού Μενάνδρου,γκέτο λαθρομεταναστών στο Κέντρο της Αθήνας!

Δείτε το βίντεο και διαδώστε το παντού:


ΕΥΓΕ στον χρήστη που δεν φοβήθηκε τις ορδές παρανόμων εγκληματιών που διακινούν την "πραμάτεια" τους ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και κατέγραψε σοκαριστικές εικόνες!

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ;

ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΛΠ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΣΥΡΦΕΤΟ...ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

ΕΛΛΑΔΑ...ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!
TwitThis

ΑΙΣΧΟΣ:Η ΝΔ καταδίκασε το "ρατσιστικό" σύνθημα των ΟΥΚ!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κέρκυρας, κ. Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με το περιστατικό της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και τα συνθήματα που ακούσθηκαν από ομάδα ένστολων του Λιμενικού Σώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει το μεμονωμένο περιστατικό, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούσθηκαν. Τέτοιου είδους συμπεριφορές όμως, σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το ήθος και την ιστορία του Λιμενικού Σώματος, τα στελέχη του οποίου καθημερινά διακινδυνεύουν την ζωή τους για τη διάσωση ανθρώπων ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και θρησκεύματος».

Ο Δένδιας προφανώς ζει σε άλλο πλανήτη:Διαφορετικά,θα γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα συνθήματα λέγονται χρόνια τώρα στις επίλεκτες μονάδες όλων των χωρών!Μπορεί λοιπόν για το...στομάχι του το ευαίσθητο να ακούγονται "ρατσιστικά",αλλά είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για την τόνωση του ηθικού των σκληραγωγημένων αυτών ανδρών,που όταν χρειαστεί θα μπουν στην πρώτη γραμμή για να σώσουν ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΝΔΙΑ!

Κακώς λοιπόν καταδίκασε η ΝΔ τα συνθήματα αυτά:Τι φοβάστε,μη σας πουν τα νταβατζηδοκάναλα ρατσιστές;Μα ό,τι και να κάνετε,ό,τι και να πείτε,η Πασοκική Χούντα των Μμε θα παραμείνει η ίδια!Στο -10 θα σας δίνει στις δημοσκοπήσεις-άσχετα αν η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική-και θα ψάχνει ευκαιρία να αποκαλέσει τον Σαμαρά "ακραίο",όπως έκανε πρόσφατα όταν άκουσε ότι θα καταργήσει το μεταναστευτικό λαθρονομοσχέδιο!

Χαμένος κόπος λοιπόν,να προσπαθείτε να πάτε με τα νερά των αλητήριων εξουσιαστών,τηλεοπτικών και μη:ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ,ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ",Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!

Όσο για κάτι ξεφτυλισμένα παπαγαλάκια του τηλεκόμματος,που θριαμβολογούν γράφοντας πως "εμείς δεν καταδικάσαμε το σύνθημα,η ΝΔ το έκανε",έχουμε να πούμε τα εξής:

ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ,ΡΕ ΟΡΝΙΑ;

Μετά απ'όλο το γλύψιμο στον Τζέφρυ,τα ψέματα και την καταδίκη των Πατριωτών ως "πράκτορες και φυντάνια",ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;

Πού ήσασταν ρε γυμνοσάλιαγκες όταν σας καλούσαμε να πάρετε θέση για τις κωλοτούμπες του συνεταίρου του Γιωργάκη;

Πουθενά!Έιτε θα σιωπούσατε ένοχα,είτε θα προσπαθούσατε να κάνετε το άσπρο μαύρο,μιλώντας για κινήσεις τακτικής,πανέξυπνο Πρόεδρο,πειθαρχία που πρέπει να έχουμε αλλιώς είμαστε Σύριζα (!!!) και ένα σωρό τέτοιες γελοιότητες!

Ε,ΛΟΙΠΟΝ!ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ!

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝΔΙΑ!ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ!

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ;ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ,ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!

Και πού είστε:Μιας και ξαφνικά...αναθαρρήσατε,θα μας πείτε ΠΟΤΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑ;

Άντε γιατί το ΘΡΑΣΟΣ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ έχουν και τα όριά τους!
TwitThis

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ:Από τα «ωσαννά» στα «σταυρωθήτω».

Ένα εξαιρετικό-όπως πάντα-άρθρο του Μοναχού Μωυσή Αγιορείτου:

Με αρκετά πρόσφατη την ανάσταση του Λαζάρου, μόλις χθες, με τη μνήμη των επί τριετία θαυμάτων του και ιλαρών κηρυγμάτων του, όλος ο κόσμος υποδέχεται στην είσοδο της πόλεως των Ιεροσολύμων, μετά βαΐων και κλάδων, τον καθήμενο επί πώλου όνου Χριστό, κραυγάζοντας συνεχώς τα "ωσαννά".

Πρόκειται για μια απρόσμενα και απροετοίμαστα θερμή υποδοχή από το ενθουσιασμένο πλήθος. Σαν να επιστρέφει ένας βασιλιάς από περιφανή νίκη σε πόλεμο. Η επιφυλαχθείσα θριαμβική υποδοχή προβληματίζει, ως και η σιωπηλή διάβαση του Ιησού. Το πέρασμά του από τους στενούς δρόμους της ανηφορικής Ιερουσαλήμ γίνεται δίχως στάσεις. Δεν φαίνεται καθόλου να επηρεάζεται από τις φωνές, τις ιαχές, τις ζητωκραυγές και τις επευφημίες. Δεν προκάλεσε τότε αλαλαγμούς, συλλαλητήρια, διαδηλώσεις και συγχαρητήριες εκδηλώσεις. Δεν μιλά, δεν χαιρετά, δεν χαμογελά ικανοποιημένα. Δεν έχει κάτι άλλο να πει. Τους τα είπε με σαφήνεια κι ευκρίνεια όλα. Δεν έχει τίποτε άλλο να προσθέσει. Δεν συμφωνεί με τις θορυβώδεις εκδηλώσεις του πλήθους. Ποτέ δεν θέλησε να δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς, φωνασκούντες, χειροκροτητές, αλαλάζοντα όχλο. Δεν σταθμεύει στο προσωρινό πανηγύρι, στον επιπόλαιο δοξασμό, στο δυνατό χειροκρότημα.

Δεν αντιλαμβάνονται οι φωνασκούντες τη διδαχή της τωρινής σιωπής του, τη θέση του πάνω σ' ένα ονάριο, τη μη ανταπόκρισή του στις ιαχές των "ωσαννά". Γνωρίζει καλά ότι ο δρόμος αυτός θα καταλήξει στην κορυφή του Γολγοθά. Μόνο σε τέσσερις ημέρες τα δυνατά "ωσαννά" θα γίνουν δυνατότερα "σταυρωθήτω". Δεν κατάλαβαν το ήθος και το ύφος του, το βάθος της ταπεινώσεώς του, την ωραιότητα της σεμνότητός του. Εκείνοι δεν τον κατενόησαν. Εκείνος όμως τους κατανόησε βαθύτατα. Τους μίλησε με αγάπη, κατανόηση, συμπάθεια και σεβασμό, αλλά δεν τους φέρθηκε, ούτε για μια στιγμή, επιφυλακτικά, καχύποπτα, διπλωματικά, προκλητικά, δεσμευτικά, ανελεύθερα και αναληθή. Δεν χάιδεψε κανενός τ' αυτιά και μάλιστα των εξουσιαστών γραμματέων και φαρισαίων. Δεν πήγε με τα νερά τους, δεν τους έκανε τον καλό, τον κακόμοιρο, τον συγκαταβατικό, τον ψεύτικο φίλο, τον καιροσκόπο, τον διπρόσωπο, τον φιλόδωρο, τον φοβισμένο, τον δειλό, τον ανέτοιμο, τον υποσχόμενο λαγούς και πετραχήλια.

Γνωρίζει πολύ καλά πού πορεύεται. Δεν κάνει καμία κίνηση επιστροφής ή αποφυγής. Πηγαίνει ν' αγκαλιάσει τον σταυρό, να υψωθεί πάνω σε αυτόν, να μαρτυρήσει. Κατά ένα τροπάριο της ωραιότατης υμνολογίας μας. Ο Χριστός "γενόμενος άνθρωπος πάσχει ως θνητός και διά πάθους το θνητόν αφθαρσίας ενδύει ευπρέπειαν". Βλέπει πάνω από το γαϊδουράκι τόση οχλοβοή και συλλογίζεται, πώς αυτά τα ίδια χείλη σε λίγο θα πουν τα φοβερά "σταυρωθήτω"; Πόσο ευόλισθος, ευκολοπαρασυρόμενος, αχάριστος, αγνώμων, αμνήμων, ασεβής και κακός γίνεται ο άνθρωπος από τη μία ώρα στην άλλη;

Ο Χριστός παραμένει καταπληκτικά νηφάλιος, ειρηνικός, γαλήνιος και ατάραχος και στα "ωσαννά" και στα "σταυρωθήτω". Όπως έλεγε ένας αρχαίος αββάς: Ν' ακούς με το ίδιο αυτό και τον έπαινο και την κατηγορία ... Ο Χριστός χαρίζει στους αληθινούς εραστές του την υπέρ πάνω νου ειρήνη. Στην παραζάλη των καιρών γίνεται προσπάθεια να ξεγυμνωθεί η Εκκλησία του Χριστού. Η Εκκλησία μπορεί να ζήσει γυμνή. Ο Χριστός γυμνός ήταν στον σταυρό και στη ζωή του μονοχίτων. Ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει γυμνός. Το να θέλει βίαια να ξεγυμνώσει την Εκκλησία, φανερώνει την εσωτερική του γύμνια. Ο Χριστός δεν θέλει ούτε "ωσαννά" ούτε "σταυρωθήτω" αλλά ειλικρινή σεμνότητα και σοβαρότητα.


Πηγή.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!

TwitThis

Τι ετοίμαζες στον Καθεδρικό Ναό Αγ.Σοφίας Λονδίνου πέρυσι το καλοκαίρι,Καρατζαφέρη;ΠΕΣ ΜΑΣ!

Γράφει το "Ίχνος":

"Εμάς θα βγάλουν από την πρίζα; Ποιος οι φίλοι σου στην Ε.ΥΠ;

Πριν μας βγάλεις από την πρίζα γιατί δεν ρωτάς τον αρχηγό σου τι θα «ΓΙΝΟΤΑΝΕ» στον Καθεδρικό Ναό της Αγ. Σοφίας του ΛΟΝΔΙΝΟΥ πέρισυ το καλοκαίρι και αναβλήθηκε λόγω… εκλογών για να μάθουμε και εμείς οι μη «γαλαζοαίματοι» που δεν…. ξέρουμε;

Θα περιμένουμε με αγωνία την απάντηση για να «μάθουμε». Άντε ρε να πάτε να.... ζωηρέψετε στον…. Τάμεσι.

Εμείς στο είπαμε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Διώξε τον προβοκάτορα σου στο Ιντερνέτ, γιατί θα σου διαλύσει το αποκόμμα.

Δείτε τι γράφει ο γελοίος ΣΙΔΕΡΗΣ..."


Δεν γνωρίζουμε σε τι αναφέρεται το πάντα καλά ενημερωμένο ιστολόγιο.Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων.Πάντως,κάποιο "πουλάκι" μας σφύριξε ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!

TwitThis

"ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ"-Η θρυλική ταινία για την Ελληνίδα Ηρωίδα,στη Διαδικτυακή μας Τηλεόραση!

Δείτε τη:

Watch live streaming video from hellasorthodoxy at livestream.com

Περισσότερες ταινίες και εκπομπές εδώ. TwitThis

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

"ΕΤΣΟΥΞΕ" ΤΟ Κ.Ι.Σ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ!

ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ BLOGS ΠΕΡΙ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ

Σε μπλογκ δημοσιεύθηκε ψευδές άρθρο από το Καταστατικό της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών (και όχι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, όπως και πάλι ψευδώς αναφέρεται), σύμφωνα με το οποίο οι Εβραίοι που διαμένουν στην Ελλάδα δεν πληρώνουν φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο.

Το καταστατικό της Ι.Κ. Αθηνών (Π.Δ. 182) βρίσκεται δημοσιευμένο στο ΦΕΚ 40/Α’ 22.3.1978, το οποίο ο καθένας μπορεί να διαβάσει για να αντιληφθεί το μέγεθος του ψεύδους του δημοσιεύματος και το χαμηλό επίπεδο εντιμότητας στο οποίο κινούνται οι οργανωμένοι αντισημίτες.
Τέλος, σαφώς διευκρινίζεται ότι οι Έλληνες πολίτες, Εβραίοι στο θρήσκευμα, φορολογούνται όπως όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως από το αν καταβάλλουν εισφορά στο κοινοτικό τους όργανο.

Αυτά γράφει το ΚΙΣ στην ιστοσελίδα του:Είναι σαφές ότι η Αποκάλυψή μας για τις φοροεισπρακτικές δικαιοδοσίες που τους έχει δώσει ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ το Ελληνικό Κράτος,ενόχλησε πολύ!

Έτσι,επιστράτευσαν τα γνωστά παραμυθάκια περί "οργανωμένων αντισημιτών":Σας πληροφορούμε,κύριοι του ΚΙΣ (βλέπετε,εμείς είμαστε ευγενικοί) ότι δεν είμαστε ούτε αντισημίτες,ούτε αντιεβραίοι!ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;

Σταματήστε επιτέλους την κλάψα πως τάχα όποιος τολμήσει να πει κάτι που δεν σας λιβανίζει είναι..αντισημίτης!Φτάνει πια,το βαρεθήκαμε αυτό το παραμύθι τόσα χρόνια!

Πάμε τώρα στην ουσία:Αν θέλαμε να προπαγανδίσουμε και να κρύψουμε κάτι,θα βάζαμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Προεδρικό Διάταγμα;Για σκεφτείτε το λίγο!

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γράφουμε ότι οι Έλληνες Εβραίοι πολίτες δεν πληρώνουν φόρο!Αυτό που επισημαίνουμε,είναι το γεγονός πως το Ελληνικό Κράτος σας έχει δώσει ΚΑΚΩΣ το δικαίωμα να εισπράττετε επιπλέον φόρους ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τα μέλη σας!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ,ΟΤΑΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ;;;ΜΗΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ;

Αναφέρεστε επίσης στο δήθεν ψέμα περί Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών:Μα αυτή δεν υπάγεται σε εσάς;

Τέλος,δεν καταλαβαίνουμε ποιο είναι το "ψεύτικο άρθρο" του Προεδρικού Διατάγματος που επικαλείστε:Το Διάταγμα δημοσιεύεται ολόκληρο,με τις υπογραφές των αρμοδίων πολιτικών.Πού το βλέπετε το ψέμα;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.

ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ Ή ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ!
TwitThis

Κορόιδο Έλληνα,δες πού πάνε τα λεφτά σου:ΣΧΕΔΟΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"!

Το διαβάσαμε στο Taxalia και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε:Όμως,δυστυχώς είναι αλήθεια:

Εργαστήριο ευαισθητοποίησης δημοσιογράφων σε θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας

Εργαστήριο ευαισθητοποίησης δημοσιογράφων σε θέματα ρατσισμού και ξενοφοβίας διοργανώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

Το Εργαστήριο, με τίτλο, "ΜΜΕ και Μετανάστες - Καταπολέμηση των αρνητικών στερεοτύπων και προώθηση της διαπολιτισμικότητας & της ποικιλομορφίας" υλοποιείται από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση...
/ Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών "Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών" ("Ε.Π.Ε.Κ.Α.") με την υποστήριξη και συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Μεταναστευτικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ένταξης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος 2008 υπό το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων (Προτεραιότητα 1 - Υλοποίηση δράσεων για την πρακτική εφαρμογή των "Κοινών Βασικών αρχών της πολιτικής ένταξης μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση", Δράση 1.2 - Διοργάνωση εργαστηρίων με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοσιογράφων για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας) και συγχρηματοδοτείται κατά 75% από κοινοτικούς και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η βελτίωση των τρόπων διαχείρισης από τους δημοσιογράφους, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και λοιπούς εκπροσώπους του τύπου, του ζητήματος της μετανάστευσης, κατά τρόπο που να συμβάλει στη διαδικασία ομαλής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Επίσης, στόχος είναι η περαιτέρω ενημέρωση των δημοσιογράφων για τα προβλήματα των μεταναστών καθώς και η ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ΜΜΕ στη διαμόρφωση αρνητικών στερεοτύπων, στάσεων και συμπεριφορών.

Ανάλογο εργαστήριο πραγματοποιήθηκε, στις 22 Μαρτίου, στην Αθήνα, με συμμετοχή δημοσιογράφων και εν γένει εργαζομένων-επαγγελματιών-εκπροσώπων του κλάδου με δημοσιογραφική δράση και εμπειρία σε θέματα διαφορετικότητας και μετανάστευσης, καθώς επίσης και σπουδαστές δημοσιογραφίας. Επίσης, προσκεκλημένοι ήταν εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων και λοιπών κοινωνικών φορέων, μεταναστευτικών κοινοτήτων κ.ά.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες- μεταξύ άλλων- αντάλλαξαν απόψεις κι εμπειρίες κι αναζήτησαν τρόπους για την όσο το δυνατό πληρέστερη κι αντικειμενική προβολή των συναφών θεμάτων, προκειμένου, όπως επιδιώκει και η συγκεκριμένη δράση, να δοθεί τέλος σε "πρωτοσέλιδα για συμπεριφορές 'αλλοδαπών' κλπ, αναφορές που στιγματίζουν τον ευρύτερο πληθυσμό των μεταναστών, ενώ παράλληλα δημιουργούν αρνητικό κλίμα στην κοινή γνώμη".

Το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στο ξενοδοχείο AD Imperial Palace, Αντιγονιδών 13 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα: τηλ. 2103625300 ή
TwitThis

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Η "ΠΑΡΌΛΙΓΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ" Ντόρα :ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΓΙΑ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΟΝΝΕΔ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Πριν λίγα λεπτά ο άνθρωπος της Ντόρας στο εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ μιλώντας στο προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στη Πάτρα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος που στηρίζει ανοιχτά για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τον Παπαμιμίκο συμφώνησε με το ΠΑΣΟΚ στη κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων.

Είπε χαρακτηριστικά ότι αν είναι να γλιτώσουμε πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και οι στρατιωτικές παρελάσεις θα καταργηθούν και οι υπερπτήσεις και οι αναχαιτήσεις κ.τ.λ.

Πηγή.

Βρε καλώς την!!!Είπαμε κι εμείς,πού χάθηκε αυτός ο...πολιτικός όγκος;

Ναι,Ντορούλα μας,ναι:Το ξέρουμε ότι συμφωνείς με τον Γιωργάκη ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ,Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΡΧΗΓΟ,ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Εσένα,μπορούν να σε υπολογίζουν οι υποτακτικοί σου-Καρατζαφέρης-τα νταβατζηδοκάναλα,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

Βέβαια,καταλαβαίνουμε τη σκοπιμότητα αυτών των παρεμβάσεων:Να δηλώσεις παρούσα και ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ...ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΞΥΔΑΚΙ Ντοράκια...και υπομονή στο τηλεκόμμα:Κάποιος θα βρεθεί να σας...αγοράσει,μην ανησυχείτε!
TwitThis

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ Χρυσοχοίδη,μιας και "αναρωτιέσαι"-ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!

Καλά,για τα αδερφάτα των Μμε δεν το συζητάμε καν:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΚΡΑΙΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ,ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!
TwitThis

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ:Το "σοκ" και η "φρίκη" του κόσμου από τα συνθήματα των ΟΥΚ!

Δείτε το:Επειδή λοιπόν τα καθίκια των Μμε έπιασαν δουλειά,ανακαλύπτοντας διάφορες βλακείες για να (ξανα)προπαγανδίσουν,θα μας πουν ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ" ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΠΩΣ,ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ;

Μερικοί στέκονται στο αν το βίντεο της χαφιεδοτυπίας είναι γνήσιο ή όχι:Δεν είναι αυτό το θέμα,ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΩΝ!

Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν είναι ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ,ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΓΕΜΑΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΝΕΟΥΣ,ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!

ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;

Γι'αυτό και άρχισε νέα εκστρατεία συκοφάντησης,ανακαλύπτοντας "σοκ":ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ;

Έχουμε ξαναπεί πως καταλαβαίνουμε την αγωνία των αποδομητών αυτού του Έθνους να δικαιολογήσουν τους παχυλούς μισθούς τους από τις διάφορες Πρεσβείες και Οργανώσεις:ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

Σίγουρα λοιπόν καταλαβαίνουμε την αγωνία τους,μη μείνουν αύριο στο δρόμο χωρίς νταβατζή.Παρόλα αυτά,τους αφιερώνουμε ολόψυχα τα παρακάτω ρατσιστικά,φρικιαστικά,ακραία και γεμάτα μίσος λόγια του μεγάλου Γεωργίου Καραισκάκη:

"Ο Κιουταχής έστειλε τον Καραταίτη για να μιλήσουν για ειρήνη με τον Καραϊσκάκη:

- Έλα δω Σκατότουρκε , έλα δω Εβραίε, σταλμένε από τους Γύφτους, έλα να ακούσεις τα κέρατα σας! Τι θαρέψατε κι είναι ο πόλεμος και τον εκάνατε ; Και τώρα δε ντρέπεστε να ζητάτε ειρήνη με κοτζάμ σκατοσουλτάνο Μαχμούτη που έχετε ; Να χέσω κι αυτόν και τον βεζίρη σας και τον Σαλιχτέρ Μποδά την πουτάνα!"


TwitThis

Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ,ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΦΛΩΡΟΙ;ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ!

Απολαύστε τα βίντεο και διαβάστε το σχετικό κείμενο από το Greekalert:"Θα τους τα κλάσετε!!!!!!!!

Τι έχει γίνει σήμερα;
Έχουν βγει όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και ωρύονται για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων...
μέχρι και ο Χουντοχοίδης βγήκε και προανήγγειλε...."αποκεφαλισμούς"...

Τελικά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε το προφανές...
πιστεύουν πως το πρόβλημα τους βρίσκεται στο σύνθημα!!

Κας ας πούμε πως τους κόβεται τα συνθήματα;

ας πούμε πως τους διώχνεται όλους;

ας πούμε πως θα τους στείλετε για τιμωρία τον Πάγκαλο να τους μιλήσει για την πατρίδα(!) και να τους φάει το φαί...όπως στείλατε τον Γλέζο να κάνει μαθήματα στην Αστυνομία!!

και;;;;; τι νομίζετε πως θα γίνει;;;;
θα σταματήσουν να πιστεύουν αυτά που φωνάζανε;;;

Δύναμη θα τους δώσετε...λιοντάρια θα τους κάνετε και εσείς θα στε στο λάκκο..

νομίζετε πως εκτός από αυτούς που το φώναζαν δεν υπάρχουν άλλοι;

Ξυπνήστε ρε τσίμπλες!
το πρόβλημα σας δεν είναι τι φώναζαν...το πρόβλημα σας είναι τι πιστεύουν και πόσο στα αρχίδια τους σας γράφουν!!

από όπου και αν περάσανε αυτά τα παιδιά ο κόσμος δάκρυζε και τους χειροκροτούσε
ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που τολμάτε να μιλάτε και να τους κατακρίνετε;;

αυτοί δεν είναι σαν τους ξεπλένηδες των καταλήψεων...αυτοί δεν είναι σαν τα αγαπημένα σας που χαρτζηλικώνονται για να βάζουν κανένα γκαζάκι...

20 από δαύτους καθαρίζουν όλα τα Εξαρχεία και αν περισσέψει κάτι το βγάζουν στην βίζιτα για πλάκα...

Αυτούς θα παρακάλατε να κρατήσουν όσο μπορούν για να προλάβετε να φύγετε από την χώρα και να γλυτώσετε...όταν θα έρθει η ώρα που θα ξεσαλώσουν τελείως οι φίλοι σας Τούρκοι που προσκυνάτε τόσα χρόνια...

θέλετε να τους διώξετε; κάντε το!

Αφού δεν τους θέλετε στο στρατό...ας τους έχετε στον δρόμο!"


ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΡΑΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
TwitThis

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ-ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο επικεφαλής αξιωματικός της διμοιρίας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών που συμμετείχε στην παρέλαση, ενώ από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθεί το περιστατικό.

Σε ανακοίνωσή του ο πολιτικός προϊστάμενος του Λιμενικού Σώματος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καταδικάζει το περιστατικό, υπογραμμίζοντας:

«Επαναλαμβάνω κατηγορηματικά ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας».

Ο υπουργός θέτει θέμα επιπέδου εκπαίδευσης «για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας».

Επισημαίνει, τέλος, την ανάγκη «να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους».

«Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα» καταλήγει ο υπουργός.

Το επίμαχο βίντεο:Καλά ρε καραγκιόζη Χρυσοχοίδη,δε ντρέπεσαι λιγάκι;

Τώρα σ'έπιασε ο πόνος για το "μίσος και τον ρατσισμό",όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ βιώνουν αυτά τα δύο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,από τους φίλους σου λαθρομετανάστες;

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ οι Τούρκοι,οι Αλβανοί κλπ;ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΛΕΣ ΟΙ "ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ"-ΝΑΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ-ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ!

ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥ Σύριζα,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΟΥΚ-ΑΔΕΣ!
TwitThis

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Στα γρήγορα,γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και δεν αξίζει να ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο για ρουφιάνους δήθεν μπλόγκερς,που στην πραγματικότητα είναι η χολέρα του Διαδικτύου:

"...που έφυγε και αυτός με κλωτσιές από τον ΛΑ.Ο.Σ. ανέλαβαν εργολαβία λάσπης εναντίον του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Έπειδή βρίσκονται λίγο πριν την σύνταξη και το παιχνίδι των νέων τεχνολογιών δεν το γνωρίζουν καλά, θα τους το μάθουμε εμείς. Και σε αυτούς και στους παρακρατικούς της Ρηγίλλης..."

Αυτά γράφει το λασπολογικό σάιτ "φίμωτρο" και πραγματικά το ευχαριστώ!Γιατί μόλις τα διάβασα,ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!

Καταρχήν,η αναφορά του ονόματος κάποιου που δεν το επιθυμεί,συνιστά παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και διώκεται ποινικά.Το γνωρίζουν αυτό οι δύο συκοφάντες-συνεταιράκια του Καρατζαφέρη;Αν όχι,ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Πάμε παρακάτω:Ουδέποτε ήμουν κομματικά ενταγμένος στο Λαος για να με διώξουν (ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...),ούτε σε κανένα άλλο κόμμα.Προκαλώ λοιπόν τους συκοφάντες να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία,αλλιώς είναι ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

Έπειτα,η κορύφωση της γελοιότητας είναι αυτά τα περί "σύνταξης":Θα'θελες,λασπολόγε,να βγάζει τις βρωμιές σου ένας ξεμωραμένος γέρος,όπως αυτοί που κάνεις παρέα.Όμως,δυστυχώς για σένα,η αλήθεια ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ:Είμαι ένας νέος εργαζόμενος,όπως τόσοι άλλοι,που παλεύουμε για το μεροκάματο καθημερινά και σχολιάζουμε ταυτόχρονα την επικαιρότητα,όπως οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες.

Άλλοι είναι οι συνταξιούχοι που φτιάχνουν καφέ από τον ένα πολιτικό στον άλλο κι εξαπατούν τον κοσμάκη.Προσωπικά,έχω γραμμένη-για να μην πω τίποτα βαρύτερο-και τη Ρηγίλλης και όλα τα κόμματα.Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο και για τα πράσινα αφεντικά σου;Ή ο φίλος σου ο συνταξιούχος για τον κωλοτούμπα Πρόεδρό του;

Τέλος,το μεγαλύτερο ανέκδοτο ήταν αυτό περί "άγνοιας των νέων τεχνολογιών"!Άκου λοιπόν κάτι:"Νέες" τεχνολογίες μπορεί να είναι για δημοσιογράφους της πλάκας σαν κι εσένα,που είδαν φως στα μπλογκς και...μπήκαν.Για εμάς,που ασχολούμαστε με το "άθλημα" σχεδόν δεκαετία,κάθε άλλο παρά νέες είναι.

Επίσης,εμείς δεν χρησιμποιούμε τα μπλογκς ως μέσο εκβιασμού,συκοφάντησης και δυσφήμησης συγκεκριμένων προσώπων,αλλά ως ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ απέναντι στην ελεεινή προπαγάνδα των νταβατζηδοκάναλων.

Η υπεράσπιση του διαχειριστή του μπλογκ "Πολιτικό Σαφάρι" είναι καθήκον μας,όχι επειδή συμφωνούμε ιδεολογικά,αλλά διότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ,ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ.Το ίδιο θα κάναμε και αν στη θέση του συγκεκριμένου ήταν ο οποιοσδήποτε άλλος,οποιουδήποτε κόμματος.

Αυτά και κλείνω εδώ το θέμα.Ο καθένας,στο χώρο του Ίντερνετ,απολαμβάνει αυτό που του αξίζει.Κι εμείς εδώ,έχουμε πολλούς και ειλικρινείς φίλους και λίγους εχθρούς.Εσύ,λασπολόγε,αν τολμάς άνοιξε τα σχόλια στο σάιτ σου...και τα ξαναλέμε!


Στην εικόνα,ένας Γκεσταπίτης:Μην εκπλήσσεστε,υπάρχουν ακόμα και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. TwitThis

ΣΑΜΑΡΑΣ:"Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς,έρχονται νέα μέτρα"-ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ;

Πρώτα,η δήλωση του Προέδρου της ΝΔ:


Έπειτα,διαβάστε τι αποφάσισαν στην πραγματικότητα οι Ευρωπαίοι Ηγέτες χθες,γιατί τα νταβατζηδοκάναλα άρχισαν ήδη τις θριαμβολογίες υπέρ του Γιωργάκη:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

Επιβεβαιώνουμε εκ νέου ότι όλα τα μέρη της ζώνης του ευρώ πρέπει να ασκούν υγιείς εθνικές πολιτικές βάσει των συμφωνηθέντων κανόνων και πρέπει να έχουν επίγνωση της κοινής ευθύνης τους για την οικονομική και δημοσιονομική σταθερότητα της ζώνης.
Υποστηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και επικροτούμε τα συμπληρωματικά μέτρα που αναγγέλθηκαν στις 3 Μαρτίου και τα οποία επαρκούν για τη διασφάλιση των δημοσιονομικών στόχων του 2010. Αναγνωρίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές έλαβαν φιλόδοξα και αποφασιστικά μέτρα τα οποία αναμένεται να επιτρέψουν στην Ελλάδα να ανακτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη των αγορών.
Τα μέτρα εξυγίανσης που έλαβε η Ελλάδα αποτελούν σημαντική συμβολή προς την ενίσχυση της δημοσιονομικής διατηρησιμότητας και της εμπιστοσύνης της αγοράς. Η ελληνική κυβέρνηση δεν ζήτησε χρηματοδοτική υποστήριξη.

Ως εκ τούτου, δεν ελήφθη σήμερα απόφαση για την ενεργοποίηση του μηχανισμού που αναφέρεται κατωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ επιβεβαιώνουν εκ νέου την ετοιμότητά τους να αναλάβουν αποφασιστική και συντονισμένη δράση, εφόσον χρειασθεί, για να διασφαλίσουν τη δημοσιονομική σταθερότητα της ευρωζώνης στο σύνολό της, όπως αποφασίστηκε την 11η Φεβρουαρίου.

Τα κράτη μέλη της ευρωζώνης είναι έτοιμα να συνεισφέρουν σε συντονισμένο διμερή δανεισμό, στο πλαίσιο δέσμης η οποία θα περιλαμβάνει ουσιαστική χρηματοδότηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και πλειοψηφική ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.
Ο μηχανισμός αυτός ο οποίος συμπληρώνει τη χρηματοδότηση του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, πρέπει να θεωρείται ως έσχατο μέτρο, το οποίο θα σημαίνει ιδίως ότι δεν είναι επαρκής η χρηματοδότηση της αγοράς.
Οποιαδήποτε εκταμίευση σχετική με τον διμερή δανεισμό θα αποφασίζεται με ομοφωνία από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης, βάσει αυστηρών προϋποθέσεων καθώς και αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Αναμένουμε από τα κράτη μέλη του ευρώ να συμμετάσχουν με βάση την κλείδα κατανομής της ΕΚΤ που τους αντιστοιχεί.
Στόχος του μηχανισμού αυτού δεν θα είναι η παροχή χρηματοδότησης με βάση ένα μέσο όρο των επιτοκίων της ευρωζώνης, αλλά να θέτει κίνητρα για επιστροφή στη χρηματοδότηση από τις αγορές το συντομότερο δυνατό, μέσω της κατάλληλης τιμολόγησης κινδύνων. Τα επιτόκια θα διαμορφώνονται με μη χαριστικούς όρους, δηλ. δεν θα περιλαμβάνουν στοιχεία επιδότησης. Οι αποφάσεις που θα λαμβάνονται δυνάμει του μηχανισμού αυτού θα συνάδουν πλήρως με τη Συνθήκη και τις εθνικές νομοθεσίες.

Επιβεβαιώνουμε την προσήλωσή μας στην εφαρμογή πολιτικών που αποβλέπουν στην
αποκατάσταση ισχυρής, βιώσιμης και σταθερής ανάπτυξης με σκοπό την ενίσχυση της δημιουργίας θέσεων εργασίας και της κοινωνικής συνοχής.
Επιπλέον, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε ισχυρό συντονισμό των οικονομικών πολιτικών στην Ευρώπη. Θεωρούμε ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πρέπει να βελτιώσει την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προτείνουμε να ενισχυθεί ο ρόλος του στον οικονομικό συντονισμό και στον καθορισμό της αναπτυξιακής στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παρούσα κατάσταση καταδεικνύει την ανάγκη να ενισχυθεί και να συμπληρωθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για την εξασφάλιση δημοσιονομικής διατηρησιμότητας στην ευρωζώνη και την ενίσχυση της ικανότητάς της να ενεργεί σε περιόδους κρίσης.
Στο μέλλον, πρέπει να ενισχυθεί η επιτήρηση των οικονομικών και δημοσιονομικών κινδύνων καθώς και των μέσων για την πρόληψή τους, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος. Επιπλέον, χρειαζόμαστε ένα εύρωστο πλαίσιο αντιμετώπισης των κρίσεων, τηρουμένης της αρχής της δημοσιονομικής ευθύνης των κρατών μελών.
Ζητούμε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να συστήσει, σε συνεργασία με την Επιτροπή, ειδική ομάδα με αντιπροσώπους των κρατών μελών, της εναλλασσόμενης Προεδρίας και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία θα υποβάλει στο Συμβούλιο, έως τα τέλη του τρέχοντος έτους, τα απαιτούμενα μέτρα για την επίτευξη του στόχου αυτού, αφού διερευνήσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις προς ενίσχυση του νομικού πλαισίου.

Σχόλιο:
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια, αυτή είναι η δήλωση η αυθεντική από την επίσημη ιστοσελίδα της Council of the European Union.
Oτιδήποτε άλλο ακούτε ή βλέπετε είναι εκ του πονηρού και αποσκοπεί στην παραπλάνησή σας και την παραπληροφόρηση.

Δεν αποφάσισαν χθές για την ενεργοποίηση του μηχανισμού που αναφέρεται κατωτέρω.

Ο μηχανισμός χρηματοδότησης είναι έσχατο μέτρο, θα πρέπει να εγκρίνεται ομόφωνα, θα πρέπει οι χώρες μέλη να πληρώνουν το ποσοστό που τους αναλογεί, και οι εκταμιεύσεις να ελέγχονται από την Ε.Ε και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Αυτές ήταν οι αποφάσεις για τις οποίες πανηγυρίζει η Κυβέρνηση...

Όποια συμφωνία κι αν επετεύχθη τη μεγαλύτερη σημασία είναι η κίνηση του Ζαν Κλοντ Τρισέ να σώσει στην κυριολεξία την ελληνική οικονομία και τις τράπεζες. Αν η ΕΚΤ αποφάσιζε να μην κάνει δεκτά τα ελληνικά ομόλογα από το 2011 τότε δεν μας έσωζε κανένα πακέτο στήριξης. Θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα με ότι αυτό σημαίνει για την οικονομία. Επομένως, η επιμονή του Τρισέ είναι αυτή που δίνει ανάσες στη χώρα μας κι όχι η γαλλο-γερμανική συμφωνία που έτσι κι αλλιώς δεν έχει ακόμη τεθεί σε εφαρμογή για να δούμε τι ισχύει.

Όπως άλλωστε έχουμε ήδη επισημάνει η πρόταση του Τρισέ είναι αυτή που είχε εκθέσει ο Αντώνης Σαμαράς στον Μπαρόζο και τους άλλου συνομιλητές του στα ταξίδια που έκανε στην Ευρώπη, «βάζοντας πλάτη» στην εθνική προσπάθεια. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν σταθερά εναντίον του ΔΝΤ και επέμενε η ΕΕ να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι δεν θα αφήσει την Ελλάδα να φτάσει στη χρεοκοπία, είτε με κάποια μορφή πιστωτικών διευκολύνσεων, είτε με την εγγύηση ότι τα ελληνικά ομόλογα θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτά από την ΕΚΤ έως το τέλος του 2011.

Πηγή.

Αυτά,για να μη σας παραπληροφορούν ορισμένοι καλοθελητές-γλειφτρόνια του Πασοκ!
TwitThis