ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ:

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

ΦΡΙΚΗ:ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ;
Αρχικά δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως όσα ακολουθούν είναι αλήθεια και όχι ένα κακόγουστο αστείο,αλλά τελικά,με την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ!

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες που προέρχονται από την ιστοσελίδα τους:Πρόκειται για τον "Καιάδα",που μάλιστα θεωρείται ο...ηγέτης της σατανιστικής μπάντας "Naer Mataron"!!!
Οι φωτογραφίες από μόνες τους προκαλούν σοκ.Επειδή όμως πιθανόν κάποιος πει πως το...κάνουν για πλάκα και χάριν του θεάματος,βρήκαμε μια συνέντευξη του "Καιάδα",όπου εξηγεί τις απόψεις του:

- Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;

Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται’’ από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Ολοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.

- Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνέυμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΣΗ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ "ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ",ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

ΤΟΥΣ "ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΕΙ.ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ...ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ UPLOADER!