Εμφάνιση νεότερων 18 από 146 αναρτήσεις από Μάρτιος 2011. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων
Εμφάνιση νεότερων 18 από 146 αναρτήσεις από Μάρτιος 2011. Εμφάνιση παλαιότερων αναρτήσεων

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ:Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται καθαρά η τεράστια συμμετοχή του κόσμου την Κυριακή που μας πέρασε,στην συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και στην πορεία που ακολούθησε μετά,προς τη Βουλή:


Παρατηρείστε πως ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ!

Δύο ολόκληρες λωρίδες γεμάτες κόσμο,με μεγάλη πυκνότητα:Υπολογίστε για πόσες δεκάδες χιλιάδες μιλάμε!Κατά τη γνώμη μας,το λιγότερο 50.000,με μετριοπαθείς υπολογισμούς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ:ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ!
TwitThis

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-3!

ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ!
Θέμα εμφανίσεων του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης στην ΕΤ3 έθεσαν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη,
ζητώντας μάλιστα να μεταδίδεται λειτουργία και από άλλες μητροπόλεις.

Τους «καίει» ο Άνθιμος


Στη διάρκεια των συναντήσεων με υπουργούς της κυβέρνησης, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης συζήτησαν θέματα που αφορούν την κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα την ΕΡΤ-3.
Ζήτησαν διευκρινίσεις για τα κριτήρια επιλογής των συμβασιούχων.


Πέρα όμως από το ζήτημα των συμβασιούχων επισημάνθηκε πως θα πρέπει να μεταδίδονται λειτουργίες και από άλλες μητροπόλεις της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο αυτές με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

 
Ο κ. Χυτήρης, από την πλευρά του, δεσμεύθηκε για την αυτόνομη συνέχιση λειτουργίας του σταθμού.

ΠΗΓΗ:"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ Πασοκ!

Έτσι,προσπαθούν με γελοίες δικαιολογίες (μετάδοση Θείας Λειτουργίας και από άλλες Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδος),να τον "κάνουν πέρα"!!!

Στόχος τους,η φίμωση ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ!

Μετά το κόψιμο της εκπομπής "Αρχονταρίκι" από την ΕΡΤ,κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

Όχι,πασοκόσκυλα και λοιποί νεογενίτσαροι:Δεν θα αποφασίσετε εσείς για το πρόγραμμα της ΕΡΤ,αλλά ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ (ΣΑΣ) ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ!

Κάτω τα ξερά σας λοιπόν από τον Άνθιμο:Τα κηρύγματά του τα παρακολουθούν πολλοί Έλληνες,ακόμα και μη θρησκευόμενοι.Δεν θα τον φιμώσετε επειδή θίγει θέματα που σας ενοχλούν και αποκαλύπτει τις προδοσίες σας!

TwitThis

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Για να μην ξεχνιόμαστε:


ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΙ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΛΕΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ!

Αλλά γιατί...ενοχλούνται;Ακόμα μία φορά,η Προεδράρα...δικαιώθηκε!

ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΖΗΤΗΣΕ,ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ!

Να τον χαίρεστε τον ξεφτιλισμένο!
TwitThis

"ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΑ WIKILEAKS-ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ!

Μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, η πρεσβεία της Αθήνας στέλνει το τηλεγράφημα 09ATHENS1587 στο οποίο περιγράφει πως διαμορφώνεται το σκηνικό στη ΝΔ και ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος. Ο πρέσβης δίνει τα βιογραφικά στοιχεία αλλά και σχολιάζει τον Αντώνη Σαμαρά, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

« Ο συμβατικός τρόπος σκέψης λέει ότι ο περιορισμένος χρόνος προς την εκλογή είναι προς όφελος της κας Μπακογιάννη, λόγω των δεσμών της με τα μίντια και την υποστήριξη των φατριών που έχτισε επί χρόνια. Άλλοι όμως παράγοντες συγκλίνουν ότι η κούρσα μπορεί να εξελιχθεί εναντίον της. Οι υποστηρικτές της ΝΔ είδαν την απήχηση του κόμματος τους να συρρικνώνεται, ενώ το ακροδεξιό ΛΑΟΣ κέρδισε από τις απώλειες της. Πολλά μέλη του κόμματος μπορεί να οδηγηθούν στη σκέψη ότι ένας εθνικιστής όπως ο Σαμαράς μπορεί να προστατεύσει καλύτερα από τη δεξιά πλευροκόπηση. Ίσως ακόμη πιο σημαντική είναι η δυναμική αλληλοεξόντωσης εντός της ΝΔ. …καθώς η δυναστεία Μητσοτάκη υπήρξε ανταγωνιστική με την αντίστοιχη Καραμανλική. Πολλοί οπαδοί του Καραμανλή είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν μια εναλλακτική πρόταση για το κόμμα κόντρα στην οικογένεια Μητσοτάκη. Οι δημοσκοπήσεις στο τέλος Οκτώβρη δείχνουν ότι η κα Μπακογιάννη δεν θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στον πρώτο γύρο και ο επαναληπτικός πιθανόν να δώσει τη δυνατότητα στους αντιπάλους της να συνασπισθούν εναντίον της….»

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
Ώστε...εθνικιστής ο Σαμαράς!

Εκείνος που οι γνωστοί λασπολόγοι παρουσιάζουν ως...αμερικανόφιλο και υπονομευτή του Καραμανλή!

Ο χαρακτηρισμός που του δίνουν οι αμερικάνοι ως "Nationalist",είναι η καλύτερη απάντηση στα διάφορα παπαγαλάκια!

Βέβαια,για να είμαστε δίκαιοι,δεν πιστεύουμε πως ο Σαμαράς είναι εθνικιστής με την πραγματική έννοια της λέξης,αλλά ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα αποκρύπτεται επιμελώς από τους...χονδρέμπορες του πατριωτισμού,επειδή θα χάσουν το...ψωμί τους!

Ναι,είναι ακριβώς οι ίδιοι ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ "ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΓΙΑ ΓΚΑΛΟΠ!

Αλήθεια,με αυτό το θέμα τι γίνεται;Είναι φυσιολογικό Αρχηγός κόμματος να διατυμπανίζει και να διαφημίζει τα κολλητηλίκια του με την αμαρτωλή Πρεσβεία;ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ;

Υπάρχει βέβαια κι ο αντίλογος,πως βρήκε και τα κάνει,αφού ο κομματικός στρατός θα σταθεί σούζα,ακόμα κι αν τους πει πως είναι...πράκτορας της Μοσάντ:Σωστό κι αυτό!

TwitThis

ΒΙΝΤΕΟ:ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Το διαβάζει ο εκπρόσωπός του,π.Χρήστος Χριστοδούλου:


ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ!
TwitThis

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ...ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!
Με αφορμή τη χθεσινή μας ανάρτηση,όπου ζητούσαμε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού της ΝΔ που ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 178.000.000 ΕΥΡΩ,αναγνώστης του ιστολογίου μας επισήμανε πως ακόμα κι αν τον...φανερώσουν,τα χρήματα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Κι όμως,δεν κάνουμε πλάκα!Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα που γράφει το ιστολόγιο "ΕΡΜΙΠΠΟΣ":

Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 - συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).

Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον. Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια. Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει. Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται.

Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίσθηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύθηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται.

Το άρθρο 10 του πρόσφατου 3932/2011 είναι, όπως είπαμε, απλά το κερασάκι στην τούρτα. Καλύπτει την περίοδο των 10 μηνών που πέρασαν από τον Μάιο του 2010, -διότι δεν μπορεί, ο πειρασμός είναι ίδιον του ανθρώπου και όλο και κάτι πονηρό θα έγινε στο μεταξύ-, και δίνει την ευχέρεια στο δικαστικό συμβούλιο, συνεκτιμώντας όλες τις περιστάσεις να απαλλάσσει πρόχειρα κάθε κατηγορούμενο, προλαμβάνοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και διασφαλίζοντας την τόσο απαραίτητη, κατά Παπαχελά και Πρετεντέρη, εθνική συνεννόηση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ομερτά των αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων.
 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Όπως μας είπαν,το συγκεκριμένο νόμο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Πασοκ,ΝΔ και Λαος!!!

Δηλαδή,για να το πούμε απλά,ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

Επομένως,όποια συζήτηση γίνεται για μίζες κλπ είναι ανούσια,αφού ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Φυσικά,το θέμα θάφτηκε από τα Μμε,για ευνόητους λόγους:Τους ίδιους για τους οποίους δεν μας λένε το όνομα του εκατομμυριούχου πρώην Υπουργού!

Μετά έχουν το θράσος κάποιοι να μας χαρακτηρίζουν "αντιδημοκράτες",όταν συμφωνούμε με το σύνθημα "ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ"!

Τέτοια "δημοκρατία",κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρχικλεφταράδων-που μάλιστα καλύπτονται μεταξύ τους με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικο υπόκοσμο-τους την χαρίζουμε!

TwitThis

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

"ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ":ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου επρόκειτο να προβληθεί από την ΕΤ-1 μία επανάληψη της εκπομπής ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, η οποία αναφερόταν στον ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας κατά την Τουρκοκρατία και την Ελληνική Επανάσταση. Η εκπομπή αυτή θα απαντούσε κατά κάποιο τρόπο σε όσα προπαγανδιστικά και αντιεκκλησιαστικά ελέχθησαν τον τελευταίο καιρό από ιδιωτικούς και κρατικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την ίδια ιστορική περίοδο. Ξαφνικά, τρεις ημέρες πριν από την προβολή της εκπομπής, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει οριστικά και αμετάκλητα την προβολή της δημοφιλούς εκπομπής ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. Φαίνεται ότι το ελληνορθόδοξο πνεύμα του 1821 ενοχλεί . Η εκσυγχρονιστική αντίληψη περί δημοκρατίας ορίζει ότι στην τηλεόραση μπορούν να μιλούν απεριόριστα οι εθνοαποδομητές και όσοι κατηγορούν ατεκμηρίωτα την Εκκλησία, ενώ περικόπτονται και εμποδίζονται όσες φωνές έχουν να προσκομίσουν σοβαρές αποδείξεις για τον εθνικό, κοινωνικό και πολιτιστικό ρόλο του Ορθοδόξου κλήρου.

Η εκπομπή ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ επί 19 συναπτά έτη κοσμούσε το πρόγραμμα της ΕΤ-1 και είχε πολυάριθμο και φανατικό ακροατήριο. Οι τηλεθεατές που την έβλεπαν δεν ήσαν μόνο άνθρωποι εκκλησιαζόμενοι, αλλά γενικότερα Έλληνες και Ελληνίδες που ήθελαν να ακούσουν μία ήρεμη συζήτηση με επιχειρήματα, χωρίς κραυγές και διαπληκτισμούς. Ο παρουσιαστής Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος επέλεγε θέματα όχι μόνον θεολογικά, αλλά και ιστορικά, εκπαιδευτικά κοινωνικά, οικογενειακά και άλλα ευρυτέρου ενδιαφέροντος. Εμφανίσθηκαν γνωστές προσωπικότητες του πνεύματος και της τέχνης, ακούσθηκαν ήρεμες φωνές που προτείνουν λύσεις για καυτά θέματα της εποχής, προβλήθηκαν συμβουλές για βελτίωση των ανθρωπίνων και οικογενειακών σχέσεων, παρουσιάσθηκαν η ιστορία και τα προβλήματα του εκτός Ελλάδος Ελληνισμού, δόθηκαν με τρόπο επιστημονικό- αλλά και κατανοητό- ερμηνείες σε ερωτήματα που αναφέρονται στην Πίστη, στην εκκλησιαστική ζωή, στις αγωνίες των νέων και των γονιών, στην κρίση της κοινωνίας μας. Η διακοπή μιας τέτοιας εκπομπής οπωσδήποτε αφήνει ένα μεγάλο κενό.

Δεν μπορώ να κατανοήσω την λογική των διοικούντων την ΕΡΤ που έλαβαν την απόφαση για οριστική διακοπή της εκπομπής. Δεν θα υπάρχει πλέον ούτε μία εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση για να προβάλλει τον λόγο της Ορθοδοξίας στα παλαιά και νέα προβλήματα που παρουσιάζονται. Και όμως οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί αποτελούν την πλειοψηφία σ’ αυτόν τον τόπο, φορολογούνται και με τον οβολό τους στηρίζουν τη λειτουργία της ΕΡΤ. Αυτούς δεν τους υπολογίζει η διοίκηση της ΕΡΤ; Ή μήπως υπήρχε μεγάλο κόστος; Εξ όσων γνωρίζω από τον Σεπτέμβριο του 2010 παίζονταν επαναλήψεις τη εκπομπής, άρα το κόστος ήταν μηδενικό. Στη Γαλλία όπου επικρατεί μία ακραία μορφή χωρισμού του κράτους από κάθε μορφή Εκκλησίας και θρησκευτικής κοινότητας η δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει εκπομπές θρησκευτικού περιεχομένου. Η εκπομπή όμως αυτή δεν ήταν μία κλασική «θρησκευτική» εκπομπή. Άνοιξε τα φτερά της και φρόντισε να διευρύνει τη θεματολογία της ώστε αν αποτελεί μία χαρακτηριστική «ποιοτική» εκπομπή που κάθε σοβαρή τηλεόραση θα ήθελε. Η σημαντική –για κρατικό κανάλι- τηλεθέαση της εκπομπής ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ φαίνεται και από το γεγονός ότι στη μέση διεκόπτετο για διαφημίσεις. Όπως ξέρουμε όλοι ο διαφημιζόμενος δεν επιλέγει εκπομπές με χαμηλή τηλεθέαση.

Η απόφαση αυτή της ΕΡΤ έρχεται σε ακατάλληλη στιγμή. Όταν υπάρχει οικονομική, πνευματική και ηθική κρίση στη χώρα μας είναι απαραίτητο να δίνουμε στο λαό μας πνευματικά εφόδια και ηθική ανάταση. Από πού θα αντλήσει αισιοδοξία αν δεν ακούει τον λόγο της Ορθοδοξίας για τα μείζονα ζητήματα που τον απασχολούν; Πού θα βρει αποκούμπι και στήριγμα στη μάχη της καθημερινότητας; Θα μου πείτε ότι όποιος θέλει μπορεί να εκκλησιάζεται στους ναούς και να επικοινωνεί με τους ιερείς. Ναι, αλλά στην εποχή της τηλεοπτικής παντοδυναμίας, είναι έλλειμμα για τη δημοκρατία μας να αποκλείεται η φωνή της Ορθοδοξίας, η οποία ακουγόταν με τρόπο ήπιο από τη δημόσια τηλεόραση. Εξ άλλου πρέπει να προσέξουμε και την πρόσφατη λίαν ενδιαφέρουσα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της 18.3.2011. Η απόφαση αυτή έρχεται να δικαιώσει την Ιταλία, η οποία έχει νομοθετήσει υπέρ της παρουσίας του Εσταυρωμένου στα σχολεία. Έτσι ανατρέπεται προηγούμενη απόφαση 7 δικαστών που είχαν αρχικά καταδικάσει την Ιταλία.

Η ετυμηγορία αυτή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δίνει το δικαίωμα σε κάθε χώρα να αποφασίζει μόνη της ποια είναι η πολιτιστική ταυτότητα και πώς θα την προβάλει μέσα από την παιδεία και άλλα μέσα κοινωνικοποιήσεως. Το Δικαστήριο λέει ότι ο Χριστιανισμός είναι η επικρατούσα θρησκεία στην Ιταλία και είναι λογικό να επηρεάζει την εκπαίδευση. Επίσης η απόφαση τονίζει ότι πέραν του θρησκευτικού του ρόλου ο Εσταυρωμένος είναι θεμελιώδες συστατικό του πολιτισμού και της ταυτότητας της Ιταλίας. Άρα μπορεί να υπάρχει σε κάθε σχολική αίθουσα έστω και αν κάποιοι μαθητές είναι αλλόθρησκοι ή άθεοι.

Με αυτή τη λογική και η ταυτότητα του λαού μας είναι βαθύτατα επηρεασμένη από την Ορθόδοξη Πίστη και παράδοση. Όπως έλεγε ο Γάλλος συγγραφέας Ζακ Λακαριέρ «για τον Έλληνα η Ορθοδοξία είναι το σπίτι του». Και ο αείμνηστος Βρετανός Βυζαντινολόγος Στήβεν Ράνσιμαν υπογράμμιζε ότι «ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας της Ορθοδοξίας». Είναι, λοιπόν, δίκαιο να διακόπτεται από την κρατική τηλεόραση μία εκπομπή βασισμένη στην ελληνορθόδοξη παράδοση; Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση της ΕΡΤ έχει το σθένος να αναθεωρήσει τη λανθασμένη απόφασή της.
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Δεν φτάνει που όλη η Ελλάδα πληρώνει τους χαραμοφάηδες και ανθέλληνες της ΕΡΤ,τα κονομάει και από τις διαφημίσεις!

Επομένως,μιας και υπήρχαν τέτοιες στη συγκεκριμένη εκπομπή,σημαίνει πως είχε τηλεθέαση,αλλά και ανύπαρκτο κόστος!

Ο λόγος λοιπόν της διακοπής της ήταν αποκλειστικά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ στην τηλεόραση,αλλά μόνο η τουρκοπροπαγάνδα που αναγκαστικά πληρώνουμε όλοι!

TwitThis

ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 175 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ-ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ,ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί κρατάνε κρυφό το όνομα του πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας που έφαγε...του σκασμού,με αποτέλεσμα να έχει λογαριασμούς αξίας 175 εκατομμυρίων ευρώ!

Να δημοσιευθεί αμέσως το όνομα του,να υποστεί τις ανάλογες ποινικές ευθύνες ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Όχι όπως με τον Βοσκόπουλο,που ακόμα...χρωστάει τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Γενικά,πρέπει το ΣΔΟΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ:ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ...ΛΑΒΡΑΚΙΑ!

Αν φυσικά υπάρχει η πολιτική βούληση,θα πρέπει:

-Να ελεγχθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία,ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΑΚΙΝΗΤΑ,OFFSHORE κλπ.

-Να γίνει σύγκριση μεταξύ της υπαρκτής περιουσίας και αυτής που δικαιολογείται από τον βουλευτικό μισθό και την εργασία καθενός.

Με άλλα λόγια:Να φανεί ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ!

Όσο για την επαγγελματική δραστηριότητά τους,πιστεύουμε πως δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα,αφού οι περισσότεροι εξ αυτών ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

Εμπρός λοιπόν,Τζέφρυ και σία,που ευαγγελίζεστε "δίκαιο κοινωνικό κράτος":ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Θα το τολμήσετε;Νομίζουμε πως όποιος δεν έχει κλέψει και δεν κρύβει τίποτα,δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στον εξονυχιστικό έλεγχο!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ:ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ! 
TwitThis

ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ...ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ:ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!

Νέο «πακέτο» μέτρων ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να παρουσιάσει στην τρόικα η οποία στις αρχές Απριλίου θα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα, προκειμένου να πείσει τους δανειστές μας ότι θα καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» του πρώτου τριμήνου που ξεπερνά το 1,5 δισ. ευρώ και ο προϋπολογισμός θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς αποκλίσεις.

Στο πλαίσιο εξάλλου αυτό η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δέχεται εισηγήσεις να προχωρήσει στη διεύρυνση της περαίωσης, δίνοντας τη δυνατότητα και στους υπόχρεους που δεν μπορούσαν να κλείσουν τις «εκκρεμότητες» του παρελθόντος και συγκεκριμένα σε όσους είχαν ακίνητη περιουσία άνω των 400.000 ευρώ, να ενταχθούν στη ρύθμιση.


Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν και η κυβέρνηση διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τα «ανοίγματα» του προϋπολογισμού θα καλυφθούν από την περαιτέρω περιστολή των δαπανών, παρ' όλα αυτά το σχέδιο το οποίο επεξεργάζεται έχει ως κεντρικό άξονα την περικοπή επιδομάτων και απαλλαγών που θα οδηγήσει σε νέα επιβάρυνση των οικογενειακών προϋπολογισμών και θα πλήξει, κυρίως, τις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού.
 

Έτσι, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αγνοώντας τις επισημάνσεις τόσο της τρόικας όσο και του ΔΝΤ ότι οι αυξήσεις φόρων, έστω και με έμμεσο τρόπο, μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα μπορούν πλέον να φέρουν στα δημόσια οικονομικά, επεξεργάζεται αλλαγές που μεταξύ των άλλων προβλέπουν τα εξής:

* μετάταξη βασικών αγαθών και υπηρεσιών από το χαμηλό συντελεστή ΦΠA 13% στον υψηλό συντελεστή 23%, αλλά και κατάργηση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν σε νησιωτικές περιοχές της χώρας, με στόχο την είσπραξη 300 εκατομ. ευρώ.


* μείωση κοινωνικών επιδομάτων, όπως π.χ. επιδόματα ανεργίας, πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα ΟΓΑ μέσω της θέσπισης εισοδηματικών κριτηρίων, για να «περισωθούν» περίπου 500 εκατομ. ευρώ.


* κατάργηση ή περικοπή δεκάδων φοροαπαλλαγών, με τη θέσπιση και στην περίπτωση αυτή εισοδηματικών κριτηρίων για τη διατήρησή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όριο πάνω από το οποίο, όπως έχει ήδη αποκαλύψει η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», μελετάται να καταργηθούν πλήρως οι φοροαπαλλαγές τίθεται με βάση τις τελευταίες προτάσεις των παραγόντων του υπουργείου στις 60.000 ευρώ. Επίσης, μελετάται εάν οι φοροαπαλλαγές θα καταργηθούν πλήρως και για όσους έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία ανεξαρτήτως εισοδήματος.


* νέες αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ,


* εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, προκειμένου να εισπραχθούν περισσότερα από 700 εκατομ. ευρώ.


* νέες αυξήσεις στους ΕΦΚ σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα,


* αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων κατά μέσο όρο 30% σε δύο δόσεις, φέτος και το 2012, με στόχο την είσπραξη 600 εκατομ. ευρώ,


* επιβολή φόρου στα αναψυκτικά, για να εισπραχθούν 300 εκατομ. ευρώ,

 
* επιβολή "πράσινου" φόρου που "κοστίζει" τουλάχιστον 150 εκατομ. ευρώ,


* επιβολή ειδικού τέλους στα αυθαίρετα κτίσματα, με στόχο την είσπραξη 100 εκατομ. ευρώ,


* αύξηση των τελών κυκλοφορίας.

 
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο «πακέτο» μέτρων κρίνεται επιβεβλημένο, αφού τα έκτακτα εισπρακτικά μέτρα όπως η περαίωση, η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, για τους ημιυπαίθριους και για αυθαίρετα, σύμφωνα και με τις επισημάνσεις των επικεφαλής της τρόικας, δεν έχουν μόνιμη επίδραση στην προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής.


Είναι βέβαια αξιοσημείωτο ότι η βασική αιτία όλων των μέτρων είναι, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η διαφθορά που υπάρχει στο δημόσιο τομέα και φυσικά η κακή επίδοση που έχει η χώρα μας στη συλλογή των εσόδων.
ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ "ΧΟΡΕΥΟΥΝ" ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ!

Βρέθηκε η...λύση λοιπόν:Θα φορολογήσουν τα αναψυκτικά!!!

Και βέβαια,τα τσιγάρα,τα ποτά και ένα σωρό άλλα είδη,με χειρότερο όλων την κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά μας,που θα επιφέρει τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των εκεί προιόντων,δεδομένων των πολύ υψηλών κόστος μεταφοράς τους!

Δεν θα πρέπει να μας προξενήσει καμία εντύπωση,αν π.χ. οι έμποροι της Μυτιλήνης ή της Χίου επιλέγουν να αγοράζουν τα προιόντα τους από την...διπλανή Τουρκία,αντί να τα χρυσοπληρώνουν στο "ελληνικό κράτος"!

Δεν φτάνει η εγκατάλειψη των νησιών από τους εθνοπροδότες,τώρα ετοιμάζουν και τον πλήρη οικονομικό τους μαρασμό,αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα υπάρχουν και στον τουρισμό!

Προσέξτε και μια...λεπτομέρεια:Αναφέρεται ότι "υπάρχουν εισηγήσεις" (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ) να πληρώσουν περαίωση ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 400.000 ΕΥΡΩ!

Δηλαδή μέχρι τώρα,ενώ ο λαουτζίκος πλήρωνε τα κερατιάτικα "υπέρ Πατρίδος",οι μεγαλοκαρχαρίες ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ!!!

Και έχουν το θράσος να μας λένε πως "σκέφτονται" να τους εντάξουν στην περαίωση!

Γι'αυτό λοιπόν τα κρατικά έσοδα είναι πάντα μείον:Όταν έχεις να αποπληρώσεις ένα χρέος εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ,δεν πρόκειται να σωθείς από τα...φραγκοδίφραγκα των μισθωτών και συνταξιούχων!

Αν όμως εισπράξεις ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ της φοροδιαφυγής των μεγαλο-οφειλετών,τότε θα δεις για πότε εξαφανίζεται η "μαύρη τρύπα"!

Το ερώτημα είναι:Γιατί δεν το κάνουν;

Η απάντηση,είναι η ίδια με το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ:ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

Επίσης,καμία επιπλέον φορολογία ή περικοπή μισθών και προνομίων δεν προβλέπεται ούτε για τους Βουλευτές ούτε για τα κομματόσκυλά που έχουν διορίσει στη Βουλή!

Μα φυσικά:Δεν το ξέρετε πως όταν λέμε "Δημόσιο" εννοούμε όλους τους κλάδους,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΜΑΣΑΣ;

Απέναντι σε αυτή την γελοία και κομμένη και ραμμένη στα μέτρα συγκεκριμένων συμφερόντων "πολιτική",η λύση είναι μία:ΟΧΙ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ",ΑΛΛΑ ΤΟ "ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ"!

Θα κόψουμε εμείς τα...αναψυκτικά,πριν μας τα κόψετε εσείς!

Έτσι κι αλλιώς...πορτοκαλάδα (και καφέ) φτιάχνουμε και μόνοι μας:ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!

Κι αυτό ούτε διώκεται,ούτε ποινικοποιείται,ούτε λασπολογείται από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ που λεηλατούν καθημερινά τη χώρα με τις σπατάλες τους!

TwitThis

ΥΠΟΠΤΗ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ":ΣΤΟ...ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Όπως διαβάζετε στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα δεξιά από το "Παρόν",ο Αρχηγός του Λαος γυρνάει στη Βουλή διαλαλώντας σε Βουλευτές και δημοσιογράφους πως "ΕΧΕΙ 11% ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"!

Τίθενται λοιπόν,τα εξής ερωτήματα:

-ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ;Πώς είναι δυνατόν να τον...ενημερώνουν για τις δημοσκοπήσεις που κάνουν;

Όχι τίποτα άλλο,αλλά μας είχαν πρήξει οι οπαδοί του για τα όσα έγραφαν τα Wikileaks για τη σχέση Σαμαρά-Αμερικανών,σύμφωνα με τις "διαρροές" της συγκεκριμένης πρεσβείας!

Εδώ λοιπόν δεν έχουμε να κάνουμε με απλή...βρώμα που βγήκε στην επιφάνεια,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ,ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!!

-Επίσης,τι ακριβώς είναι οι "γαλλικές υπηρεσίες";ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ;

Φυσικά,υπάρχει και η εκδοχή πως όλα αυτά για τα μεγάλα ποσοστά του Λαος "από πρεσβείες",είναι παραμύθια της Χαλιμάς και ευσεβείς πόθοι του υπερφίαλου και αλαζόνα ψευτοπατριώτη!


ΟΜΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ (ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,"ΑΡΧΕΙΑ" ΚΛΠ),ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!


Ίσως τελικά η κόντρα με τον Αλαφούζο να είναι απλά το προκάλυμμα μιας πολύ μεγαλύτερης συνωμοσίας:Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το...λιβάνισμα του Alexis Papahelas στον Καρατζαφέρη!Για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ακούγονται πάρα πολλά για τις σχέσεις του με την αμερικανική πρεσβεία,όσο και για πιθανές διασυνδέσεις του με άλλες...υπηρεσίες,ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ!


Όπως και νά'χει,η ουσία είναι πως ο δήθεν...κατήγορος των μασώνων,των σιωνιστών,των πρεσβειών κλπ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
TwitThis

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ-ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ,ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!

Η τουρκική εφημερίδα Radikal με ολοκληρο πρωτοσέλιδο της κάνει αναφορά στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ με τίτλο 1821. Η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " επανάσταση στην Ελλάδα για τους Οθωμανούς" και υποστηρίζει ότι το ντοκιμαντέρ κατάφερε να μην ασχοληθεί με την επίσημη ιστορία και δείχνει πολλές πραγματικότητες που ενόχλησαν. " Το να βγαίνει κάποιος εκτός της επίσημης ιστορίας έχει τίμημα, όπως οι δηλώσεις του Παμουκ σχετικά με τους Αρμένιους."

Η τουρκική εφημερίδα που στο πρωτοσέλιδο της έχει τη φωτογραφία του Κολοκοτρώνη γράφει ότι χιλιάδες άνθρωποι ζητούν απο την κρατική τηλεόραση να κάνει ένα ντοκιμαντέρ που θα δείχνει την πραγματική ιστορία της ελληνικής επανάστασης και τονίζει οτι υπήρξαν αντιδράσεις και από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο ο οποίος για το ντοκιματέρ δήλωσε " είναι ντροπή".


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ-ONALERT.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ...ΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΕΜΗ,ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Και πώς να μην το κάνουν,άλλωστε,όταν ξέρουν πως Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ εντός της Ελλάδας δρα ανενόχλητη ΚΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ!

Άντε και εις ανώτερα (π.χ. να κάνουν αντίστοιχο "ντοκιμαντέρ" για τη Μακεδονία,αποσπώντας τα εύσημα από τους Σκοπιανούς),ευχόμαστε στους νεογενίτσαρους Νενέκους! 

Υ.Γ.Παρακαλούμε τους γείτονες να γράψουν ένα καλό λόγο και για την Έλλη Στάη:Τόση...προσπάθεια έκανε ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ,κρίμα είναι να μην της την αναγνωρίσουν!
TwitThis

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ALTER:ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!

ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΞΕΚΙΝΑ...ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΣΤΕΚΙ"!

Καθόλου δεν λυπούμαστε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη,αφού εκτός των άλλων ο συγκεκριμένος σταθμός έχει παρελθόν με εικονικά τιμολόγια,ακάλυπτες επιταγές κλπ:Επίσης,ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ,την ώρα που οι διάφοροι Χατζηνικολαυτιάδες εισπράττουν κανονικά δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Μιας και αναφέραμε τους...φωστήρες της δημοσιογραφίας και "αντικειμενικής ενημέρωσης",είναι σίγουρο πως στην Καλλιρόης κλαίνε με μαύρο δάκρυ:Πώς θα βγαίνουν τώρα στα τσιράκια και...λιβανιστήρια τους,που μέχρι και...δωμάτια τους διέθεταν για να μην κουράζονται από τις συνεχείς τηλεοπτικές εμφανίσεις τους;

ΕΝΑ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Συμμεριζόμαστε τον πανικό και τη θλίψη των "υπερπατριωτών" και καλούμε άμεσα τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς να...αναπληρώσουν το μεγάλο κενό που αφήνει το Alter:Πιστεύουμε πως θα το κάνουν,ειδικά ο...γνωστός για τις εθνικές του ευαισθησίες ΣΚΑΙ,είναι βέβαιο πως θα προβάλει τους "υπεύθυνους" και "σοβαρούς" του Λαος.

Έτσι κύριοι Αλαφούζε και Alexis;Εξάλλου,έχετε και...υποχρέωση:ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ! 
TwitThis

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ...ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ 1821,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

Ένα εξαιρετικό άρθρο από τον Μοναχό Μωυσή Αγιορείτη,που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Μακεδονία" αυτού του Σαββάτου:

Τελευταία επιχειρείται το ξαναΐδωμα και ξαναγράψιμο της ιστορίας μας. Ούτε λίγο ούτε πολύ κάποιοι επαΐοντες προσπαθούν εναγώνια να μας πείσουν ότι η τεσσάρων αιώνων οθωμανική κυριαρχία, η φοβερή τουρκοκρατία, ήταν μια ιδανική περίοδος συνεργασίας, συγχρωτισμού και συγκοινωνίας με τους υπόδουλους προγόνους μας, τους άμοιρους ραγιάδες. Η μελέτη οθωμανικών αρχείων έφερε στο φως νέα, δυνατά -λένε- στοιχεία ότι οι Τούρκοι ήταν αρχοντικοί, περαστικοί, γενναιόδωροι και λίαν ευγενικοί. Αρκετοί είναι οι Νεοέλληνες που απορούν, ανησυχούν και προβληματίζονται σοβαρά για το πού αποβλέπουν οι συντάκτες και εκφραστές τοιούτων πρωτότυπων και ατεκμηρίωτων απόψεων. Μετά από 190 έτη από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ξαναγράφεται η ιστορία μας.

Πώς αποδεικνύεται σοβαρά ότι οι Έλληνες απέκτησαν εθνική συνείδηση λίγο πριν την Ελληνική Επανάσταση του 1821; Η κοινή καταγωγή, η ίδια γλώσσα, η αυτή θρησκεία, τα όμοια ήθη και έθιμα, δεν αποτελούν εθνική συνείδηση ακόμη από την ελληνική αρχαιότητα; Κατά την ελληνιστική και λεγόμενη βυζαντινή εποχή δεν συνεχίζεται να ζει και να δημιουργεί περίφημο πολιτισμό το αρχαίο γένος των Ελλήνων; Κληρικοί, λόγιοι, συγγραφείς και περιηγητές λαθεύουν τόσο πολύ όταν και προ και μετά την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως μιλούν δυνατά για τη λαμπρή συνέχεια του ελληνισμού; Δεν υπάρχουν ντοκουμέντα που μιλούν για υπέρογκες φορολογίες των υποδούλων, μαρτύρια των ορθοδόξων, βίαιους εξισλαμισμούς, παιδομαζώματα και γενιτσαρισμούς; Οι τολμηροί αγωνιστές, κλέφτες και αρματολοί ήταν φυγόδικοι εγκληματίες, όπως ακούστηκε πρόσφατα; Αποκλειστικά οικονομικής φύσεως ήταν τα αίτια του ξεσηκωμού του 1821; Μα οι μαρξιστές δεν αναθεώρησαν σε συνέδριό τους, προ τριακονταετίας, τις μονολιθικές αυτές θεωρίες τους;

Δεν φωνάζουμε αναίτια γιατί θίγονται καθιερωμένες και κατασταλαγμένες απόψεις, γιατί έτσι μεγαλώσαμε, γιατί έτσι μας συμφέρει, γιατί φοβόμαστε τον αντίλογο, γιατί δεν έχουμε ισχυρά επιχειρήματα Δεν συνηθίζουμε να κραυγάζουμε, δεν φοβόμαστε να διαφοροποιηθούμε από ακατοχύρωτες νέες απόψεις. Το 1821, λέγουν, ιδρύεται το ελληνικό έθνος. Πριν τι υπήρχε; Ποιοι κατοικούσαν; Ποιοι ήταν αυτοί που έμεναν εδώ; Μήπως θέλουν να πουν πως το 1821 ιδρύθηκε το νεοελληνικό κράτος; Επιτρέπεται ιστορικοί να συγχέουν τους όρους έθνος και κράτος; Η ελληνική ιστορία δεν παρέχεται προς διαμάχη, ακροαματικότητα και κερδοσκοπία. Μη δραματοποιείται κι εξευτελίζεται επιπόλαια η ιστορία μας. Μη προσβάλλουμε το χυμένο αίμα ηρώων για τη σημερινή ελευθερία μας. Ο καθένας μπορεί να καταθέτει τις προσωπικές του ερμηνείες της ιστορίας. Θα πρέπει όμως να γίνουν αποδεκτές από το σύνολο, αφού συζητηθούν αρκετά σοβαρά και απροκάλυπτα. Θα αφαιρέσουμε τη φουστανέλα και το καρυοφύλλι από τους αγωνιστές και θα τους βάλουμε "μπλουτζίν" και αυτόματα όπλα; Οι ήρωες του 1821 δεν αγωνίσθηκαν "για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία"; Έχυσαν το αίμα τους για οικονομική ανόρθωση και την ίδρυση εθνικού κράτους; Δεν ξεκίνησαν από το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας; Από πού ξεκίνησαν; Από κάποια ταβέρνα; Μύθος και το κρυφό σχολειό, παραμύθι και η συμμετοχή του κλήρου στην Ελληνική Επανάσταση; Επί 190 έτη οι ιστορικοί μάς έλεγαν τόσο σοβαρά ψέματα; Γιατί; Τόσα χρόνια ήμασταν ανώριμοι και τώρα ξαφνικά ωριμάσαμε για να δεχθούμε την κρυμμένη και μεγάλη αλήθεια του κ. Βερέμη; Η αλήθεια έρχεται με τη διαγραφή μύθων; Αλήθεια σημαίνει λησμοσύνη της λήθης. Άγρυπνη, ορθή, ακριβοδίκαιη μνήμη των ιστορικών γεγονότων. Για ποιο λόγο να εφευρεθούν και να επικρατήσουν τόσοι μύθοι; Μήπως δεν πρόκειται για μύθους και μέσα σε αυτούς κρύβεται πολλή αλήθεια; Η μελέτη οθωμανικών αρχείων δεν θα έπρεπε να επεκταθεί και σε ρωσικά, αυστριακά, αγγλικά, ακόμη και σε άλλα ανέκδοτα ελληνικά;

Δεν μπορεί ένας ιστορικός από προσωπική του ιδεολογία και ισχυρή προκατάληψη να διαγράφει ασυζητητί με μια μονοκονδυλιά την προσφορά του κλήρου και της εκκλησίας στην Ελληνική Επανάσταση, στην πορεία του γένους. Δεν πρόκειται για απλή αντιπαράθεση, υπερασπίζοντας το τίμιο και ματοβαμμένο ράσο, αλλά για έντονη και ολόψυχη διαμαρτυρία. Οι ιθύνοντες της νεόκοπης ιστορίας συνεχίζουν έναν άχαρο ρόλο, γνωστό και συνηθισμένο πλέον, μιας δίχως αιδώ, άσκοπης και αστοιχείωτης πολεμικής κατά του ιερού, του όσιοι και του ωραίου. Κτυπούν την εκκλησία, την ορθοδοξία, τη θρησκεία, τον κλήρο, τον μοναχισμό. Θεωρούν, λέγουν, αρκετά ώριμο τον καιρό γι' αυτή τους την ισοπέδωση. Την τελευταία όμως λέξη της ιστορίας, την τελεία και την παύλα, άλλοι σίγουρα θα τη βάλουν. Η Επανάσταση άρχισε με την ευλογία της Εκκλησίας στις 25-3-1821, ημέρα Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ο ευαγγελισμός έφερε την ανάσταση στην πονεμένη και γλυκιά πατρίδα μας.
TwitThis

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ:Η ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΩΝ!
Γιατί η κυβέρνηση αναβάλλει συνεχώς την εφαρμογή φόρου στα ΜΜΕ;

Η ερώτηση του τίτλου είναι σαφώς ειρωνική, αφού είναι ηλίου φαεινότερον πως κυβέρνηση και ΜΜΕ βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία σε έναν φρικώδη χορό κατά των συμφερόντων των πολιτών της χώρας. Δεν είναι μόνο οι βουλευτές υπεράνω του νόμου, αλλά και οι καναλάρχες, που φαίνεται πως δεν τους... πιάνει ο νόμος.

Και αυτή είναι μία είδηση που δεν θα μεταδοθεί ποτέ από την τηλεόραση, επιβεβαιώνοντας την άνομη συνεργασία κυβερνώντων και ΜΜΕ. Και δεν είναι θέμα οι ιδιώτες που καταφέρνουν να επιβληθούν στην οικτρή κυβέρνηση Παπανδρέου. Το θέμα, που στην ουσία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα μη ισόνομης αντιμετώπισης των πολιτών, είναι η στάση της κυβέρνησης, που φαίνεται αδύναμη να επιβάλει τους δικούς της νόμους προς όλους τους πολίτες της χώρας. Βλέπετε, τα τηλεοπτικά κανάλια, ίσως να κατέχουν δύναμη μεγαλύτερη και από αυτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αφού είναι μέσα στις δυνατότητές τους να παράξουν "επαναστάσεις" και να μετατρέψουν το άσπρο σε μαύρο, εν ριπή οφθαλμού.

Χωρίς καμιά ντροπή, λοιπόν, αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η επιβολή στα τηλεοπτικά κανάλια του ειδικού φόρου 20% για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Για την ιστορία, ο φόρος επρόκειτο να επιβληθεί την 1η Ιουλίου 2010, αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου και αυτές τις μέρες αποφασίστηκε να εφαρμοστεί την 1η Ιανουαρίου του 2013!!!


Την ώρα που οι εργαζόμενοι μετατρέπονται με αλλεπάλληλα νομοσχέδια -και επίσημα πια- σε σκλάβους. Είπαμε... εδώ είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, δεν είναι παίξε - γέλασε. Και ποτέ με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν ήταν όλοι ίσοι και όμοιοι... Κάποιοι ήταν περισσότερο ίσοι και κάποιοι ήταν περισσότερο... ανόμ(ι)οι... Αυτό, εξάλλου, αποτελεί και την σφραγίδα, το σήμα κατατεθέν -το κύριο αναγνωριστικό- του σοσιαλισμού στην χώρα. Είναι σαν να λέμε... Άκης! Και τότε τα καταλαβαίνουμε όλα...

«Μέχρι πότε θα πληρώνουμε Πρετεντέρη;» αναρωτιέται ο γνωστός "Πιτσιρίκος"...

Επί ένα χρόνο έχει γίνει χαμός με τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι υπεράριθμοι, τους κουβαλάμε στην πλάτη μας και δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα.

Ωραία, το εμπεδώσαμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κακοί.

Μπορεί κάποιος τώρα να μας εξηγήσει γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να κουβαλάμε στην πλάτη μας τους νταβατζήδες της διαπλοκής και τα τσιράκια τους;

Είναι κακό να πληρώνουμε περιττούς δημοσίους υπαλλήλους, αλλά δεν είναι κακό να πληρώνουμε τον Μπόμπολα, τον Πρετεντέρη και όλο αυτό το σκουπιδαριό που έχει μαζευτεί στα ιδιωτικά κανάλια.

Τα ιδιωτικά κανάλια είναι επιχειρήσεις σε ελεύθερη αγορά. Όποια δεν αντέχουν, ας βάλουν λουκέτο, όπως βάζουν λουκέτο τόσες και τόσες επιχειρήσεις Ελλήνων πολιτών.

Ακούσαμε για ελέγχους σε γιατρούς, σε δικηγόρους, σε εστιατόρια - παντού γίνονται έλεγχοι.

Στους τηλεοπτικούς σταθμούς πότε θα γίνει έλεγχος;

Τις περιουσίες των καναλαρχών και των τηλεδημοσιογράφων ποιος θα τις ελέγξει;

Με τα εικονικά τιμολόγια στο Alter τι έγινε;


Ήδη, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν τεράστια χρέη και επιβιώνουν εξαιτίας της κρατικής διαφήμισης. Τα χρήματα της κρατικής διαφήμισης είναι δικά μας χρήματα.

Αν θέλει η κυβέρνηση να πληρώνει την Τρέμη, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, την Μανωλίδου, την Κορομηλά, τον Λαζόπουλο, ας τους πληρώσει από τα δικά της λεφτά, από αυτά που φάγαμε μαζί, όπως είπε ο Πάγκαλος.

Αυτοί οι σκουπιδοτενεκέδες που ονομάζονται «τηλεοπτικά κανάλια» συνεχίζουν να υπάρχουν επειδή τα ταΐζει το κράτος, επειδή δεν πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν και επειδή χρωστάνε παντού.

Γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τις επιχειρήσεις των απλών πολιτών;

Κι από πού κι ως πού οι κλέφτες τηλεδημοσιογράφοι γίνονται κάθε βράδυ κριτές όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων;

 
Ο ειδικός φόρος στα έσοδα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις πρέπει να εφαρμοστεί τώρα.

Τι; Θα χαθούν θέσεις εργασίας στα κανάλια; Ας χαθούν.

Τι προσφέρουν τα κανάλια; Μήπως προσφέρουν ενημέρωση; Προπαγάνδα του κερατά προσφέρουν.

Μήπως προσφέρουν ψυχαγωγία; Κάθε χρόνο η αποβλάκωση γίνεται όλο και περισσότερη.

Όσο η κυβέρνηση συντηρεί άχρηστους και ζημιογόνους τηλεοπτικούς σταθμούς και τελειωμένες εφημερίδες, ας μην της κακοφαίνεται όταν κάποιοι μιλούν για χούντα.

Έχουμε μια χούντα πολιτικών, μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών.

ΠΗΓΗ.

ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

-Τα τηλεοπτικά κανάλια ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ,"ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ" ΤΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ!

Κανείς φυσικά δεν μιλάει γι'αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο!

-Δεν είναι μόνο το Πασοκ που "θρέφει" τα Μμε,αλλά και ο άτολμος Καραμανλής,που ενώ αρχικά μίλησε για "νταβατζήδες" και υποσχέθηκε κάθαρση,τελικά υποχώρησε με τα γνωστά αποτελέσματα.

-Ο απαράβατος νόμος του εμπορίου λέει το εξής:ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ,ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει μια προβληματική επιχείρηση,στο όνομα μιας παχύδερμης "Δημοκρατίας" που έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα τους οι νταβατζήδες,οι Βουλευτές και το λοιπό σκυλολόι!

-ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ!

Το επιχείρημα "πλήττεται η τηλεόραση και κατ'επέκταση το εμπόριο από την έλλειψη διαφημίσεων" είναι άκρως γελοίο!

Κι αυτό,γιατί το εμπόριο ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΥΚΕΤΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

Δεν θα πάθει τίποτα το εμπόριο αν ο (κάθε) Μπόμπολας πληρώσει το 20% στο Κράτος από τα λεφτά που κονομάει από τις διαφημίσεις!

Θα πάθει όμως πολλά,όταν η αγοραστική δύναμη του καταναλωτή έχει μειωθεί τουλάχιστον στο 50%,εξαιτίας των συνεχών αυξήσεων λόγω ΦΠΑ και της μείωσης μισθών και συντάξεων!

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

Κι αυτό,γιατί αν σταματήσει να ρέει το "ζεστό χρήμα" από το Κράτος,θα σταματήσουν οι "επιχορηγήσεις" των νταβατζήδων στα κόμματα και θα μειωθούν τα υπερκέρδη των τραπεζών!

Ε κι αν πεινάσει ο Έλληνας πολίτης,ψιλοπράγματα:Τα κανάλια να εκπέμπουν ΤΣΑΜΠΑ κι όλοι οι άλλοι να πάνε να...δουν τηλεόραση!

TwitThis

ΕΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΙΖ:ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ,ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ;

Θα πει κάποιος:Κι εσένα τι σε νοιάζει και κουτσομπολεύεις;Σωστό,εν μέρει.Όμως,το δημοσιεύουμε για να δείξουμε ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο διάλογος που ακολουθεί λοιπόν,είναι 100% αληθινός:

-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ:Έλα,πού είσαι;

-ΣΥΖΥΓΟΣ:Δεν μπορώ τώρα,πάρε με σε 5 λεπτά.
-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (Μετά από 5 λεπτά):Έλα...

-ΣΥΖΥΓΟΣ:Δεν σου είπα να μην ενοχλείς;Έχω δουλειά.
-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ:Καλά,θα ξαναπάρω σε 5 λεπτά.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;
TwitThis

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!

Πρωτοφανὴς ἦταν καὶ αὐτὴ τὴ φορὰ ἡ προσέλευση τοῦ κόσμου στὴν ἐκδήλωση κατὰ τῆς κάρτας τοῦ πολίτη. Χιλιάδες κόσμου ἀπὸ πολλὰ μέρη τῆς Ἑλλάδας ἀνταποκρίθηκαν στὸ κάλεμα τῆς ΚληρικολαΪκῆς ἐπιτροπῆς ἀγῶνος καὶ προσῆλθαν τὸ μεσημέρι τῆς Κυριακῆς 27/03 στὸ Πεδίον τοῦ ἄρεως ἀργότερα ἀκολούθησε καὶ εἰρηνικὴ πορεία πρὸς τὴν βουλὴ τῶν Ἑλλήνων. Οἱ πιὸ μετριοπαθεῖς ὑπολογισμοὶ κάνουν λόγο γιὰ τουλάχιστον 30.000 συγκεντρωμένους ἐνῶ ὁ π. Μουλατσιώτης ἀνήγγειλε τὴν παρουσία περίπου 100.000. Σημασία ὡστόσο δὲν ἔχει τόσο ἡ ποσότητα ὅσο ἡ δυναμική τους παρουσία του κόσμου τόσο στὶς ὁμιλίες ποὺ ἐκφωνήθηκαν στὸ πεδίον τοῦ ἄρεως ὅσο καὶ στὴν πορεία πρὸς τὴν Βουλή. Ἀπὸ τοὺς ὁμιλοῦντες θὰ πρέπει νὰ ἐξάρουμε τοὺς ἐκπροσώπους τοῦ ΙΝΚΑ (ἰνστιτούτου καταναλωτῶν) τῆς ΠΡΑΟΣ (πρωτοβουλίας Ὀρθοδόξης συνείδησης) καθὼς καὶ τὸν ἐκπρόσωπο τοῦ Μητροπολιτου Πειραιῶς Σεραφείμ, ποὺ ἀνέλυσαν διεξοδικὰ τόσο ἀπὸ τεχνολογικῆς ὅσο καὶ ἀπὸ θρησκευτικῆς ἀπόψεως τὸ θέμα τῆς κάρτας τοῦ πολίτη. Στὸ τέλος τῶν εἰσηγήσεων διαβάστηκε ἀνάλογο ψήφισμα τὸ ὁποῖο ἐγκρίθηκε ἀπὸ ὅλους τους παρισταμένους.
Στὴ συνέχεια οἱ συγκεντρωμένοι πῆραν τὸν δρόμο πρὸς τὸ Ἑλληνικὸ κοινοβούλιο φωνάζοντας συνθήματα ὅπως "Ἑλλάδα Ἑλλήνων Χριστιανῶν" καὶ " ὄχι στὴν κάρτα τοῦ πολίτη". Δυναμικὴ ἦταν ἡ παρουσία τῆς νεολαίας ποὺ μὲ ἀκμαῖες τὶς φωνὲς τοὺς ἔδιναν ἕναν ἄλλο τόνο στὴν πορεία. Ἐπίσης πρέπει νὰ τοὺς συγχαροῦμε γιατί πολλοὶ ἀπὸ αὐτοὺς συνέδραμαν στὴ διεξαγωγὴ τῆς συγκέντρωσης μὲ τὸ διαμοιρασμὸ φυλλαδίων, μὲ τὴν ἀνάρτηση πάνο κτλ.
Τέλος ὀφείλουμε νὰ σημειώσουμε ὅτι οἱ διαμαρτυρόμενοι κατὰ τῆς κάρτας τοῦ πολίτη ἀνανέωσαν τὸ ραντεβοὺ γιὰ μία νέες διαδηλώσεις διμαρτυρίας ποὺ θὰ πραγματοποιηθοῦν στὴν Ἀθήνα καὶ σὲ ἄλλες πόλεις τῆς Ἑλλάδας.


ΚΕΙΜΕΝΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ "ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ".
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

Η συντριπτική πλειοψηφία μάλιστα,ήταν νέοι όλων των ηλικιών,κάτι που δείχνει πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
Για μια ακόμα φορά,οι διοργανωτές "έβαλαν τα γυαλιά" σε πολλούς,οργανώνοντας μια άψογη εκδήλωση και πορεία στην Βουλη!

Απόδειξη πως ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ "ΑΚΑΠΕΛΩΤΑ",ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Συγχαρητήρια σε όλους τους ομιλητές και ειδικά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ,που ήταν ο μόνος από την Ιερά Σύνοδο που χαιρέτησε την εκδήλωση,με μήνυμα που διάβασε εκπρόσωπός του!
TwitThis

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ,ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Στέλνουμε βροντερό μήνυμα στους γραικύλους και νεοταξίτες που "κυβερνούν" καθ'υπόδειξη των αφεντικών τους!
TwitThis

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ:ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ",ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙ 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ-ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Χθες η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει οριστικά και αμετάκλητα την εκπομπή ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, η οποία επί 19 έτη κατείχε σημαντική θέση στο Κυριακάτικο πρόγραμμα της κρατικής Τηλεοράσεως και ήταν εκπομπή υψηλής θεαματικότητας στο πρόγραμμα των κρατικών καναλιών.


Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος παρουσίαζε με νηφαλιότητα θεολογικά, ιστορικά κοινωνικά και παιδαγωγικά θέματα. Στη θέση της θα προβάλλεται μία οικολογική σειρά. 
 
Χάνεται, λοιπόν, κάθε φωνή που μιλά για Ορθοδοξία και Ελληνισμό από τα μεγάλα κανάλια. 
 
Την Κυριακή 27 Μαρτίου που ΔΕΝ θα μεταδοθεί το προγραμματισμένο επεισόδιο ας αρχίσουμε όλοι, μετά τις 11.00,  να εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας με κάθε τρόπο, τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων κ.λ.π. στην ΕΤ-1. Καλό είναι να σταλούν και επιστολές στον Διεθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Λάμπη Ταγματάρχη, ο οποίος πήρε μόνος του την απόφαση. 
 
Παράκληση να προωθήσετε το μήνυμα και σε φίλους και γνωστούς σας στην Ελλάδα και στην ομογένεια, όπου μέσω του δορυφορικού προγράμματος της ΕΤ1 παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Τηλ.  - FAX  ΕΡΤ:
2106066845, 2106009325 (fax) - Προέδρου κ. Παναγόπουλου
2107758824, 2107797776(fax) - Διευθύνοντος Συμβούλου κ.      Ταγματάρχη
2107761169, 2107761056 (fax) - Υπευθ. Τηλεοράσεως ΕΤ1 κας Μουρίκη 
ΚΕΕΠ για εκφραση παραπόνων, διαμαρτυρίας κ.λ.π. για θέματα που αφορούν στο πρόγραμμα και στις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης http://www.ert.gr/keep/

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ "ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΣΟΚΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ!

Μάλιστα,δεν συντρέχουν ούτε οικονομικοί λόγοι για κάτι τέτοιο-αφού ο Σεβασμιώτατος Ιγνάτιος δεν πληρώνεται για να την παρουσιάσει,ούτε πρόκειται για καμιά ακριβή...υπερπαραγωγή-ούτε θεαματικότητας,αφού καταγράφει πάντα πολύ υψηλά νούμερα!

Επομένως,ο σκοπός τους είναι άλλος:Η τουρκοποίηση της ΕΡΤ και η απαλοιφή από το πρόγραμμά της κάθε εκπομπής που θυμίζει Ελλάδα και Ορθοδοξία!

ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ!

Στέλνουμε λοιπόν μαζικά μηνύματα και σπάμε τα τηλέφωνα της ΕΡΤ:ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΑΗ!

Υ.Γ.Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος μπορεί να έχουμε πολλές διαφορές σε θεολογικά και εκκλησιαστικά ζητήματα,αλλά η εκπομπή του ήταν μια πραγματική όαση στη βοθρίλα και σαπίλα της "ελληνικής τηλεόρασης".

TwitThis